Şimdi Ara

SAFARİ; açılmış pencereler arasında geşiş yaparken sayfayı neden tekrar yüklüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ayfonumu çok seviyorum ama beni sinir eden bi özelliği var. yada sorunu var. sizdede aynı şekildemi çalışıyor merak ediyorum.

Safari açıkken, önceden açmış olduğum(sonra yeni sekmeye geçtiğim) ve yüklemek için bi dünya uğraştığı sayfalara geri dönünce sayfayı yeniden yüklemeye kalkıyor.

Varmıdır bi çözümü?

• remi kullanmaması için
  • Yemin ederim iphoneda en ayar oldugum sey bu
  • multitasking ile ilgili sikintilar var iphoneda mesela video izlerken home tusuna basinca durdurmasi, download sirasinda (yourtube ile) ana menuye donunca dl durmasi, birinide siz soylemisiniz safarinin aptalligi daha gelistirilebilir ama belkide pazarlama stratejileridir bir sonraki iphoneda yapicak bunlari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturcha
    Aekadaşlar merhaba;

Ayfonumu çok seviyorum ama beni sinir eden bi özelliği var. yada sorunu var. sizdede aynı şekildemi çalışıyor merak ediyorum.

Safari açıkken, önceden açmış olduğum(sonra yeni sekmeye geçtiğim) ve yüklemek için bi dünya uğraştığı sayfalara geri dönünce sayfayı yeniden yüklemeye kalkıyor.

Varmıdır bi çözümü?

Bende böyle bı durum yok diğer sekmelerimdeki sitelere dondugumde kaldığım yerden ve tabiki tekrar yüklemeden durduğu yerde duruyor? iOS versiyonundan diyeceğim ama en azindan 3.0 dan beri durum böyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malâyani
    multitasking ile ilgili sikintilar var iphoneda mesela video izlerken home tusuna basinca durdurmasi, download sirasinda (yourtube ile) ana menuye donunca dl durmasi, birinide siz soylemisiniz safarinin aptalligi daha gelistirilebilir ama belkide pazarlama stratejileridir bir sonraki iphoneda yapicak bunlari..

Aynı sekilde bunlar da yok bizim iPhonelarda :) yani ben video izlerken home basınca tabiki duraklatsın ki ben kaldığım yerden izleyebileyim dimi? Neden duraklatmasinki ?

Ve Youtube'da da videolar ben baska bir programla ilgilenirken yüklenmeye devam ediyor?
  • Sanıyorum bunu sayfanın boyutu büyük olunca yapıyor. İçerisinde resim vb. Olan sayfalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvthsgm
    Sanıyorum bunu sayfanın boyutu büyük olunca yapıyor. İçerisinde resim vb. Olan sayfalar.

Yok siz dedikten sonra denedim 2 ağır sayfa ( bol resimli javascriptli bs.) artı bu sayfa açık. Halen sayfalar durdukları yerinde duruyor :)
  • 3gs var 3.1.2 surum cogu sayfa geçişinde yeniden yükleme yapmazken bazı sayfalarda yükleme yapıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurven

quote:

Orijinalden alıntı: Malâyani
    multitasking ile ilgili sikintilar var iphoneda mesela video izlerken home tusuna basinca durdurmasi, download sirasinda (yourtube ile) ana menuye donunca dl durmasi, birinide siz soylemisiniz safarinin aptalligi daha gelistirilebilir ama belkide pazarlama stratejileridir bir sonraki iphoneda yapicak bunlari..

Aynı sekilde bunlar da yok bizim iPhonelarda :) yani ben video izlerken home basınca tabiki duraklatsın ki ben kaldığım yerden izleyebileyim dimi? Neden duraklatmasinki ?

Ve Youtube'da da videolar ben baska bir programla ilgilenirken yüklenmeye devam ediyor?

duraklat diye bi tus var zaten orda ona basarin durmasini istesem belki sadece sesini duymak istiyorum yani dogru olanin bu olmasi lazim degil mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.