Şimdi Ara

Biri bana aşkın tanımını yapsın ??(CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden arkadaştan sevgiliden öte hissetmek (kendi küçük , tek kişilik aileni o olarak görmen derdim)

Şimdi hata yapmayın böyle diğil , sadece beyninin sana oyunlar oynuyo mantığına daha yatkınım

• Hadi ulen :)
  • Kendinden vazgeçmek diye tanımlanabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşkın tanımı yok ama şöyle diyelim aşık olduğun zaman uyuşturucu almış gibi olursun insanlar 0 da gezerken sen +5 ile gezersin öyle bir şey
  • kadının elinde kukla olmak ne derse yapmak ona deo parfümlü alo omo mintax almaktır..kadınsa hophop holding in sahibi ahmet lüplüpü sevmektedir..tecrubesiz erkekler kadının ağına düşmüş avlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

kadının elinde kukla olmak ne derse yapmak ona deo parfümlü alo omo mintax almaktır..kadınsa hophop holding in sahibi ahmet lüplüpü sevmektedir..tecrubesiz erkekler kadının ağına düşmüş avlardır

! güzel %80 haklı diyorum sana peki ya karşılıklıysa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirkatsayısı

Kendinden vazgeçmek diye tanımlanabilir

Ben kendimden vazgeçmedimki :) çok kötü bi durumdayım:)
    Hadi beyler bu gidişle aşkın gerçek tanımını ilk defa biz bulucaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanulusoy

aşkın tanımı yok ama şöyle diyelim aşık olduğun zaman uyuşturucu almış gibi olursun insanlar 0 da gezerken sen +5 ile gezersin öyle bir şey

Uyuşturucua benzemiyo bu daha kötü ustam :) uyuşturucu kullanan biri birakmak istemez ama ben aşık olmak istemiyorum ne gerek var
    birden bire tüm gidişatını düşüncelerini değiştircek bişeye yok yok :D hiç sevmiyorum ben aşkı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.