Şimdi Ara

Biri yüreğime su serpsin [Ciddi konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüzdeki istenmeyen tüyler için yüz ağdası yapıyordum, yaptıktan sonra ağdadan çıkan mendille sildim yüzümü. Sonra dalgınlığıma geldi ve kolonya sürdüm yüzüme Sürer sürmez bi yanma oldu, şimdi hafif kabarıklık ve kızarıklık var. acaba bu kızarıklık her ağda sonrası olan kızarıklık mı yoksa kolonya sürdüğüm için oluşan kalıcı bişey mi. Bir iki güne geçmesse doktora gitmeyi düşünüyorum, aklımdan bi türlü çıkmıyor bu saate kadar gözümü kırpamadım, kalıcı birşey değildir umarım.
    Bu arada kutusunda, ağdadan sonra su, alkol, sabun sürmeyin yazıyor.

• Kardes sen olmusun git acile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 112 yi aramani tavsiye ederim

• 911'i ara kardeşim.
  • şiki şiki baba kasetini tak ve olumu bekle basgan

• bizim arkadaşta aynısını yaptı 2 gün sonra yüzü o kadar şiştiki nefes alamadı ve öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

bizim arkadaşta aynısını yaptı 2 gün sonra yüzü o kadar şiştiki nefes alamadı ve öldü

inanmayin hepimizi kandiriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    su toplamasına ne iyi gelir ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hastaneye uçakla git, o derece. Losyonun içinde bulunan sodyum aristat kolonyadaki alkol ile tepkimeye girip deri altindaki koroner ddamarlari yakmiş olabilir ve yüz felci geçirebilirsin.

Aklima gelen her şeyi birleştirince bu kadar çikti

• hayırlısı be gülüm

Şaka bi yana eğer dediğin gibi bi uyarı varsa en yakındaki sağlık ocağına görünse iyi olur derim kanımca
  • doktora gözük derim
  • hocam şimdi ağda yaptığınız zaman ağda yaptığınız yerde cilt gözeneklerini koruyan ölü hücreler ağdaya yapışıp giderler..sonuç olarak cildiniz dış etkenlere karşı korumasız kalır...etil alkol en hafif alkinlerden olup(birinci grup birinci sırada hidrojeni en bol karbonu az alkin) temizleyici özelliği yanında hücre içine en hızlı girip hücreyi buharlaştıran bir madde olarak bilinir...gözenekler yabancı madde içine girdiğinde onu heme dışarı itme özelliğine sahip şeylerdir.fakat bu içine giren etil alkol olduğunda atmakta zorlanacaktır....cildinizi sık sık suyla yıkayın eğer geçmezse doktora gidip cildinizin hassaslığına göre bir merhem alın....cild ergenlikte kendini en hızlı yenileyen organdır....cildinize olan şey kalıcı değil...kolay gelsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

hocam şimdi ağda yaptığınız zaman ağda yaptığınız yerde cilt gözeneklerini koruyan ölü hücreler ağdaya yapışıp giderler..sonuç olarak cildiniz dış etkenlere karşı korumasız kalır...etil alkol en hafif alkinlerden olup(birinci grup birinci sırada hidrojeni en bol karbonu az alkin) temizleyici özelliği yanında hücre içine en hızlı girip hücreyi buharlaştıran bir madde olarak bilinir...gözenekler yabancı madde içine girdiğinde onu heme dışarı itme özelliğine sahip şeylerdir.fakat bu içine giren etil alkol olduğunda atmakta zorlanacaktır....cildinizi sık sık suyla yıkayın eğer geçmezse doktora gidip cildinizin hassaslığına göre bir merhem alın....cild ergenlikte kendini en hızlı yenileyen organdır....cildinize olan şey kalıcı değil...kolay gelsin....

hocam çok sağol azda olsa rahatlattı bu beni , yarına dek azalma yada iyileşme olmassa doktora gidicem

• Alerji olur tahris olur kendi gecmezse dr. gecirir dert etme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.