Bildirim
bisiklet kilo verdirir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Dağa , bayıra cıkacaksan erir. -
bisikletin ne marka ne model. -
quote:
Orijinalden alıntı: MESUT52_34
bisikletin ne marka ne model.
bisiklet öyle fazla kaliteli bir şey değil. -
-
bu yaz 86 gün boynca günde 3 saat bisiklet sürdüm bazen yokuşta(yokuş çok dik ve uzun) yediklerie dkkat ettim 1 kilo veremedim başka işler dene(bisikleti genelde 4. viteste kullanırım) -
quote:
Orijinalden alıntı: soyut insan
quote:
Orijinalden alıntı: MESUT52_34
bisikletin ne marka ne model.
bisiklet öyle fazla kaliteli bir şey değil.
o zaman olmaz :D
bisiklete sağlam para vercen sonra paranın acısını çıkarmak için sürdükçe sürcen , anasını ağlatçan bisikletin :D sonuç bir deri bir kemik :D -
quote:
Orijinalden alıntı: idrsysfmrt
bu yaz 86 gün boynca günde 3 saat bisiklet sürdüm bazen yokuşta(yokuş çok dik ve uzun) yediklerie dkkat ettim 1 kilo veremedim başka işler dene(bisikleti genelde 4. viteste kullanırım)
yapma ya
koşudan başka çare yok o zaman. -
Bi ara bende sürdüm, vakit buldukçada sürüyorum. Bacaklarındaki yağları eritiyor, ama got göbek eritmiyor hiç. Yani onda da bisikleti tempolu ve hızlı sürersen. -
1 ayda 6 kilo verdim bisiklet ile. -
Bence en iyisi Spor salonuna başla. -
bisiklet üzerinde artistik hareketler yaparsan gayet tabii erir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X