Şimdi Ara

Birşeyler yaşadığınız insanın bir anda sizi görmezden gelmesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kızla 1 ay birşeyler yaşadık, ilk hafta yakın arkadaş olarak gördüğünü, ilişkiye hazır olmadığını söyledi. Tamam dedim kızdan uzaklaştım. 1-2 gün sonra yanıma gelip ağlayıp bana niye böyle davranıyosun vs. vs. dedi. İyi dedim, tekrar yakınlaşmaya başladık. El ele yürümeler sürekli sarılmalar falan derken. 2 gün önce kıskandırmak için yakın bir arkadaşımla fotoğraf paylaştim. Sonra whatsapp’tan soğuk davranmaya başladı. Her gün günaydın yazan kız hiçbir şey yazmamaya başladı. Bugün kızın başka biriyle konuştuğunu duydum. Ne yapsam bilemiyorum... anlatmak istedim sadece yol gösteren olur diye çok teşekkürler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yaş kaç?

ona göre ciddiye alıp cvplıcam
  • Up

• Sen kaçmışsın o kovalamış şimdi o kaçıyor sen kovalayacaksın flört döneminde olur böyle şeyler 3 ayı geçmesin flört olursa olur olmazsa next!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence nedenini ona sormalisin eger soguk davranmaya devam ederse uzaklas ondan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şey başıma geldi. Kızla yiyiştik ve o günden sonra arayı soğuttum bilerek. Çünkü sevgili olayını sevmiyorum, kızı da geri çevirip gururunu zedelemek istemedim öyle işte.

• Seni bir anda görmezden geleni, sen ömrün boyunca görmezden geleceksin ki görecek neyin ne olduğunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Ne söyledin be üstad. Ağzına sağlık...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.