Bildirim
Biri bana aşkın tanımını yapsın ??(CİDDİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hadi ulen :) -
Kendinden vazgeçmek diye tanımlanabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aşkın tanımı yok ama şöyle diyelim aşık olduğun zaman uyuşturucu almış gibi olursun insanlar 0 da gezerken sen +5 ile gezersin öyle bir şey -
kadının elinde kukla olmak ne derse yapmak ona deo parfümlü alo omo mintax almaktır..kadınsa hophop holding in sahibi ahmet lüplüpü sevmektedir..tecrubesiz erkekler kadının ağına düşmüş avlardır -
quote:
Orijinalden alıntı: pspsexer
kadının elinde kukla olmak ne derse yapmak ona deo parfümlü alo omo mintax almaktır..kadınsa hophop holding in sahibi ahmet lüplüpü sevmektedir..tecrubesiz erkekler kadının ağına düşmüş avlardır
! güzel %80 haklı diyorum sana peki ya karşılıklıysa :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sinirkatsayısı
Kendinden vazgeçmek diye tanımlanabilir
Ben kendimden vazgeçmedimki :) çok kötü bi durumdayım:)
Hadi beyler bu gidişle aşkın gerçek tanımını ilk defa biz bulucaz -
quote:
Orijinalden alıntı: ozanulusoy
aşkın tanımı yok ama şöyle diyelim aşık olduğun zaman uyuşturucu almış gibi olursun insanlar 0 da gezerken sen +5 ile gezersin öyle bir şey
Uyuşturucua benzemiyo bu daha kötü ustam :) uyuşturucu kullanan biri birakmak istemez ama ben aşık olmak istemiyorum ne gerek var
birden bire tüm gidişatını düşüncelerini değiştircek bişeye yok yok :D hiç sevmiyorum ben aşkı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X