Bildirim
Biri bizlere bukalemun mu dedi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Bin düşün bir söyle :) -
orda adamlar şampiyon olduğunu zannettikleri için bağırıyorlar
tamamen saçma bir hareket ama kendi takımlarının bir kazancı var
bukalemun diye söz edilen taraftarlar
kendi takımları hiç birşey kazanmasada
bir takım kazanmasın diye alakasız bir takımı tutmasıdır -
quote:
Orijinalden alıntı: yado1907
bir takım kazanmasın diye alakasız bir takımı tutmasıdır
kimin sayesinde kardeş? bjk'nin gol attığının haberi geliyor başlıyorlar beşiktaş beşiktaş bukelamun oluyoruz yavaş yavaş
allahım buna bile cevap yazma gereği duydum -
quote:
ezeli rakibin kazanmasını kim ister ??? aynı şeyi fenerde yapardı !! birbirimizi kandırmayalım ... böyle şeylerle kendinizi avutmayın
ayrıca 4-5 hafta önce bursaspor puan kaybetsin diye gsli olan fblileride unutmayalım -
at gözlüğü var onlarda -
quote:
Helal olsun hocam "Bukelamun" kelimsine yeni bir anlam kattın.Ekşisözlükte bunu değerlendirmek gerek :) -
İki hafta öncede Bursa maçında GALATASARAY diye bağırıyorlardı anonsa göre şerbet. -
Beşiktaş gol attığında biz şampiyon oluyorduk...Peki Trabzon kupayı aldığında siz de kulbunu mu aldınız? Bursa şampiyon olduğunda siz de 4. değil de 3 buçuk mu oldunuz sıralamada? -
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
Beşiktaş gol attığında biz şampiyon oluyorduk...Peki Trabzon kupayı aldığında siz de kulbunu mu aldınız? Bursa şampiyon olduğunda siz de 4. değil de 3 buçuk mu oldunuz sıralamada?
buna cevap veremezler.Kıvırdıkça kıvırırlar.
ordaki 10 kişi kendini kaybederek bağırdı diye bunu genelleyebilecek kadar zekiler bi de. -
kardeşim ne kıvırması fener taraftarı beşiktaş diye bağırmışmı,bitmiştir.neyin hesabındasınız hala? -
şimdi şöyle ki fenerin kupayı alamaması yaklaşık 30 senelik bi dalga konusu, o yüzden fb nin almasını istemedik. aynı şekilde gs de 30 senedir alamasa, fb istemezdi, söylendiği gibi kendimizi kandırmaya gerek yok:)
fenerin şampiyon olamamasından bi kazancım var. ezeli rakibim bi şampiyonluk sayısı öne geçemedi.
tamam abi zaten biz bukalemunuzda allah sazan olmaktan korusun -
bu fenerliler adamı öldürür ama gülmekten başkalarına hemen bukalemun ilan ederler ama kendileri yapınca çıkar ilişkisi olur
yani diyorsun ki bursasporu biz yenemedik gücümüz yetmedi bari siz yeninde şampiyon olalım. yani ezeli rakiplerinden medet umuyorsun.ve bunun adı çıkar ilişki oluyor. başkasının şeyiyle şeye girmek olmuyor.
kendi işini kendin bitirsene büyüklüğünün adı konulamayan çok büyük fenerbahçe.
-
:) Burası Türkiye kendini haklı göstermek için herkesin ne yaptığı açıkça ortada.Ahçısından Amirine...Şampiyonluk iddaanız kalmadığında kimi tutacağını kime saldıracağınızı bilemedeniz.Adnan POLAT o güne kadar ligin temiz olduğunu kimsenin kendilerini durduramacağını beyan etmiştir.5 puanlık fark olunca lig 2. ile Frank Rijkaard Fenerbahçe yi bırakın şampiyonluk yarışında bizimle boy ölçüşemez diyotdu.Aş Başkan SÜREN bu senede başka takımlar şampiyon olsunda görelim diyordu.Geldik son haftalara Tek biliğim varsa 72 puan alacağımız denilen günlere.Şampiyonluk iddaasının bittiği günler....
POLAT : Ligimiz temiz değil açıklaması yapmıştır.Bu güne kadar neredeydin...???
SÜREN : POLAT'ın yerine ben başkan olsam şampiyonduk.3 5 takıma 4 5 atınca kimse rakibiniz olmazdı hani...???
Rijkaard : Uefada en az çeyrek final oynarız.Ligde açık ara şampiyon oluruz.Şimdi ne derse beğenirsiniz Takım kalitesiz...
Elano: Üzgünler miiii....
Kendini sütten çıkmış ak kaşık gösterme çabanıza anlam vermek güç...Son haftalarda Fenerbahçe edilen küfürler atılan iftiralar nereye gitti.Son maçtamı unuttuk şike yapmayı...
Bizim hakkımızda kafana eseni söyle senin hakkında konuşunca ezberlediğin konuşmanda hukuktan adeletten bahset..Boş yere çaba sarf ettmeyin bukalemunlar yanınızda kertenle kalır...
-
quote:
Evet Beşiktaş başkanı "En büyük isteğim Galatasaray'ın şampiyon olmasıdır." dedi mi ? Bitmiştir.Beşiktaş diye bir takım yoktur aslında her Bjkli Gsli'dir Bjk Gs nin yan ürünüdür.
