Şimdi Ara

Bisiklet aldım bel fıtıgı olcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2.el bisiklet aldım evim 4.katta kömürlüge koymayada korkuyorum çalçaklar diye ama hergün merdivenleri indir kaldır belimin agrısından ölcem ne yapabilirim bisikletim şu corvette cheappo 7 vites birde onu nasıl modifiye edebilrim fikirleri alayım

• Alüminyum kadrolu bisiklet almanız lazım hafif olduğu için bu tür sorunlar yaşamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş yani bikere aldım para biriktirip aldıydım başka alma durumum yok yani onuda zar zor biriktire birktire aldım kardeş
  • Asansör filan yok mu?
    Olmadı kömürlüğü bir elden geçirip yeni kilitlerle korunaklı hale getirin
  • kardeş asasör yok kömürlükte elden geçirilmiş halde olmasına ragmen en alt kat 2 bisikletimi çaldılar korkuyorum 3 olmasın diye
  • ozaman birazdaha sabredecen. ilerki günlerde vucudun kas yapacak ve rahat taşıcan
    aklıma başka öneri gelmedi
  • Sağlam bi kilit al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasık Fıtığı Ve spor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hirdavatfirsati.com/p-4369-Alarm-ve-guvenlik-sistemleri-Marelli-alarmli-bisiklet-motorsiklet-asma-kilidi-alarmli-kilit-MAAKB2-.html

Şöyle bir kilit mevcut. Aslında kilit ve alarm karışımı, gayet caydırıcı olabilecek bir aksesuar. Vatandaşın bisikleti sarsması durumunda ortalığı ayağa kaldırabilir. Kırmızı halkasını merdiven korkuluğundan geçirip takarsanız, korkuluğu kesmek yada kilidi kırmak gerekir, her iki halde de alarm devreye girer.
    Yazılımcı bir arkadaş ile bisikletlere özel GPS izleme sistemi geliştirme projemiz var. Ortaya birşeyler çıktığında detayları paylaşırım, ama ola ki bisikletiniz çalınırsa şak diye bulmanız mümkün olacaktır.

• http://www.hirdavatfirsati.com/p-4369-Alarm-ve-guvenlik-sistemleri-Marelli-alarmli-bisiklet-motorsiklet-asma-kilidi-alarmli-kilit-MAAKB2-.html

Şöyle bir kilit mevcut. Aslında kilit ve alarm karışımı, gayet caydırıcı olabilecek bir aksesuar. Vatandaşın bisikleti sarsması durumunda ortalığı ayağa kaldırabilir. Kırmızı halkasını merdiven korkuluğundan geçirip takarsanız, korkuluğu kesmek yada kilidi kırmak gerekir, her iki halde de alarm devreye girer.
    Yazılımcı bir arkadaş ile bisikletlere özel GPS izleme sistemi geliştirme projemiz var. Ortaya birşeyler çıktığında detayları paylaşırım, ama ola ki bisikletiniz çalınırsa şak diye bulmanız mümkün olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

http://www.hirdavatfirsati.com/p-4369-Alarm-ve-guvenlik-sistemleri-Marelli-alarmli-bisiklet-motorsiklet-asma-kilidi-alarmli-kilit-MAAKB2-.html

Gps sistemi için size ufak bir not:
    Aluminyum folyo ile Faraday kafesi etkisi yapılabiiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 20 Mayıs 2014; 8:20:59 >

• Kendini bilime ve bisiklet çalmaya adamış manyak bir hırsız varsa karşınızda, yatağınızda beraber uyusanız bile gider o bisiklet.
    Mevcut durumda hırsızlık yapan şahısların Faraday ve Fare kafesini birbirinden ayırabileceğini sanmıyorum.
    Lakin zincir kırmak için özel dondurucu spreyler kullanmayı akledebilen profesyoneller için, dikkate almak gerekebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.