soyulmayanlar acaba ne mezunusunuz bu onemliymiş glaiba uni mezunu isen soyunmuormussun
quote:
Orjinalden alıntı: TniesT
soyulmayanlar acaba ne mezunusunuz bu onemliymiş glaiba uni mezunu isen soyunmuormussun
yok hocam askeri meclisin önünde herkes soyunuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: BMW 528
2002 de banada bir şeyin varmı dediler ama soyarak
fantezimi yapmış ne yapmış o doktor
Bizim grup karışıktı uzun dönem kısa dönem hepimizi aşagıya aldılar kazan dairesine soyunun dediler herkez donla kaldı heyet karşısına geçtik aslanım varmı bir rahatsızlıgın diye sordular yok çok sükür dedik sonra haydi hayırlı teskereler deyip yolladılar..Gitmeyenler için söylüyorum gerçekten çok keyif alınacak bir dönem askerlik süresi. (bu arada diger masada bayan hemşirede vardı şimdi hatırladım )
biz askere gittimimizde ( ben bir gün önce teslim olmuştum o yüzden beni muaf ettiler ) benim tertiplere etmediklerini bırakmamıştı üst devreleri. varın gerisini siz düşünün.soyunmak sadece askerlik şubesinde olmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: TniesT
Valla ben gittiğimde 96 idi, afedersiniz önce penise sünnetlimi diye, daha sonra da mıçımın deliğine bile baktılar muaynede basur felan varmı diye..
Şimdi herşeyin pk u çıkmış demekki
Hayırlı olsun. Allah sağ salim kavuşturmayı nasip etsin.
daha seni çok güzel soyucaklar.çığlak kalma vakti yaklaşıyor
Yav bende 1 saat sonra gidicem kardeşim ama Mayıs ayına mı attılar taa Şu açıköğretimlilere af yasası kafamı kurcalamıyor değil hani
Hocam, sporcu olduğuna dair belgeyi verince ne oluyor?
gecen hafta oldum bende adam sadece boyumu kilomu sordu okadar,bikac kagit imzaladi gonderdi ama anlamadigim nokta su muayane sonucu saglik sorunu yoktur askerlige elverisli ama 5kg fazlaligi vardir komando olamaz ibaresi yaziyor eger komando olmak iyi biseyse askere kadar 5kg vereyim suan tecilliyim
tachchakları da muayene ettirdinmi
quote:
Orjinalden alıntı: metinT
metin nedir senin niyetin kap ordan abine 2 ekmek 1 kilo zeytin
quote:
Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK
quote:
Orjinalden alıntı: metinT
metin nedir senin niyetin kap ordan abine 2 ekmek 1 kilo zeytin
ben daha tecil ettirmedim okulmu ettiriyor tecili yoksa bizmi gidecez askerlik şubesine hocam.
quote:
Orjinalden alıntı: poseidon_19
ben daha tecil ettirmedim okulmu ettiriyor tecili yoksa bizmi gidecez askerlik şubesine hocam.
okuyorsan yada okula kayıt yaptırdıysan okul ediyor
Komandolugun faydaları nedir ? Yan etkisi ölüm tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme