Şimdi Ara

biri ceza yiyor digeri seviniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1-2 kişide gördüğünüzü tüm millete mal etmeyin. Dediğiniz gibi olsa, karşıdan gelen adama radar var diye sellektör atmakla uğraşmazdı millet.
  • Adam kuralları ihlal etmiştir üzülecek değillerya, sevindiklerinide sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cezayı yiyen haksız yere yememiştir onu ,
    tabi sevinen de mağdur olmayıp da seviniyorsa ,
    o artık karakter meselesi
  • Önümden milleti biçmek pahasına kırmızı ışıkta bir tır son sürat geçti. Allahtan kaza olmadı. Şimdi bu karaktersiz ceza yese üzüleyim mi?
  • Ceza yiyenlere ben de çok üzülüyorum az miktarda ceza yedikleri için. Cezalar en az iki katına çıkmalı, yakın takip, makas atma gibi başkalarının hayatını tehlikeye atan durumlarda hapis cezasına çarptırılmalı. Bir de şu emniyet şeridini ihlal edenlere, öne geçmeye çalışanlara da ceza verilse onlara da üzüleceğim ama pek ceza vermiyorlar onlara.
  • Trafik kuralını çiğneyenlere en ağır cezayı versinler...Zerre kadar üzülmem...Ben nasıl kurallara harfiyen uyuyorsam herkes de uymalı...
    Gelişmiş ülke olmanın ilk şartlarından biridir bu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gülen taraf hep devlet hocam

• Duygusal milletiz de ondan. Kendi iyilikleri için seviniyorlar. Biliyor ki ceza yemese kolunu başını koparıncaya kadar coşacak. Trafik kazası Frankeştayn sahnesi gibi birşeydir.

Alman olsa bir de dalga geçer, "ceza yemiş beceriksiz" diye.
  • Onemli olan ceza tutarlarindaki artis degil. Onemli olan her ihlale her kural disi davranisa ceza yazabilmek. 1000 kural ihlalinden birine ceza yazmak 999 tanesinden alinmasi gereken parayi sadece piyango usulu yakalanan kisiye odettirilmesine karsiyim. Her kavsaga her u donulmez tabelasina her isiga ve her otoyola duzenli denetim ve kontrol lazim.

• şehirler arası yolda 120yle giderken 2 kıytırık bina var diye hız sınırı 70e düşüyor 78le giden adam ceza yiyor onada seviniyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Onemli olan ceza tutarlarindaki artis degil. Onemli olan her ihlale her kural disi davranisa ceza yazabilmek. 1000 kural ihlalinden birine ceza yazmak 999 tanesinden alinmasi gereken parayi sadece piyango usulu yakalanan kisiye odettirilmesine karsiyim. Her kavsaga her u donulmez tabelasina her isiga ve her otoyola duzenli denetim ve kontrol lazim.

+1907 Önemli olan cezanın yüksekliği değil kontrollerin devamlılığı...
  • Aynen, hatta oturup hangi ışıkta hangi kavşakta en çok ihlal yapılıyor diye araştırmaları nedenlerini bulup çözüme gitmeleri lazım. Gerekirse 24saat eds ile izlenip anında ceza yapıştırmalılar. Şehir içlerinde dahi radar uygulaması oluyor bulunduğum yerde. Ne zamandır kaza olmuyor bu sayede.
  • Ben sıkışık trafikte emniyet şeridini kullanmayıp diğer arabalar gibi şeridimde giderken öküzün biri hiç bir bahanesi olmadan sırf bir kaç araba öne geçebilmek için gereksiz yere emniyet şeridini kullanıyorsa ve ilerde çevirmeye takılıp ceza yediğini görürsem oh olsun köftehora derim. Hatta dedim.
  • Kırmızı ışık ihlali, tehlikeli araç kullanımı, cep telefonu ile konuşma, yanmayan far gibi başkaları için de tehlike arz eden konularda ceza yiyenlere hiçbir zaman üzülmem, ceza yiyen ben olsam da...
    Ceza gelsin ki akıllansın, bir daha tekrarlamasın

Ama, çekme halatı olmaması, cam filmi, farklı karakterde basılı plaka, modifiye, emniyet kemeri vs. gibi beni direkt alakadar etmeyen cezalar kendini ilgilendiren konulardır.
  • Kurallar sadece benim için değil senin içinde geçerli arkadaşım kurallara uymazsan neden üzüleyim aksine dersini verdikleri için mutlu olurum.
  • 70 radar olan yerde 78 le ceza yiyene üzülürüm. Aynı yerde 150 ile ceza yiyene sevinirim. Olmayan aklını başına alır belki. Kırmızı ışıkta ceza yiyene ayrıca sevinirim. Bir daha yapmaz ve kimsenin canına kast etmez belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.