Şimdi Ara

2023'ün merak edilen oyunlarından Hogwarts legacy'den uzun bir oynanış videosu paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2023'ün merak edilen oyunlarından Hogwarts legacy'den uzun bir oynanış videosu paylaşıldı
    Yayıncılığını Warner Bros. Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiricliğini ise Avalanche Software ve Portkey Games'in yaptığı açık dünya aksiyon oyunu Hogwarts Legacy'den yeni oynanış videosu geldi.

Ayrıca Bkz.Nintendo Switch satışları 114 milyonu geçti: En çok satılan oyunlar açıklandı

Paylaşılan videoda oyunun en çok merak edilen özelliklerinden biri olan karakter yaratma ekranını görüyoruz. Ardından da Hogwarts'ın içinde gezdiğimiz bir sekans var. Umuyoruz ki oyun beklentilerimizi karşılar.

Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023'te çıkışını yapacak. Oyun; Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacak.

Hogwarts Legacy Oynanış Videosu

Hogwarts Legacy, ilk olarak Harry Potter kitaplarında tanıştığımız dünyada geçen, açık dünyaya sahip bir RPG oyunudur. Tanıdık ve yeni konumlarda bir yolculuğa çıkın, büyülü canavarlar keşfedin, karakterinizi özelleştirin, iksir üretin, büyü yapmada ustalaşın, yeteneklerinizi yükseltin ve hep olmayı istediğiniz büyücü olun.

1800'lerde Hogwarts'ı yaşayın. Bu oyunda karakteriniz, büyücülük dünyasını yerle bir etmekle tehdit eden kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrenci. Çeşitli müttefikler edinip Karanlık büyücülerle savaşın ve nihayetinde büyücülük dünyasının kaderini tayin edin. Mirasınız, onu nasıl kullandığınıza bağlı. Yazılmamış olanı yaşayın.

• Yurdışında olsaydım direk alırdım.Adamlar 2000 dolar kazanıyor 60 dolar koymazdı.

• Diyaloglar çok robotik,yapmacık duruyor.Bu sorunu oyunda girebilirlerse gayet güzel bir oyun olacak gibi.

• Gameplay olmayan gameplay için teşekkürler.

Yok gameplay o kısacık bölümdeki gibiyse eyvah eyvah hem de ne eyvah

• Bully tadı var biraz ama cidden karakterler aynı kalıptan çıkmış gibi

• Az daha zorlasalar PS3'e bile çıkartabilirlermiş.

Hogwarts'ın Pakistan'da olduğunu bilmiyordum bu arada. İngiltere'de değil miydi bu okul?

• Grafikler harbi ps3 seviyesinde. Bu oyunu çok heyecanla bekliyordum ama bu video hayallerimi yıktı.

Ayrıca TR’de ön siparişe hala açık değil. Yuh yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu nasıl gameplay, şu oyunun simsden farkı yok izlediğim kadarıyla, umarım böyle bir oyun değildir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer online modu olup millet modlayıp ek içerik eklerlerse Milyarlık oyun olur RP bu kadar popülerken...

• Bu grafiklere ve gameplay'e laf attınız ya daha ne diyeyim bilemiyorum, ne yapsalar size yaranabilirler acaba!!!

• ibo-wan kullanıcısına yanıt

Haklılar çok kötü grafikler bu zamanda artık bu işin bahanesi yok. 2016 doomun 2015 Batmanin grafikleri daha iyi. 2023'ün merak edilen oyunlarından Hogwarts legacy'den uzun bir oynanış videosu paylaşıldı 2023'ün merak edilen oyunlarından Hogwarts legacy'den uzun bir oynanış videosu paylaşıldı 

• Beğenmedim. Zaten beklediğim bir oyun da değildi.

• Muhteşem görünüyor. Görüntü kalitesi muazzam. Grafikler kötü diyenler kafayı yemiş. Diyaloglardaki yüz ifadeleri o etkiyi bıraktı sanırım o yorumu yapanlarda. Yoksa kötü dedikleri grafikler nerede ben anlamadım. Her yerden kalite akıyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.