Otu boku birbirine kattınız iyice Fener'e saldıracaz diye ..ortada çıkar var diyoruz ama boşa diyoruz siz de biliyorsunuz mevzuların farkını ama ayak yapıyorsunuz işte yiyen olur belki diye..
çarpıtmakta üstünüze yok.y1d1 in ne dediği pek ilgilendirmiyorsa da kupayı biz alalım gs de şampiyon olsun dedi adam.fenerin şampiyonluğuna tercih ediyor heskes bunu kendinize sorun biraz da acaba neden diye.fenerin neyine saldıralım belgeli videolu rezillik işte bi sürü fener formalı adam beşiktaş diye bağırıyor ben mi uyduruyorum o videodakileri? travma yaramadı siz.heleki ikincisi tam yıkım oldu eskiden nasıl saldıracağınızı da biliyordunuz şimdi şuurda kayboldu...
-
Ya ilker bana adam akıllı konuş yok konuşamayacaksan hiç yazma git gereksizlere boş mesaj at...
Travmada olduğumu nereden çıkarıyorsun ya da sen şuuru kaç paralık olan adamsın da karşındakinin şuurlu ya da şuursuz olduğunu analiz etmeye kalkıyorsun.
Tamam makaranızı yaptınız iyi bir şey diyen yok,zaten burada Gsli ya da Bjkli sevdiğim insanlar,dostlarım var kendimi onların yerine koyduğumda bazı esprileri ben de yapardım dedim ama Fb'yi o kadar takıntı etmiş adamlar var ki hiç alakasız olmayan mevzulardan bile Fener'e saldırmaya kalkıp komik duruma düşüyorlar.
Orada şampiyonluk mutluluğuyla karışık bağıran 7-8 tane adam var ve yine diyorum adamların çıkarları var şampiyonluk...Sizin ne çıkarınız var dediğimde hala bazı adamlar "Bizim çıkarımız sizin kazanamamanız." gibi komik cümleler kuruyorlar.Nasıl oldu anlamadım şimdi biz şampiyonluğu kaybedince Bjk ve Gs'nin müzesinde "Fb şampiyon olamadı kupası" mı peyda oldu?
-
quote:
Ya ilker bana adam akıllı konuş yok konuşamayacaksan hiç yazma git gereksizlere boş mesaj at...
Travmada olduğumu nereden çıkarıyorsun ya da sen şuuru kaç paralık olan adamsın da karşındakinin şuurlu ya da şuursuz olduğunu analiz etmeye kalkıyorsun.
Tamam makaranızı yaptınız iyi bir şey diyen yok,zaten burada Gsli ya da Bjkli sevdiğim insanlar,dostlarım var kendimi onların yerine koyduğumda bazı esprileri ben de yapardım dedim ama Fb'yi o kadar takıntı etmiş adamlar var ki hiç alakasız olmayan mevzulardan bile Fener'e saldırmaya kalkıp komik duruma düşüyorlar.
Orada şampiyonluk mutluluğuyla karışık bağıran 7-8 tane adam var ve yine diyorum adamların çıkarları var şampiyonluk...Sizin ne çıkarınız var dediğimde hala bazı adamlar "Bizim çıkarımız sizin kazanamamanız." gibi komik cümleler kuruyorlar.Nasıl oldu anlamadım şimdi biz şampiyonluğu kaybedince Bjk ve Gs'nin müzesinde "Fb şampiyon olamadı kupası" mı peyda oldu?
fenerbahçeden nefret etmek işte öyle bişey arkadaş,kıskanmak filan değil.gelip kıskanıyosunuz demeyin bi stadınız var eyvallah bi de ünlü oyuncular getirdiniz tamam o kadar,kupa sayısında,avrupa sıramalasında biz daha iyiyiz.bunları yazmak istemiyorum ama gelip biri çekemiyosunuz bizi der diye yazdım.ama nefret işte,iticisiniz çok,belki siz değil aziz efendi denen adam bunların sorumlusu,ben bu kadar kibirli,bu kadar kendini bişey sanan başkan görmedim.bakıyorumda beşiktaşa,galatasaraya,bursaya,trabzona gerçekten fenerbahçe yönetimi kadar itici insanlar topluluğu yok başka klüpte.yoksa biz de isteriz nasıl beşiktaş avrupada ilerlersin,bursa bu sene şamp.liginde iyi oynasın diyosak,trabzonun futboluna alkışlıyosak fenerbahçeninde futboluna,avrupada başarısına alkış tutardık..ama yok çünkü çok kibirli çok kendini beğenmiş ve diğer takımları hor gören bi yönetiminiz var.
-
hahaha nasıl bağırıyorlar.. beşiktaş beşiktaş...
fenerbahçe büyüklüğü öyle bir büyüklüktür kiiiiiii aynı anda 55 bin kişi başka hiçbir yerde döt olamaz
fenerbahçe büyüklüğü öyle bir büyüklüktür kiiiiiii 2 hafta önce galatasaraylı bu maçta beşiktaşlı olurlar ama sonra ezikliklerinden başka takım taraftarlarına suç atarlar
Benzer içerikler
- passolig debit plus nedir
- maç başladıktan sonra stada girilir mi
- forma orjinallik sorgulama
- galatasaray kaptanları
- futbolcularla seremoniye nasıl çıkılır
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X