Şimdi Ara

Birden fazla frenjlord simgesi açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben avoraso simgesini açtım. Eğer diğer iki simgeden birini seçip 10 win sonunda onu da açarsam iki simge de açılır mı, yoksa sadece 3'ün 1'ini mi açabiliyoruz?

• tek
  • 3ün1i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi senin

Ben avoraso simgesini açtım. Eğer diğer iki simgeden birini seçip 10 win sonunda onu da açarsam iki simge de açılır mı, yoksa sadece 3'ün 1'ini mi açabiliyoruz?

yanlıs anlasılmassa iyi
  • Yok öyle bir olay.
  • Üçün birini alırsın sadece.
  • çok sakat var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar biri bana bu olayı anlatabilir mi? Bu simgelerden birini seçtim. Seçtiğimm andan beri en az 20 win almışımdır fakat günden midir nedir gelmedi. Bu winler belirli bir mapte falan mı olması gerekiyor? Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
  • bende frenjlord simgesi açtım qnq ama frenjlord
  • üçün birini alıyosun malesef.3 ünü alabilen görmedim
  • Açınca herhangi bir uyarı felan geliyomu nerden anlıycaz

• 10win alınca bir uyarı gelmiyor.Seçmek için bir daha tıklayın.Simgelerin arasına köşesinde saat olmayanı geliyor kendiliğinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussaro

3ün1i

+1

• sadece 1 tane
  • Açılmaz ve Şu an açtığınıda heder edersin.Sonradan tekrar 10 Win Stack yapmak zorunda kalma.
  • Freljord etkinliği sırasında, en sevdiğin kabileyi temsil eden bir sihirdar simgesi kazanma şansın olacak. Etkinliğin başında, tüm kabile simgeleri açık olacak. Seçtiğin kabilenin simgesini kullanırken girdiğin oyunları kazanırsan, bu simgeyi kalıcı olarak açmanı sağlayacak puanlar kazanacaksın.

Kabile simgelerini nasıl açacağım?

Kabile simgesini kullanırken 10 maçta zafere ulaşırsan, sadık kabile üyelerine verilen daha detaylı bir versiyonu hediye edilecek.

Birden fazla simge açabilir miyim?

Hayır. Tek bir Freljord kabilesinin üyesi olabilirsin, kime katılacağını iyi düşün.

Ama etkinlik süresince fikrini değiştirerek başka bir kabileye geçip, 10 zafer biriktirmeye baştan başlayabilirsin. Bu durumda önceki kabilenin simgesini kaybeder, yeni kabilenin simgesini alırsın.

Hangi oyunları kazandığımda sayılıyor?

İnsan rakiplere karşı oynadığın tüm eşleştirmeli oyunlar; yani Sihirdar Vadisi ve Sonsuz Uçurum’daki tüm normal ve dereceli oyunlar zafer toplamına eklenir.

Özel oyunlar ve Yapay Zekaya Karşı oynanan oyunlar kabilene bağlılığını göstermez.

Seçtiğim simgeyi açmak için ne kadar vaktim var?

Bu tarihe kadar kazandığın zaferler, simgeleri açmak için gereken zafer toplamına eklenir.

Geçici simgeler, etkinlik bittiğinde oyundan kalkacak. Süre bitmeden önce kabileni mutlaka seç

10 zafer kazanmaya çalışırken sihirdar simgemi değiştirirsem ne olur?

Başka bir kabilenin simgesini seçersen zafer sayın sıfırlanır ve 10 zafer biriktirmeye baştan başlarsın. Freljord kabilelerinden birine ait olmayan bir simge seçersen hiçbir etkisi olmaz.

10. zaferimi kazandım diyelim, simgem ne zaman gelir?

Simgenin hesabına eklenmesi 48 saate kadar sürebilir. Seçmiş olduğun kabile simgesinin daha gelişmiş bir versiyonunu oyun içinde seçebildiğin zaman, simgen başarıyla hesabına eklenmiştir.

Ben hala anlamadım. Örnek verir misiniz?

Tabii, hemen verelim:

Örnek 1:
    • Jhonnie, Kışın Pençesi’ni seçip yedi oyun kazanıyor. Sonra fikrini değiştirip, Avarosalı oluyor ve bir oyun kazanıyor.
    • Sonuç: Jhonnie şu an Avarosa simgesini açmak için gereken 10 zaferden birini kazanmış sayılıyor. Simgeyi kalıcı olarak açmak için 9 oyun daha kazanması gerek. Eğer yine Kışın Pençesi’ne dönerse, 10 oyun daha kazanması gerekecek.
    Örnek 2:
    • BayE, Buz Muhafızları simgesiyle 10 oyun kazanıp kabileye katılıyor. Sonra Avarosa simgesiyle 9 oyun kazanıyor.
    • Sonuç: BayE halen Buz Muhafızı kabilesine üye. Ancak bir oyun daha kazanırsa Avarosalı olacak ve Buz Muhafızı simgesini kaybedecek. Yerine Avarosa sihirdar simgesi gelecek.
    Örnek 3:
    • Glandal arka arkaya 100 maç kazanıyor, ama her maçında farklı bir kabilenin simgesini kullanıyor.
    • Sonuç: Glandal simge mimge kazanamıyor, çünkü hiçbir kabile onun gibi sağı solu belli olmayan bir kötüyü istemiyor. Glandal gibi olmayın, Freljord’da müttefiksiz kalmayın!

(Not: Glandal ziyadesiyle güvenilir bir arkadaşımızdır, bu örnekte sadece konu mankeni olarak bulunmaktadır.)

Not: Normal veya Ranked game de kazanilmis olan winler gecerli. ARAM veya Crystal Scarda yapilanlar sayilmiyor. Tecrube ile sabit.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.