Şimdi Ara

biraz aklı olan üniversite denen biyolojik robot fabrikasını bırakır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türkiye'de bunu yapabilecek, kendine alternatif bir yol haritası çıkarabilecek çok az adam var.

(trabzonlu müteahhitler hariç)

• Bende senin gibi düşünüyorum. Bıraktım üniv i açıktan okuyorum kariyer kasıyorum
  • Üniversiteler ezberci eğitimin devam ettiği,uygulamalı bölümler dışında,insana en ufak birşey katmayan yerlerdir.Kaçınız üniversite de öğrendiğiniz bilgileri hatırlıyor,ezberleyip,sınavları geçeceksiniz sadece.Zaten verilen derslerin içeriği de insanların sonra ki yaşamlarında kullanmayacağı gereksiz bilgilerle dolu.Bana göre iktisat,kamu yönetimi,işletme,sosyoloji vs vs gibi bölümler adam akıllı bir üniversite de okunmayacaksa,açıköğretimden okunması çok daha mantıklı olacaktır.Adam akıllı üniversitelerde de okumayın derdim,ama onların diploması iş yapar,o yüzden bunu demedim.Bizim ülkede ezberle beyni uyuşturulmuş köleler yetiştiriliyor,gelişmiş avrupa ülkelerinde bizde ki ezberin 10 da 1 i yok.Bizim ülkeden bir yol olmaz.
  • Hala yıllar öncesinin kafasını barındıran hocalar konusunda bir yenilenmeye gidilse ve gerçekten nitelikli, bilgi sahibi eğitimciler bulunsa böyle olmazdı.
  • Birazdan daha fazla aklı olan bırakmasın o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakınca nasıl hakim savcı olunabilir onu anlatırsanız elbette bırakılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YAV HEA SİZE DE KALSA KİMSE OKUMASIN KAFALAR ZEHİR MAŞALLAH.
    EDISON TESLA FALAN DA ZATEN AÇIKTAN OKUDULAR, AMA ÇOK ZEKİ OLDUKLARINDAN KAFALARINI KULLANIP BÖYLE AMPUL ELEKTRİK FALAN BUNLARA KAFA YORDULAR AÇIKTAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 11 Aralık 2014; 8:18:00 >
  • Bence sen bir sey basaramadigin icin sisteme b+k atiyorsun?

Oyle degilse neden bu sekilde dusundugunu aciklarmisin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Adam

Bence sen bir sey basaramadigin icin sisteme b+k atiyorsun?

Sansursuz kufurun cezasi 3, sansurlunun 7,alintilamanin cezasi 4 gun hem beni hem kendini yaktin oldu mu simdi bu

• üniversite kurumunun gereksizliğine(!) mi değindiğimi düşünüyorsunuz? ok kib bb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 13 Aralık 2014; 23:30:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.J.Scofield

quote:

Orijinalden alıntı: Hit Adam

Bence sen bir sey basaramadigin icin sisteme b+k atiyorsun?

Sansursuz kufurun cezasi 3, sansurlunun 7,alintilamanin cezasi 4 gun hem beni hem kendini yaktin oldu mu simdi bu

Boka küfür mü diyosun? Bildiğimiz BOK lan

• quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

türkiye'de bunu yapabilecek, kendine alternatif bir yol haritası çıkarabilecek çok az adam var.

(trabzonlu müteahhitler hariç)

üniversite kazanamayan cahil konuştu
  • kardeş üni okuyor musun?, veya bıraktın mı. şuan durumun nedir?
  • hala üniversite kazanamamaya, bunun artık bir ayrıcalık olduğuna inananlar var. nasıl da korkuyorsunuz. içiniz titriyor dimi. sizin için yazılmış textler olmadan ilerleyemeyeceğinizin korkusu bu. sizi gidi leonardlar sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 14 Aralık 2014; 0:08:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.