Şimdi Ara

Birleştirme Yapmak SSD'yi bozar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SSD mde bulunan bölünmüş dosyaları birleştirecektim birden program böyle dedi  Birleştirme Yapmak SSD'yi bozar mı ?

• Ssd beşirli bir yazma sayısından sonra kullanılamaz. Bu işlem sırasında defalarca yazma okuma yapmak gerektiği için ssd nin ömrü kısalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssd'lere birleştirme yapmaya gerek yoktur. hdd'lerde birleştirme dosyaları düzenleyip erişim hızını iyileştirmek için yapılır. Ama hdd'de erişim süresi 15 ms'lerde gezerken ssd'ler bu 0.1 lerdedir. ssd'ler hdd'ler gibi mekanik olmadığı için dosyalar istediği kadar bölünmüş olsun çok hızlı erişebiliyorlar bu yüzden birleştirme yapmaya gerek yoktur. Buna rağmen inat edip birleştirme yaparsanız çok fazla veri ssd üzerinde silinip-yazılacağından ssd ömrü kısalır.
    Aslında hdd'leri de birleştirme yapmaya gerek yoktur. denetim masasından, sürücüleri birleştir ve iyileştir tıklarsanız, windowsun hem ssd'yi hem hdd'yi tanıyıp ona göre ikisine de belirli aralıklarla bakım yaptığını görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

ssd'lere birleştirme yapmaya gerek yoktur. hdd'lerde birleştirme dosyaları düzenleyip erişim hızını iyileştirmek için yapılır. Ama hdd'de erişim süresi 15 ms'lerde gezerken ssd'ler bu 0.1 lerdedir. ssd'ler hdd'ler gibi mekanik olmadığı için dosyalar istediği kadar bölünmüş olsun çok hızlı erişebiliyorlar bu yüzden birleştirme yapmaya gerek yoktur. Buna rağmen inat edip birleştirme yaparsanız çok fazla veri ssd üzerinde silinip-yazılacağından ssd ömrü kısalır.
    Aslında hdd'leri de birleştirme yapmaya gerek yoktur. denetim masasından, sürücüleri birleştir ve iyileştir tıklarsanız, windowsun hem ssd'yi hem hdd'yi tanıyıp ona göre ikisine de belirli aralıklarla bakım yaptığını görebilirsiniz.

sürücüleri birleştir ve iyileştir tam olarak hangi bölümde

• denetim masası - sistem ve güvenlik - yönetimsel araçlar - sürücüleri birleştir ve iyileştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.