Şimdi Ara

Biri BioShock'un hikayesini anlatabilirmi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu bitirdim bölük pörçük kaldı herşey
    oyunu enine boyuna oynıyıp bitiren arkadaşlar sonu dahil oyunu anlatabilir mi

• http://forum.donanimhaber.com/m_73412088/tm.htm

Bu başlık altında aradığın her şeyi bulabilirsin
  • teşekkürler ama infinite'yi daha oynamadım o yüzden o oyun hakkında spoiler yemek istemiyorum sadece 1. oyunu öğrenmek istiyorum teşekkürler yinede.
  • İlk oyunda bir uçak kazası sonucunda Rapture adındaki bir okyanus-altı şehrine gidiyoruz. Oraya ilk gittiğimizde ise şehri kuran kişi Rus ve Amerikan ajanlarında kaçtığı için, bizi bir ajan sanıyor ve öldürmeye çalışıyor. Aynı zamanda Atlas adındaki kişi de bize başlarda yardım etmesine karşın, sonlara doğru "would you kindly" kalıbını kullanarak aslında bizi kullanıyor olduğu ortaya çıkıyor. Hatırladığım bu kadarı sadece, oyunu 5 yıl önce oynamıştım neredeyse. Tekrar oynamakta fayda var
  • koca forumda oyunu herkes bitirmiş ama bir kişi bile anlamamış oyunu onun için kimse bilmiyor hikayeyi tam olarak, hayır tek link veren de yok.

oyunun en sonunda olanlara dahil 1,2 spoiler da ben vereyim

ilk oyunda oynadığın karakter jack, andrew'in (şehrin kurucusu) bir fahişeden oğlu ve oyunun sonunda andrew 'would you kindly' komutunu vererek kendini oğluna (baş karakter) öldürtüyor, daha sonra sebebini bilmediğim bir şeyden dolayı baş karakter oyundaki bigdady denilen türe dönüşüyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousgigi -- 3 Mayıs 2013; 20:17:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seriousgigi

koca forumda oyunu herkes bitirmiş ama bir kişi bile anlamamış oyunu onun için kimse bilmiyor hikayeyi tam olarak, hayır tek link veren de yok.

oyunun en sonunda olanlara dahil 1,2 spoiler da ben vereyim

ilk oyunda oynadığın karakter jack, andrew'in (şehrin kurucusu) bir fahişeden oğlu ve oyunun sonunda andrew 'would you kindly' komutunu vererek kendini oğluna (baş karakter) öldürtüyor, daha sonra sebebini bilmediğim bir şeyden dolayı baş karakter oyundaki bigdady denilen türe dönüşüyormuş...

ilk oyundaki jack ikinci oyundaki big daddy farklı karakterler dostum..ikinci oyundaki big daddy karakteri ( sahil şehrinden kızlar kaçırılıyor,ve little sister halinde big sistera yardım ediyorlar) o kaçırılan kızlardan birisinin ya babasıydı yada dedektif diye gönderilen birisi..kızları kurtararak big sisterla savaşmasının nedeni de bu..en sonundaki big sister olan kızda oranın ilk little sisterlarından birisi..fontaine onun üzerinde deney yapıyor ve big sistera dönüşüyor ama o da kızları kurtarmak için bize yardım ediyor

• tamam farklı ama ilk oyunun sonunda jack'in kendisi big daddy'lere dönüşüyormuş (ne alakaysa?) diye duydum yani bu konuda biraz kaynak olsa aydınlanmak açısından iyi olurdu. ikinci oyundaki big daddy'de ilk yaratılan bigdaddy imiş yani prototip, ikinci oyundaki big sister'da jack'in ilk oyunda kurtardığı little sisterlardan birinin fontaininin deney yaptığı hali imiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.