Şimdi Ara

bisiklet seçimi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle merhaba bisikletlere 2-3 yıldır hayranım ve iyi bir bisiklet almak istiyorum 1500 tl ye kadar bütcem mevcut ama ucuz olursa kalan parayla telefon alabilirim bu yüzden fiyat performans odaklı bir bisiklet istiyorum aklımda ASTRO 240 SRV veya ASTRO 241 SV bunlar var ucuz bisiklet olarak nasıldır bilemem beni üzer mi üzmez mi salcanonun 2011 model bisikletleri bunlar biraz daha üst seviye k da NG 255 SRD var aklımda tabi bu bisiklet diğerlerinin iki katı fiyatında marka önemli değil.dediğim gibi f/p odaklı olması gerek birde beni üzmemesi gerek yani hafif ve sorunsuz olmalı 1500 tl bu kolay değil biliyorum ama bütcem bu kadar ASTRO 240 SRV veya ASTRO 241 SV modellerinin ağırlıkları hakkında birşey yazmıyor sitelerinde bunun hakkındada beni bilgilendirirseniz sevinirim NG 255 SRD de yazmıyor ama geçen seneden onun ağırlığını biliyorum 12.5 kg idi.Şimdiden teşekkürler

• Eğer Dağ Bisikleti İstiyorsan Sana Bianchi Star Öneririm..Görünümü Çok Şık Bi Bak Derim
  • ne bianchisi ya görüntüye bakıp bisiklet mi alınır
    çift amortisörlü demirlere para verme ve salcanoya bağlı kalma
    önerilerim:
    http://www.erdoganlarbisiklet.com/store/product_info.php?cPath=24_290&products_id=4356 aslında 12.8 kg erdoğanlar yanlış yazmış
    http://www.erdoganlarbisiklet.com/store/product_info.php?cPath=24_287&products_id=4221 carrarodan tek artısı xcr maşa ama ağırlığı 600 g daha fazla
    http://www.erdoganlarbisiklet.com/store/product_info.php?cPath=24_264&products_id=3617 v fren istiyorsan buna da bak derim

• ARKADAŞIM BİANCHİ-BİSAN SALCANO -VECTOR GİBİ MARKALARADA BAKABİLİRSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan64 -- 15 Mart 2011; 15:50:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan64

ARKADAŞIM BEN SANA BİANCHİ DEN BAŞKASINA ŞAŞMA DERİM ÖRNEKLER BİANCHİ SCORPİON - SHARK-ARES FİYATLARIDA UYGUNDUR

senin sedona-giant-geotech-carraro-whistle-corratec-scott markalarından haberin yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 27 Şubat 2011; 14:07:29 >
  • bazılarından haberim var ama ben bianchiden yanayım ama ginede kendisi bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

ARKADAŞIM BEN SANA BİANCHİ DEN BAŞKASINA ŞAŞMA DERİM ÖRNEKLER BİANCHİ SCORPİON - SHARK-ARES FİYATLARIDA UYGUNDUR

senin sedona-giant-geotech-carraro-whistle-corratec-scott markalarından haberin yok mu

ısrarla bu mesajın üzerinde durmanızı tavsiye ediyorum. bırakın bianchi'yi, arkadaşın dediği markalara yönelin. 1500 liraya çook güzel bisikletler alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

arkadaşımız bu konuda bilgili olduğu için bianchi öneren arkadaşa sinirlenmiş .Almayı düşünen arkadaş nerelerde ve nasıl , ne amaçla kullanacağını yazarsa bütçesine uygun iyi bir model önerebilirim bende .

• Bütçenize göre ithal bisikletlerden Trek, Scott, Corratec ve Specialized markalarından size uygun olanları seçebilirsiniz.

Yerli markalardan Bianchi ve eski modellerde Salcano'dan uzak durunuz. Türk Bianchi'sinin orijinal İtalyan Bianchi bisikletleriyle kalite açısından hiçbir benzerliği yoktur. Yerli almak isterseniz Sedona ve Kron markalarına bakabilirsiniz.

