Şimdi Ara

Birazdan İzmir den Konya ya Gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar birazdan izmirden konyaya gitcem. Kontrol ettim güzergahımda yağış yok. Karayolları ile görüştüm calışmalarımız oluyor yollar acik olur dediler.

Ben yine de zincir alcam. Bu zincirle ilgili bir sorum var. Diyelim karlı yerde zinciri taktım, kar buz bitti asfalt başladı fakat 3 5 km sonra yine kar var. Zinciri çıkarmam gerekiyo mu yoksa 3 5 km asfaltta zincirle gitsem sıkıntı olur mu ?

Baska tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. İzmirli olarak ilk defa karda araba surcem. Araç 2009 Aveo HB AT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben konyadayım, yollar fena değil lastikleriniz kış lastiği ise zincire ihtiyaç olmaz bence, iyi yolculuklar...
  • ayrıca zincirle değil 3-5km, 100m asfaltta gitseniz araca zarar verirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Merhaba arkadaslar birazdan izmirden konyaya gitcem. Kontrol ettim güzergahımda yağış yok. Karayolları ile görüştüm calışmalarımız oluyor yollar acik olur dediler.

Ben yine de zincir alcam. Bu zincirle ilgili bir sorum var. Diyelim karlı yerde zinciri taktım, kar buz bitti asfalt başladı fakat 3 5 km sonra yine kar var. Zinciri çıkarmam gerekiyo mu yoksa 3 5 km asfaltta zincirle gitsem sıkıntı olur mu ?

Baska tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. İzmirli olarak ilk defa karda araba surcem. Araç 2009 Aveo HB AT

Yolunuz açık olsun. Afyon civarlarında çok dikkatli olun. her kış yoğun kar alan ve her seferinde arabaların mahsur kaldığı yer orası.
  • İyi yolculuklar umarım kazasız belasız Konya'ya vararsınız.
  • Kış lastiğiniz varsa kar yağmaya başladığı anda zincir takmanız gerekmez. karlı yollarda hızınızı düşürerek maksimum dikkatle kullanın. yol nerede buza çevirdi anında zincirinizi takın. buz bittiği anda da zinciri çıkarmalısınız. araca zarar vermemesi için. tekrar buzlu yola denk gelirseniz tekrar zincir takın.
    biraz zahmetli ancak bu şekilde hem kendi güvenliğinizi sağlama almış olursunuz hem başkalarının güvenliğini hem de aracınızı korumuş olursunuz.

iyi yolculuklar.
  • Kıs lastiğim yok

Su an zincir de yok duruma gore yol üstünden alırım diyorum zinciri.

Yorumlar icin teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kış lastiği olmadan o yola çıkmayın..
    Kula'dan sonra risk başlar..
    Daha Uşak var , Köroğlu var, Afyon var... Var oğlu var...

2011 yılında Kula'da 7-8 saat mahsur kaldığımı bilirim. İzmir'e geldiğimde ise yerde yağmur bile yoktu :)

Tavsiyem otobüsle gidin...
  • uşaktayım, kar yok . Afyonda da yolların açık olduğunu biliyorum, rahat olun. Fakat -4 derece şu an sıcaklık, arabadan çıkmayın
    Hayırlı yolculuk...
  • 1 saat once konyaya geldim yollar gayet iyiydi buzlanma v.s yoktu

Yardımlarınız icin tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.