Şimdi Ara

Birkac kiz arasinda gidip gelen var mi benim gibi? (secim icerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tanesi kimine gore guzel kimine gore degil ama bence tatli yuzu filan kisa boylu ben ilk dikkat etmemistim arkadasin tesbitiyle fark ettim kiz fakir giyiminden falan belli oluyor. Iki sefer hic alaka yokken konusmaya geldi tabi ders mers konustuk. Kucuk bir arkadas grubunda cirkin kankalari var.

Bir tanesi guzel ve havali, buyuk gosteriyor. Giyimi falan pahali ve sik, topuklu botlar ceketler. Sinifta ve sinif disinda bir suru arkadasi var ama sinifta derslerde tek takiliyor genelde havali demistim.

Sonuncusu hormonlara oynuyor. Yuzu bakilir vucut bomba anlatsam banlanirim hani kiyafeti acmak bilerek falan degil vucut olculeri fena anladiniz siz lakin gecen kisa etek falan giymisti bildiginiz akli bastan aliyor ama aylarca ugrasip malum sey icin pesinden kosmak gibi bir amacim yok hormonlari kendim dengelerim sadece sevgili olmak istiyorum. Arkadasi cok var.

Evet beyler 3uyle kesisiyoz. Biriyle muhabbete girsem digerleri aninda yalan olacagi icin bekliyom cok beklersem hepsi de yalan olabilir yada hangisiyle yakinlasma firsatim olursa ona mecbur kalicaz. Daha once arada kalan var mi hangi kiz daha cok mutlu eder tecrubem az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seviyosanız adam gibi sevin

• quote:

Orijinalden alıntı: öldü.

Seviyosanız adam gibi sevin

bu kafayla cok bile yasamisin :d

• Sanki 3 u de yigidim gel cikalim diyecek bakismak yetmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • memintoları büyük olan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçimmi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Sanki 3 u de yigidim gel cikalim diyecek bakismak yetmez

tamam iste hangisine gidersen git risk dogrusuna gitmeye calisiyorum teklif falan etmicem konusma baslaticam sadece hoslanirsak iliski olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Sanki 3 u de yigidim gel cikalim diyecek bakismak yetmez

tamam iste hangisine gidersen git risk dogrusuna gitmeye calisiyorum teklif falan etmicem konusma baslaticam sadece hoslanirsak iliski olur

Bize niye sectiriyorsun anlamadim ki bu kadar da olmaz kardesim adam gibi sevin arkadasin da dedigi gibi gonlunde varsa biri ona git acil egleneceksen ugrasma kiza yazik.

• minnoş ile evlen

en azından ben öyle yapardım, ha diyosan ben her dh erkeği gibi karizmatik uzun ve kaslıyım, güzel 2.seçeneği seçmeni öneririm

(bu arada o çirkin kız grubundan uzak dur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Bir tanesi kimine gore guzel kimine gore degil ama bence tatli yuzu filan kisa boylu ben ilk dikkat etmemistim arkadasin tesbitiyle fark ettim kiz fakir giyiminden falan belli oluyor. Iki sefer hic alaka yokken konusmaya geldi tabi ders mers konustuk. Kucuk bir arkadas grubunda cirkin kankalari var.

Bir tanesi guzel ve havali, buyuk gosteriyor. Giyimi falan pahali ve sik, topuklu botlar ceketler. Sinifta ve sinif disinda bir suru arkadasi var ama sinifta derslerde tek takiliyor genelde havali demistim.

Sonuncusu hormonlara oynuyor. Yuzu bakilir vucut bomba anlatsam banlanirim hani kiyafeti acmak bilerek falan degil vucut olculeri fena anladiniz siz lakin gecen kisa etek falan giymisti bildiginiz akli bastan aliyor ama aylarca ugrasip malum sey icin pesinden kosmak gibi bir amacim yok hormonlari kendim dengelerim sadece sevgili olmak istiyorum. Arkadasi cok var.

Evet beyler 3uyle kesisiyoz. Biriyle muhabbete girsem digerleri aninda yalan olacagi icin bekliyom cok beklersem hepsi de yalan olabilir yada hangisiyle yakinlasma firsatim olursa ona mecbur kalicaz. Daha once arada kalan var mi hangi kiz daha cok mutlu eder tecrubem az.

Böyle kuru kuru anlatmakla olamaz, fotoğraflarını koy oylayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağ elimle sol elim arasında gidip geliyorum.
  • bence bu kafayla sen çok yaşamışsın.
  • Beyler bu arada ayrinti gireyim
    1.de anne sevkati gordum ilk konusmamizda ben rahatsiz yerdeydim rahat misin vs diye sordu ondan sonra kesisme basladi baska bi gun biseyler sormaya geldi.

2.yle hic konusmadik ama karistirmiyosam okulun ilk gununde yanima oturmustu o gunden beri kesisiyoz hani herkesle bakisan buzdolabi kizlardan olabilir diyodum lakin bikere okuldan cikarken beni kafede gordu bi goz gozr geldik arkadasini ikna etmeye ugrasti zar zor edip karsima oturdu ora islak diye kalktilar 5dk gecti ayni mekandaki baska yere gecti gecti gorus mesafemde oturdu ben bunu ustume alindim ve her gun kesisiyoz yani.

3.nun bir ders arkasinda oturmustum hocanin sordugu soruyu bi ben biliyodum arkadasina kopya verdim benim ark bunlara dersle ilgili bisey sorcakti lan sorsana neyi bekliyon dedim arkadan koydum kiza sayfa falan istedim. O gunden sonra bakmaya ve yakinima oturmaya basladi. Ilgisinden emin degilim ama kesisiyoz.

Yurtta kedilerle kesisiyoz bide gecen takip bile etti hayvan ama kendi cinsimle simdilik idare edebiliyorum :D

• 3ünede mesajdan yürü hangisi olursa takıl o zaman ne diyek
  • Bence kutuna gitmelisin

• Bu yaÅŸta ciddi bir iliÅŸki beklemeyin. 3. Tabiiki

• Hangisini ilk gördüğünde böyle bi heyecan bastıysa, hangisiyle konuşmak için saçma sapan konular uydurmaya çalıştıysan, hangisi yatağa uzanıp yukarı baktığında gözünün önüne geliyorsa, hangisini hafta sonları olmasa da onu hep görsem diye düşündüysen, (bunu üniversite icin yaziyorum) hangisini daha çok görmek için önemsiz derslere arkadaslarin icin sürekli imza atmaya sen kalıyorsan işte onu seçmelisin. Oh ya yazdım rahatladım. Onu seç emin ol onunla mutlu olacaksın..

• Konudaki yorumlar çok iyi
  • Hocam bence hepsini dene tarafını seç
  • Diyen olmamış, başlık sakat.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.