Şimdi Ara

Biraz önce askerlik muaynesi oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle yok soymaymıs falan hiç bişey olmadi askerlik şubesinden kagitlari aldim saglik ocagina gidip doktora imzalattip ve bitti kilomu boyumu bile ölçmediler mayısta askerim muhtemel....

• Şimdiden içini heyecan sarmıştır... Hayırlı olsun.
  • Hocam pm attım ama size
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESİMPSON

Hocam pm attım ama size

pm gelmedi hocam

@azawarai sağol dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK

quote:

Orjinalden alıntı: THESİMPSON

Hocam pm attım ama size

pm gelmedi hocam

@azawarai sağol dostum

Hocam muayene olmak için hangi evraklar isteniyor yoğunluk varmı?Nerede muayene oldunuz?
  • Hadi hayırlısı olsun ..
  • Ulan ne biçim bi ülke burası ya. Lan belki ben hastayım bi kontrol et, bi bak, adamın kalbi delik belki haberi yok.Askere gitcek adam boyunu kilosunu bile ölçmemişler. İnsan hayatının önemi kalmadı artık.Ben olsam zorla baktırırdım ne olur ne olmaz

Not :Bu yazdıklarımdan askere gitmek istemiyomuşum gibi bi yargıya varmayın , bende gidicem üni. bitince inşallah ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrL -- 3 Kasım 2008; 16:23:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @THESİMPSON

DOSTUM BEN YOZGATTA OLDUM MUAYNEYİ YOĞUN DEĞİLDİ

İSTENİLEN BELGELER

1 ÖĞRENİM DURUMUNA AİT DİPLOMA VE FOTOKOPİSİ (ZORUNLU)

2 VEREM TARAMA BELGESİ (SAGLIK OCAGINDAN ALIYORSUN) (ZORUNLU) EĞER SADECE TECİL ETTİRECEKSEN VEREM TARAMA BELGESİ GEREKMİYOR

3 VARSA EHLİYETİNİZ (ZORUNLU DEĞİL)

4 SPORCUYSANIZ: BUNA DAİR BELGE (ZORUNLU DEĞİL )
  • quote:

öyle yok soymaymıs falan hiç bişey olmadi askerlik şubesinden kagitlari aldim saglik ocagina gidip doktora imzalattip ve bitti kilomu boyumu bile ölçmediler mayısta askerim muhtemel....

şaka bir yana sen eminmisin askerlik şubesine falan gittiğine ? bir yanlışlık olması lazım yada gözden kaçırdılar seni.

1. Altında sadece şort ile kalıyorsun.
    2. o halinle yürüyorsun çarpık çurpuk bir yerin varmı düz tabanmısın vs.
    3. boy kg çok önemli onu ölçüyorlar. Şişmansan almazlar zaten. Eğer çok zayıfsan yine almazlar.
    4. orada hastamısın bir rahatsızlığın varmı gibi sorular sorulmadımı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Avrupai

quote:

öyle yok soymaymıs falan hiç bişey olmadi askerlik şubesinden kagitlari aldim saglik ocagina gidip doktora imzalattip ve bitti kilomu boyumu bile ölçmediler mayısta askerim muhtemel....

şaka bir yana sen eminmisin askerlik şubesine falan gittiğine ? bir yanlışlık olması lazım yada gözden kaçırdılar seni.

3. boy kg çok önemli onu ölçüyorlar. Şişmansan almazlar zaten. Eğer çok zayıfsan yine almazlar.

bende muayene oldum saydıklarının hiç birini yapmadılar
    hatta ben askeri hastanesinde muayene oldum saglık ocagı da degil
    sadece bir rahatsızlıgın varmı denildi ypok dedim imzaladı

• yıl içerisinde olan toplu muayene de soyunduruyorlar kontrol ediyorlar,yoksa tecil bozdurup gittiğin zaman askeri hastaneden rapor alıyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_sönmez

quote:

quote:

bende muayene oldum saydıklarının hiç birini yapmadılar
    hatta ben askeri hastanesinde muayene oldum saglık ocagı da degil
    sadece bir rahatsızlıgın varmı denildi ypok dedim imzaladı

+

Birligine gittiginde ayrıntılı muayene ediyorlar

• quote:

quote:

arkadaş doğru söylemiş, ben aralıkta askerim ve bütün bunları herkese yapıyolar.

Ayrıca yedek subay adaylarından veremle ilgili belgeler istenmiyor onuda belirtelim.

• o soyup muayene birliğinde oluyo zaten
  • ne askerlik ya ne askerlik bıkdım artık 370 günden beri askerim bıkdım usandım artık 3 ay var daha

Gelde gör Nasıl bişeymiş anlarsın dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

ne askerlik ya ne askerlik bıkdım artık 370 günden beri askerim bıkdım usandım artık 3 ay var daha

Gelde gör Nasıl bişeymiş anlarsın dostum

geliyorum 1 ay sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

o soyup muayene birliğinde oluyo zaten

birlikte olan ayrı askere gitmeden önce şort ile kalıyorsun ve sonra sağına soluna bakıp boy kg ölçüyorlar tabi benim dediğim 5-6 seneönceydi şimdi değişti ise bilmiyorum fakat değişmemesi gerekiyor.
  • quote:

quote:

birlikte olan ayrı askere gitmeden önce şort ile kalıyorsun ve sonra sağına soluna bakıp boy kg ölçüyorlar tabi benim dediğim 5-6 seneönceydi şimdi değişti ise bilmiyorum fakat değişmemesi gerekiyor.

yok değişmedi askeri meclisin önünde soyunuyosun, boy kilo bakıyolar görülen bir hastalık var mı diye bakıyolar ayrıca gözle ilgili bir küçük test yapıyorlar. Ondan sonra asker olabilir raporu veriyorlar işte. Soyunmayan arkadaşlar meclise denk gelmeyenlerdir belki.

• quote:

quote:

ben 2005 de gittim gitmeden sadece imza attı doktor var mı bi rahatsızlığın dedi yok dedim imzaladı gönderdi... birliğimde şort don hepsini çıkartıp ön arka komple mayene ettiler şimdi gene nasıl bende bilmiom 23 kasımda uzman erbeş sınavım var gene soyuncaz askeri hastanede

• 2002 de banada bir şeyin varmı dediler ama soyarak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.