Şimdi Ara

-BİRAZ MUHABBET EDELİM DH UYKU TUTMUYO-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok canım sıkılıyo beyler ya uykum da yok adam akıllı muhabbet çevirelim şurda cıvıtmadan.Herkes kendinden,çevresinden,hayatından bahsetsin biraz laflayalım

• Hadi beyler yaw yazın bişiler :/
  • Canım whooper çekti
  • günler boş ve sıkıcı geçiyor ama ilerde arıcam bu günleri
  • arkadaşlar orjinal forma almayı düşünüyorum fenerbahöeliyim ama fenerbahçe felan almak istemiyorum..
    Menchester United almayı düşünüyorum acaba onlarında orjinallerinde isim yazmıyor yani nike mağazında rooney olanını bulamazmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Canım whooper çekti

Oldumu şimdi bu Bugün dışarı çıkmıştık arkadaşlarla o kadar dedim yiyelim diye yanaşan olmadı bi yiyemedim şimdi sen diyince daha kötü oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

arkadaşlar orjinal forma almayı düşünüyorum fenerbahöeliyim ama fenerbahçe felan almak istemiyorum..
    Menchester United almayı düşünüyorum acaba onlarında orjinallerinde isim yazmıyor yani nike mağazında rooney olanını bulamazmıyım

Bulamazsın ama güzel kaliteli bir baskı ve hoş orijinal fontla hoş bir forma çıkar ortaya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dünya kupası da yaklaşıyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadekar42 -- 10 Nisan 2010; 3:40:12 >
  • Şu şarkıyı sabahtan beri en az 300 kez dinlemişimdir. Bitiyo tekrar baslatıyorum. Kafayı yedim galiba

• dünyanın en iyi mashup ını dinle o zaman:

• Ben senin şarkıyı göremiyorum hocam şuan çıkmıyo:/ Bu arada benim bi kız arkadaşım var aynı sınıftayız lady'ye takmış sürekli onu dinliyo çıldırmalık ya
  • gelmiş geçmiş en iyi halterci

• quote:

Orijinalden alıntı: de_lorean

Ben senin şarkıyı göremiyorum hocam şuan çıkmıyo:/ Bu arada benim bi kız arkadaşım var aynı sınıftayız lady'ye takmış sürekli onu dinliyo çıldırmalık ya

gaga iyidir:

• ben de şimdi 2012 izledim. çok bilimkurgu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 10 Nisan 2010; 3:46:05 >
  • selam

-BİRAZ MUHABBET EDELİM DH UYKU TUTMUYO-

• Bu arada ben youtube olayını takip edemedim ya neden açılmıyo ve nasıl halledicez ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orijinalden alıntı: de_lorean

Ben senin şarkıyı göremiyorum hocam şuan çıkmıyo:/ Bu arada benim bi kız arkadaşım var aynı sınıftayız lady'ye takmış sürekli onu dinliyo çıldırmalık ya

gaga iyidir:

Yok dostum gaga değil kenny rogers'ın lady diye bi parçası var ölüm tadında

• quote:

Orijinalden alıntı: _Sasuke_

Şu şarkıyı sabahtan beri en az 300 kez dinlemişimdir. Bitiyo tekrar baslatıyorum. Kafayı yedim galiba

hocam bide bunu dinle arabada dinleme ama tehlikeli oluyo

• Hayatımdan bahsedip içimi dökeyim ozaman ...
    Öglen 1 de işe gidiyorum aksam 12 ye kadar bürodayım . 12 de cıkıyorum eğer bürodakilerle eglenmeye gidersek saat 3 4 e kadar dısarda duruyoruz sonra bürodan bir arkadasın evıne gidiyoruz uyumamız 5 6 yı buluyor 12 de kalkıyoruz hobaa tekrardan işe ... Eğer iş cıkısı eve gelirse saat 3 e kadar falan kız arkadasımla konusuyorum sonra yatıroyurm 12 de kalkıyorum hobaaa işeee . İlk zamanlar hadi eylence falan güzel geliyordu ama sımdı cok sıktı hayatımı düzene sokmak istiyorum ama bir türlü baslangıcı yapamıyorum...
    İçimi döktüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

arkadaşlar orjinal forma almayı düşünüyorum fenerbahöeliyim ama fenerbahçe felan almak istemiyorum..

westhamınkini al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.