Önce ne tip bisiklet alacağınıza karar veriniz. En çok kullanacağınız alan bu konuda size yardımcı olabilir. Örneğin: Dağ, Şehir, Tur, Yol/Yarış

Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

usta sakin ol ayrıca evet haklıdır hærun arkadaşımız bianchi son tercih ediceğin marka olsun. bianchi sanırım 2002 yılında yada 2000 hatırlamıyorum Türkiye pazarından çekildi.Şimdi bunu okyup hemen alıntı yapıp Türkiyede olan bianchi deilde osman bisiklet mi yazıp gülen yüz yapıştırıcak arkadaşlara sevgiler TÜrkiye pazarından çekildi evet ama -Türkiyeden çekilen ORJİNAL bianchi İTALYAN yani. Şu an Türkiyede olan bildiğin Türk yapımı bianchi. orjinal İtalyan ile alakası yok. o eski kaliteden eser kalmadı anlıcağın. sana önerim bianchi ye yaklaşma.
    sedona, giant, corratec, scott iyi olduğunu BİLİYORUm. diğer 3 markayı bilMİyorum. bisiklet forumlarında vs araştır kullanımına en uygunu bulursun.

• ayrıca hocam

"geotech delta bisiklat sponsorluğunda o da kalitelidir carraro italyan asıllı bir marka türkiye pazarına yeni yerleşti whistle da bisikelt forumlarında çok tercih ediliyor "

alıntıdır @hærun

@hærun hocam pm atmışsın ben sana geri dönemiyorum sms onayı vs diyor pek yapasım yok onu telefon veresim vs ondan cevap atamıyorum saygılar
  • Merhabalar by_fb ,

Kullanacagin bolgeye ve istegine gore degisir aslinda bisiklet secimi.
    Eger sehir ici kullanip arada piknik alani tarzi yerlere gitmek, biraz kaldirimlardan atlatmak gibi bir kullanim dusunuyorsan Bianchi tarzi bir bisiklet alabilirsin.
    Ama eger dag-tepe-toprak gidecegim, parkurlar kesfedecegim bu isi profesyonel yapacagim diyorsan Carraro-Scott gibi Bianchi'ye gore daha profesyonel bisikletlere bakman gerekir.
    Bianchi bisikletlerin guzel modellerini 1000 TL altina bulabilirsin. Tabi eger orta duzey bir bisiklet istiyorsan. Ben onceki hafta Bianchi Pioneer aldim. Linkten inceleyebilirsin.
    http://www.bianchi.com.tr/urunler/urundetay.aspx?kategoriid=2&altkategoriid=2&urunid=203

• arkadaşlar bizim orlar taşlı ,(arazi yolu)yani yolar düz degil ben 2.5 sene önce bianchi bisiklet aldım hala tamire falan götürmedim yani bisiklet bana saglam geldi dayanıklı o yüzden tavsiye etmek istedim
  • hepinizin cevapları için teşekkürler ben daha çok kaldırımlardan atlıcam sedona 761 nasıldır iyi midir sizce_?Yoksa o kadar para vermeye gerek yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_fb

hepinizin cevapları için teşekkürler ben daha çok kaldırımlardan atlıcam sedona 761 nasıldır iyi midir sizce_?Yoksa o kadar para vermeye gerek yok mudur?

751 al 1250tl tatmin olmazsan yükseltirsin
    761 1750 tl
  • ne bianchi si ya gülle gibi bisiklet o kadar marka dururken adının geçmesi hata
  • buradaki arkadaşların önerisini al birde bisikletçilerin buluşma noktası olan bisikletforum.com a bir danış orada daha çok kişi olduğu için fikir alman dahada kolaylaşır bende sedona borla kullanıyorum 3-4 yıla yakın oldu alalı gayet güzel ve sağlam ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

buradaki arkadaşların önerisini al birde bisikletçilerin buluşma noktası olan bisikletforum.com a bir danış orada daha çok kişi olduğu için fikir alman dahada kolaylaşır bende sedona borla kullanıyorum 3-4 yıla yakın oldu alalı gayet güzel ve sağlam ;)

+1
  • 1500TL'ye ikinci el bir Trek 6500 tavsiye ederim.
  • ikinciellere pek sıcak bakmıyorum çünkü kullanan kişinin nasıl ve hangi koşullarda kullandığı belli değil 1800 tl ye Salcano NG 020 SLX düşünüyorum kullanan varsa yada bisiklet hakkında fikri olan burada paylaşırsa sevinirim.Bu bisikletin üstündekiler fiyatına göre çok mu iyi yoksa bana mı öyle geliyor yoksa salcano bi yerden çalıyor mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.