Şimdi Ara

Birdman (2014) | Edward Norton - Emma Stone (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
4
Favori
6.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzlediğim en boş film kim bunlara Oscar verdiyse bıraksın juri üyeliğini...

Yatsınlar kalksınlar Edward Norton ' ın mükemmel oyunculuğun dua etsinler yoksa 30 dakika da çıkıp gidecektim sinemadan...
  • Muhteşem bir filmdi. 8/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera açıları, çekim teknikleri Inarritu klasiği. Öyle OSCAR filan deyip gaza gelip izlerseniz beğenmeme ihtimaliniz var. Çerezlik bir film diye düşünüyorum ben.

Ayrıca sonunu anlayamadım.
    Riggan kendini attı mı ? Atmadıysa rüya mı gördü ? Kızı neye bakıp sırıttı ?
  • İzlemeyin sakın. Hayatımda izlediğim en berbat filmdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film bence oldukça güzeldi. Konu sıradan ama işlenişi (çekimler, kamera açıları v.b.) ve oyunculuklar çok iyiydi bence. Genel olarak tavsiye ederim.
  • Bu filmi izleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Tüm yazacaklarim şahsi görüşümdür.

Filmi beğenmedim.Daha doğrusu film beklentilerimi karşılamadı. Filmden sonra yorumları ve eleştirileri okudum. Filmden hepten nefret ettim. Niye mi?
    Bazıları demiş ki film aslında Riggan'ın rüyasıydı. Riggan'ın uçması, temas etmeden nesneleri hareket ettirmesi, binadaki pencere sayısının bir sahnede farklı olması, Riggan'ın bornozu kapıya sıkıştığında tiyatroya gitmesi için 2 kere sola dönmesi gerekirken 1 kere sola 2 kere sağa dönerek tiyatroya gitmesi (oha artık) gibi sahneleri de filmin rüya olduğuna delil gösteriyor bu kişiler. İnsanın yok artık diyesi geliyor. Filmi izlerken ben binadaki pencereleri mi sayacağım. Veya karakterlerin kaç defa hangi tarafa döndüklerine mi bakacağım.

Neymiş? Film aslında çok derinmiş. Bu yüzden herkes anlayamazmış. Eğer bunları yapmak filmi derin kılıyorsa yemişim böyle derinliği.

Filmden benim anladığım: Baba-kız şizofrendi. Riggan taksiyle seyahat ederken uçtuğunu hayal ediyordu. Elleriyle nesneleri kırarken, temas etmeden kırdığını düşünüyordu vs vs.

Ne kolaymış Oscar'ı kazanmak. Filme şizofren bir adam koy. Filmdeki olayların adamın zihninde mi meydana geldiğini, yoksa gerçekten mi yaşandığını belli etme. Filmin sonunu da muallakta bırak. Gelsin Oscar. İyiymiş. (Oyunculuklara lafım yok.)

Kısacası filme puanım: 6/10

Fikirlerimiz birebir aynı. Sevenleri için güzel olabilir ama oscar alabilecek bir film değildi bence. Şahsen dram filmlerini sevmem ana bunun nedeni fazlaca etkilenmem, nerdeyse bir çocuk gibi. Hakikaten üzülüp kafaya taktığım için izlemiyorum normalde ama kardeşimin ısrarıyla izledim. Etkilenmeyi geçtim tamamen vakit kaybı oldu benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Tüm yazacaklarim şahsi görüşümdür.

Filmi beğenmedim.Daha doğrusu film beklentilerimi karşılamadı. Filmden sonra yorumları ve eleştirileri okudum. Filmden hepten nefret ettim. Niye mi?
    Bazıları demiş ki film aslında Riggan'ın rüyasıydı. Riggan'ın uçması, temas etmeden nesneleri hareket ettirmesi, binadaki pencere sayısının bir sahnede farklı olması, Riggan'ın bornozu kapıya sıkıştığında tiyatroya gitmesi için 2 kere sola dönmesi gerekirken 1 kere sola 2 kere sağa dönerek tiyatroya gitmesi (oha artık) gibi sahneleri de filmin rüya olduğuna delil gösteriyor bu kişiler. İnsanın yok artık diyesi geliyor. Filmi izlerken ben binadaki pencereleri mi sayacağım. Veya karakterlerin kaç defa hangi tarafa döndüklerine mi bakacağım.

Neymiş? Film aslında çok derinmiş. Bu yüzden herkes anlayamazmış. Eğer bunları yapmak filmi derin kılıyorsa yemişim böyle derinliği.

Filmden benim anladığım: Baba-kız şizofrendi. Riggan taksiyle seyahat ederken uçtuğunu hayal ediyordu. Elleriyle nesneleri kırarken, temas etmeden kırdığını düşünüyordu vs vs.

