Şimdi Ara

Birinin size değer verdiğini nasıl anlarsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
32.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık arkadaşlar. lütfen konuyu dagıtacak saçma cevaplar vermeyelim.değer verecek kişinin Arkadaş olduğunu düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastrap450 -- 15 Mayıs 2010; 20:27:31 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Erkeğin Sana Değer Verdiğini Nasıl Anlarsın?

Bir erkeğin sana değer verip vermediğini anlamak zor olabilir. İşte bazı ipuçları:

• Zamanını ve Enerjisini Sana Ayırır: Bir erkek sana değer veriyorsa, seninle vakit geçirmek için elinden geleni yapar. Planlarına seni dahil eder ve seni önceliklendirir.
    • Seni Dinler ve Saygılı Olur: Seni gerçekten önemseyen bir erkek, söylediklerine dikkat eder ve fikirlerine saygı duyar. Söylemek istediklerini kesmez veya alay etmez.
    • Sana Destek Olur ve Yardım Eder: Zor zamanlarında yanında olan ve destek veren bir erkek, senin için gerçek bir değer verir. İhtiyaç duyduğun her an yardım etmeye hazırdır.
    • Dürüst ve Güvenilirdir: Sana değer veren bir erkek dürüst ve güvenilirdir. Sana yalan söylemez veya sözünü tutmaz.
    • Sevgisini İfade Eder: Bir erkek sana değer veriyorsa, bunu sözlü ve fiziksel olarak ifade etmekten çekinmez. Sana iltifat eder, sana dokunur ve seni öper.
    • Sana Öncelik Verir: Bir erkek seni hayatının bir parçası olarak görüyorsa, senin ihtiyaçlarını ve isteklerini kendi ihtiyaçlarının önüne koyar.
    • Gelecek Planlarına Seni Dahil Eder: Sana değer veren bir erkek, gelecek planlarında seni görür. Seninle birlikte bir gelecek hayal etmekten ve bu hayallerini seninle paylaşmaktan çekinmez.
    • Seninle Kıyaslanma Olmadığını Hissettirir: Bir erkek sana değer veriyorsa, seni başkalarıyla kıyaslamaz. Senin eşsiz olduğunu anlar ve değer verir.
    • Mutluluğunu İster: Seni seven bir erkek, seni mutlu görmek ister. Senin için elinden geleni yapar ve mutluluğun için çabalar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O birinin kim olduğuna göre değişir. Senin için sıfatları farklı olan insanların sana değer verdiğini gösterme şekilleri de elbette ki farklı olacaktır.
  • deneyerek
  • başka yorumu olan..
  • halini hatırını soruyorsa derdini dinleyip derman bulmaya çalışıyorsa seni mutlu etmek için güldürme çabasına giriyorsa sen ona kızdığında kalbi kırılıyorsa ozaman anlarım.
  • sana biri sert çıktığında o birine kızıyorsa, bi yerine bişey olsa üzülüyor, ağlamaklı oluyorsa, gözlerine taa içten bakıyorsa anlarsın.
  • Beden diline bakarım.

Olmadı gider sorarım bana değer veriyormusun diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kötü günümde yanımda ise
  • gözler anlatır
  • Bana verilen değeri değişkene koyarım işlemi sağlıyorsa tamamdır
  • insanlar menfaati oranında değer verirler
  • gidip sormak çözüm deil arkadaşlar
  • up
  • Sen hadi gidiyoz dediğinde nereye değil ne zaman diyorsa işte o kişi senin dostundur sana değer veriyordur.
  • sevgili olarak değer vermekten bahsediyorsan kızlar hiç bir erkeğe değer vermezler.

ama arkadaş olarak değer verirler.
  • nasıl anlarsınız die soruorm ben de.varmıdır yolu
  • Ağız çok kolay yalan söyler. Mesela bi kız sizden ayrılır 2 gün sonra tekrar gelip seni seviyorum ama şu anda çıkamam seninle diyebilir.
    Yani ben bi insanın davranışlarına tavırlarına daha çok önem veririm. Söyledikleri pek umrumda olmaz..
  • Sen ona gerçekten değer veriyorsan oda sana veriyordur.Çünkü demekki sana değerli bir şeyler yapmış ki sen ona değer veriyorsun. ( En azından benim için geçerli )
  • oksiyus bir bakıma doğru ama her zaman diil
  • O değeri yerine yazarım bakarım sağlama tutuyor mu diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.