Bildirim
Birimiz hepimiz için ilk oyunum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
en kısa zamanda kaldırılır umarım -
iyi de bakalım aram da olsa bari -
quote:
Orijinalden alıntı: lastikd0n
iyi de bakalım aram da olsa bari
Aynen aramda sandım, direk çıktım şimdi başka oyuna giremediğim için geri giricem.
Cidden riot beyin özürlü olma yolunda ilerliyor. Dotayı yapan adamın kalitesini çok arıyorum ya -
Hala anlamadınız sadece sizin adınız yetmiyor bulamamak için
http://www.lolking.net/summoner/tr/3930163 -
Darius fena oluyor abi art arda çekince adam neye uğradığını şaşırıyor :) Aynı anda ultileri görmen gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper# -- 22 Kasım 2013; 16:16:47 > -
aram olmadığı sürece çöp riot gerçekten beyin özürlü -
katarina vs nidale attık
katarinalar nidaleleri yendi -
quote:
Orijinalden alıntı: Alper#
Darius fena oluyor abi art arda çekince adam neye uğradığını şaşırıyor :) Aynı anda ultileri görmen gerek
darius zaten teq başına bile teq atıyor qnq 5 tanesini düşünemiyom bile :S:S:S:S -
quote:
Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR
quote:
Orijinalden alıntı: Alper#
darius zaten teq başına bile teq atıyor qnq 5 tanesini düşünemiyom bile :S:S:S:S
Etrafa et parçaları saçılıyor artık gerisini sen hayal et
-
5 Darius 10000 oyuncuyu yener. Bu da böyle biline. -
bro nick inin bulunmasını istemiyorsan bütün takımı kapat -
bulduk ifşa ettik küçümsedik konuyu kapattık bile geç kaldı biraz :D -
2 maç yaptım kata vs kata yenildik
ziggs vs zed yendik zedler mahvoldu :D -
2 vs 2 vote sonucunda random alistar geldi bizim takıma karşıdada blitz vardı oyun bitmek bilmedi bizim ultiler blitzlerin passiveler sanki 3 dk durmadan savaşıyor gibiydik ölmüyordu iki tarafta.işte blitzler baron denemeye kalktı bizde bot laneden kulelere ulti açıp tanklaya tanklaya alarak kazandık -
Jinx report ( )
-
quote:
Orijinalden alıntı: NeonTiger
bro nick inin bulunmasını istemiyorsan bütün takımı kapat
çok geç
http://www.lolking.net/summoner/tr/3575527
edit: dh ifşa team iş üstünde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 22 Kasım 2013; 18:58:37 >
-
İsmi karalamasan kimse bulaşmaz. Senin takımında vs olan adama bakıyorsun son attıgı maça bakıyorsun 1 kişi listede yok işte oda sensin
Bende aram sanıyordum degilmiş ama yinede zevk veriyor fakat win leri saymıyor -
bence hiç zevkli değil ya. millet ezreal aldı ez vs. ez yaptık ciddiyim yarım saatim boşa gitti diyebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum
İsmi karalamasan kimse bulaşmaz. Senin takımında vs olan adama bakıyorsun son attıgı maça bakıyorsun 1 kişi listede yok işte oda sensin
Bende aram sanıyordum degilmiş ama yinede zevk veriyor fakat win leri saymıyor
nickte bulaşılmayacak gibi değil hani
Benzer içerikler
- lol ilk şampiyonlar
- lol troll nickler
- feedlemek ne demek
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- shaco replikleri
- afk ne demek
- league of legends sistem gereksinimleri
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X