Ne kolaymış Oscar'ı kazanmak. Filme şizofren bir adam koy. Filmdeki olayların adamın zihninde mi meydana geldiğini, yoksa gerçekten mi yaşandığını belli etme. Filmin sonunu da muallakta bırak. Gelsin Oscar. İyiymiş. (Oyunculuklara lafım yok.)

Kısacası filme puanım: 6/10

Fikirlerimiz birebir aynı. Sevenleri için güzel olabilir ama oscar alabilecek bir film değildi bence. Şahsen dram filmlerini sevmem ana bunun nedeni fazlaca etkilenmem, nerdeyse bir çocuk gibi. Hakikaten üzülüp kafaya taktığım için izlemiyorum normalde ama kardeşimin ısrarıyla izledim. Etkilenmeyi geçtim tamamen vakit kaybı oldu benim için.

@QRX

Akademi ödüllerine bakarak film izlemeyin, büyük hayalkırıklıkları yaşarsınız. Filmi izlemeyeceğim için spoiler içini okudum ve bu bana yetti ve hatta iyi ki de sağduyuma güvenip bu film görünümlü çöpü izlememişim diyorum. Baydı artık şu şizofren soslu senaryolar.

• Daha filmi izlemeden çöp diyenler türedi şimdi de. Ne komik bir forum burası
  • Ben bu filmi nasıl atlamışım da görmemişim, konu için teşekkürler hemen indireyim de izleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56E6BEA13 -- 4 Aralık 2016; 2:5:21 >
  • taş gibi film neresi kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Daha filmi izlemeden çöp diyenler türedi şimdi de. Ne komik bir forum burası

Bir filmi izlemeden onu sevip sevmeyeceğimi büyük olasılıkla tutturabiliyorum. Buna ne diyeceksin?

Forum boş adam kaynıyor.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    İnsan gibi bana hitap eden bir film değil, o yüzden izlemeyi düşünmüyorum diyebilirsin. Son dediğine de katılıyorum ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

İnsan gibi bana hitap eden bir film değil, o yüzden izlemeyi düşünmüyorum diyebilirsin. Son dediğine de katılıyorum ayrıca.

Sen de insan gibi filmi izlemeden yorum yapmayalım veya kötü/o kadar kötü bir film değil gibi cevaplar verebilirsin. Kaldı ki ben sebebimi yukarıda da belirtmişim.

• ben filmi izledim, baştan sona kadar yüksek bir sabır göstererek hemde, fantastik film diye izlemiştim,

tanıtımındaki gibi aksiyon yok veya ismindeki gibi fantastik bir filmde değil,

film ismiyle olsun tanıtımıyla olsun tam bir pazarlama stratejisiyle piyasaya sürülmüş gereksiz bir film,

film lahananın çin yapımı çakması olmuş,

yani yüksek oyunculukların olduğu sanat filmi havasında aslında çakma oyunculukların olduğu çakma sanat filmi olmuş yani kalitesiz.

o havayı vermeye çalışmışlar ama olmamış bilerek bu şekilde yapılmış,

aslında bukadarda kasmayıp gerçek sanat filmi çekmeye çalışsalarmış belki çok daha kaliteli, belkide gerçek bir sanat eseri olabilirmiş

gerçek sanat filminden kastım, gişe derdi olmayan yada ödül beklentisi, yani hiçbir derdi ve beklentisi olmayan sadece iyi oyunculukların olduğu güzel bir sanat filmi,

yapılabilirdi aslında, film tutmazdı vede ödül alamazdı ama enazından bu dünyada gerçek bir film çekilmiş olurdu,

mesela kimsenin beğenmediği ve anladığını düşünmediğim kemal sunalın düttürü dünya filmi gibi,

tam bir şaheser olmuş (düttürü dünya), filmin hiçbir derdi kaygısı beklentisi yok, yaşamın içinden ufak bir an sunmuşlar filmde o kadar,

neyse kişisel düşüncemdir, bencede (Birdman) çöp film olmuş....

çin yapımı Birdman aaee pardon lahana merak edenler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TD-W9970_V3 -- 4 Aralık 2016; 15:52:18 >

• TD-W9970_V3, film de tam senin düşündüğün şeyler üzerine çıktı. Sloganında da bundan bahseder;
    The Unexpected Virtue of Ignorance - Cahilligin Beklenmedeik Erdemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

TD-W9970_V3, film de tam senin düşündüğün şeyler üzerine çıktı. Sloganında da bundan bahseder;
    The Unexpected Virtue of Ignorance - Cahilligin Beklenmedeik Erdemi

bak buda var,

çok değerli bir video, birdmanın aaee pardon yaratılışın videosu,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TD-W9970_V3 -- 4 Aralık 2016; 17:31:52 >

• Bazı filmler vardır , millet 8-9 puanı basar öve öve bitiremez. Bense izledikten sonra bir halt anlamam.Bu film de onların arasına katıldı. Hiç bir halt anlamadım.
  • Efsane filmdi cidden de, yeniden izleyesim geldi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.