Şimdi Ara

BİRMOT!A ARABAYI SİZCE GÖTÜRMELİMİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinPeAcE -- 16 Aralık 2005, 20:18:04 >

• Ankara'dakinin servisi berbat. Gimat'ın ordakini kastediyorum.
  • Adana nasıl ki?
  • İzmir'de berbat birkere götürdüm 600milyon fatura çıktı.200milyon işçilik aldılar.Yaptıkları işte iyi değildi.Rot balans ayarını bozmuşlar,bana sormadan motor yağını değiştirmişler,emniyet kemerini bile bozmuşlar,kapılar gıcırdıyor dedim fitilleri değiştirecez dediler sonra değiştirmeye gerek yok dediler yağlayıp bırakmışlar günlerce kapı kenarlarından yağlar aktı.Bence arabanı fiat özel servislerine veya sanayiye götür.Hem daha az işçilik verirsin hemde daha titiz yaparlar.
  • Ankaradaki bütün servislerine gittim 6 seferde basit bi elektrik arızasını 2 seferde klimanın çıkardığı sesi çözemediler..tofaş fabrikasını aradım yine onlara yönlendirdiler.garanti süren fazla uzun değilse yada bitmişse özel servislere veya sanayide iyi bi ustaya git derim.hem cebin hemde kafan rahat eder....
  • valla bence büyük servisler götürme onlar pek unursamıyo.ben eski palioyu küçükyalı birmotada götürdüm kartaldaki kırmak a da.adamlar aracı yaptık diye veriyolar hiçbişey yaptıkları yok.en sonunda şikayet ettim ve pendik sanayideki alper otoya götürdüm.adamlar sadece servis olduklarından baya ilgili oluyolar ahbap gibi oluyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.