Şimdi Ara

biriyle sevgili olmalı mıyım ?( hikayem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski sevgili meselemi kısaca özetliyorum burda arkadaşlar
    bi kızla konuşmaya başladım kızın sevgilisi vardı, hep yakınlardı sınıfta. sonra ben bunla konuşuyorum diye çocuk sinirlendi falan. kıza dedim ayrıl kötü biriyse diye. kız anında 6 aylık sevgilisini tekmeledi. tabi ozaman kızı sevmiyordum. çokta fifi neyaparsa yapsın diyordum ama birden kzıa aşık oldum sanki ve açıldım . o ilk başta kem küm etti bende "
    çocugu sattın benide satarsın zaten anca benle gönül eğlendirirsin hadi uza. peynir " falan dedim( özetidir bu tabikide keko gibi bunları yazmadım) kız yalvarıyor yakarıyor falan ulan dedim buda beni seviyor sanırım oyüzden ayrıldı çocuktan .çıkmaya başladık yaz tatilinde bu çok değişti bi açıldı saçıldı iyice. atletle taytla fotoalr falan ( kendisi bizza tayt dışarda giyemem giyen bilmem nedir falan dediği için bunları diyorum) sonra işte ayrıldı ve ben dayanamadım ( mallığımdan işte ) sonra barıştık ve çıkmaya devam ettik. aramızda bi soğukluk oldu dedim ayrılmak istiyorsan tamam ayrılalım diye oda kabul etti ( ben bi kız arkadaşla sinemaya gittim tam il merkezine onun arkadaşlarıda ordaymış bizim ayrı olduğumuz sırada zaten bunları duyunca sövmek için mesaj attı o ara barıştık ) işte bu hıncını alamadı sanırım . gitmiş başka okuldan bi çocuk bulmuş ,çocuga busana benden uzak dursun diyor demiş ki çocugu tanımıyorum bile . çocuk bi kaç serseri yollamış ,Allah korumasa sopayı yiyordum bıçaklı tinercilerdendi. sonra işte ben sinirle kıza sınıfta kafa göz girişcektim. o derece sinirliyimdir. işte kendimi tuttum çıkışta dedim "aç face i eve gidince senin ben" diye böyle uzun uzun bişi dedim. kız açtı , başladı vallahi haberim yok ,yemin ederim falan filan (Allah korkusu olsa yemin demez sanırım böyle) dedi ben ilgilencem kimmiş falan söyle dedi . meğer çocukla tanışmak içni beni kullanmış. ben de okulda adını çıakrdım bu kızın bianlık sinirle bağırdım böyle böyle yapıyorsun yalan mı diye , çocuk geldi kızı rezil etcekmişsin ,ağlıyormuş falan,o söylemedi ben anladım bişey olduğunu , biz çıkıyoz ondan uzak dur " dedi. bende eyvallah dedim kaldım zaten öyle şok oldum. sonra bunun eski sevgilisiyle tanıştım aslında tam kafa adammış ama iyi rastlayamamışız birbirimize şuan en yakın arkadaşım çocuk.
    dedi bana geçen gün bu senle konuşurken buna ayarı çektim ağladı o gün dedi bi hafta sonra kız ayrılmış . ailevi sorunlarından dolayı dengesiz sanırım bi aglıyor bi ayrılıyor. bi
    canını veresi oluyor bi satıp gidesi oluyor.

bu 2 yıllık serüvenden sonra ben aşık olabileceğimi sevebileceğimi hissetmiyorum ama bi yalnızlık var. bugün okuldan iki kız gidiyordu önümüzde birden dönüp a101 ne tarafta dediler (bizim okuldan oldugumuzu biliyorlardı ) ben tarif ettim yolu ama içimde bi an " yine mi başlıyoruz "dedim.
    yalnız kaldığım 6 ay boyunca kendime bakmaya başladım , spor yaptım ( paramız olmadığından bırakmak zorudna kaldım) , lens takmaya başladım . kapatıcı kremlerle yüzümdeki yara ve sivilce izlerini kapattım. bide sivilce ilacı kullandım iyi geldi. saçlarıma da özen göstermeye başladım .

şimdi yeniden bu işlere başlamalı mıyım yoksa derslerime mi odaklanmalıyım ( bir yıl çok çalışırsam kafayı sıyıracağımı düşünüyorum. çok çabuk bunalırım bi işten ve uzun bir tempo beni bitirir ) prozac ve ritalin kullanıyorum

• hani bir laf vardır ya
  • Oy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa özet bu mu ?
  • Kardesim eyer azginlik hissediyorsan yap yoksa akisina birak

Oho bi kiz yol tarifi verdi diye hemen asik olmussun oha

• Bence sen derslerine odaklan. Yaşaman gerekenleri yaşamışsın zaten. Bu olanlardan sonra aynı gözle diğerlerine de bakacaksın. Yine aynı şeyler olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VerKurtul

Kardesim eyer azginlik hissediyorsan yap yoksa akisina birak

Oho bi kiz yol tarifi verdi diye hemen asik olmussun oha

Bilader 3 ay evden bikac kez ciktim ben . yalnizim

• Tutmaz tutamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FugaziBK -- 16 Eylül 2014; 22:33:16 >
  • Yahu :) sen efendi biri ol tm mi, bak orda eyw demissin gecmissin hayatta hep eyw ci ol kizin problemi olsa ne olur olmasa ne olur zaten bastan belliymis ayrilmis yakin arkadasindan, sen bosver daha neleer neller yasayacaksin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.