Şimdi Ara

Biri metronun önüne düşerse (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oldu ki biri önünüzde metro istasyonuna rayların üzerine düşüp bayıldı o anda ne yapmamız gerekir? Üstünde durduğumuz sarı çizginin altında boşluk var o boşluk acaba böyle bir olayı düşünülerek mi yapılmış?

Lütfen konuyu dalgaya almayalım belkide burda öğreneceğimiz bir şey ile birinin hayatını kurtarabiliriz..

• Farklı yöne giden raylar arasında boşluk var. Oraya çekebilirsin.
  • Atlar kaldiririm her halde o adrenalin ile ne olur kesin birsey soylenmez ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Oldu ki biri önünüzde metro istasyonuna rayların üzerine düşüp bayıldı o anda ne yapmamız gerekir? Üstünde durduğumuz sarı çizginin altında boşluk var o boşluk acaba böyle bir olayı düşünülerek mi yapılmış?

Lütfen konuyu dalgaya almayalım belkide burda öğreneceğimiz bir şey ile birinin hayatını kurtarabiliriz..

Ben olsam hemen oraya atlayıp o boşluğa sokarım yada bırakır ezilmesini izlerim o anda ne yapıcağını düşünemez insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Oldu ki biri önünüzde metro istasyonuna rayların üzerine düşüp bayıldı o anda ne yapmamız gerekir? Üstünde durduğumuz sarı çizginin altında boşluk var o boşluk acaba böyle bir olayı düşünülerek mi yapılmış?

Ben olsam hemen oraya atlayıp o boşluğa sokarım yada bırakır ezilmesini izlerim o anda ne yapıcağını düşünemez insan.

yapılması gereken bu gibi..
  • acil durum butonu vardı yanlış hatırlamıyorsam
  • Tam.ortasına yat duzlemesine. Kafanı kaldırmadıgın surece bisey olmaz.Panik yapmamak gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstasyonda görevliler elinde telsizle geziyor zaten. Farkederler trene haber verirler. Treni durdurulur problem çözülür.

Ama raylara atlamazdım herhalde. Raylar elektrikli falan çıkar ondan sonra ebemizi tersten görmeyelim
  • Tam tren gelirken çok guzel bi kız düşerse atlar kurtarırım sonrada tanisabilirmiyiz bağyan derim
    kabul etmezse ilk gelen trenin altına geri atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Tam tren gelirken çok guzel bi kız düşerse atlar kurtarırım sonrada tanisabilirmiyiz bağyan derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

acil durum butonu vardı yanlış hatırlamıyorsam

Ankarada eskiden vardi.yilardir bir tane bile gormuyorum

• drejtc kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Tam tren gelirken çok guzel bi kız düşerse atlar kurtarırım sonrada tanisabilirmiyiz bağyan derim

bu ne abi ya biraz olgunluk gösterin

edit: türkiyedeki metroların fren sistemleri ne kadar etkili acaba ? makinistin görme şansı olursa yada duraktakiler bi şekilde el kol yaparsa makiniste haber vererek metroyu durdurabilir. bi videoda raylara düşen adamı bu şekil kurtarmışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haketti -- 1 Eylül 2013; 22:03:37 >
  • ben yapıp videoya çekeceğim beyler 2 seneye
  • Kurtarabilirsem kurtarırım.

• Çünkü...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.