Şimdi Ara

Birisi ismailin röportajını koysun bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

http://www.facebook.com/photo.php?v=206754649432777

saol hocam

İsmail yaptığı açıklamada;

İlk yarıdaki skoru basit konsantrasyon eksiklerine bağlayan İsmail, "Dediğiniz gibi ilk yarıdaki 3-0'lık skor hepimiz için şok oldu. Hiç beklemiyorduk takım olarak. Ancak bunlar futbolun içinde oluyor. Basit konsantrasyon eksikleri 3 gole sebep oldu. Onlar üç gol atabiliyorsa biz de atabilirdik. İkinci yarıda inanıp iyi mücadele ettik ama 1 gol bulabildik. Yine de ikinci maç için umutlarımızı taşıdık." diye konuştu.

İkinci yarıda oyuna girmesiyle takımın en iyi isimlerinden biri olan başarılı oyuncu, "İlk yarıdaki skorun sebebini sizler de görüyorsunuz. Sahada herkes koşup mücadele edecek. Kimse kusura bakmasın ama koşup mücadele etmeden skoru alamazsınız. En az rakip kadar koşup mücadele etmezseniz galip gelemezsiniz. Biz bu mücadeleyi koştuğumuz sürece her şeyi yapabiliriz." dedi.

• koşmuyorsan olay bitmiştir bu iş böyle.
  • Avrupa Ligi artık yıldız kaldırmıyor mücadele kaldırıyor çıkıcaksın rakipten fazla koşacaksın az hata yapacaksın fırsatları değerlendireceksin hepsi bu 2. yarıyı hepimiz gördük inönüde atletico 2. yarıdaki gibi oynarsa 2-0 değil 3-0 bile kaybedebilir ben takımın 2. maçta her ne olursa olsun kazanacağına eminim çünkü takım artık uzaya fırlatılan roket misali bazı parçalarından ayrılıyor ve Carvalhal eğer doğru olan hamleyi yaparsa mücadeleci koşan takımı sahaya sürerse göreceksiniz gerçekten döner tur ama ısrar ederse (ki daha önce bunu yapmadı ) Carvalhal elense bile puan kazanır bence

Besiktas taraftari Querasmanin takimi bozdugunu dusunuyor.. futbolcularin morali cok fena bozuldu.. Sinirler gergin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben anlamıyorum futbol mantalitesini.
    ne kadar ikiyüzlü pis bir şeydir arkadaş nefret ettim resmen futboldan..

q7 dedik bagrımıza bastık simdi küfürler ediyoruz.
    alex'e küfür eden fenerli arkadaşlarım vardı.
    hagi'ye küfür eden de.....

yarın çıksın beşiktaş 5-0 birisini yensin q7 3 gol atsın ilah olur cıkar.
    herşey unutulur..

ve tıpkı ideolojik sistemler gibi isteninlen takımlar kurulamaz...
    ütopyadan ibaret herşey!
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.