Şimdi Ara

Bırakında birazda biz son dakika golü atalım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ts'nin 5-6 maçında biz üzüldük birazda Tsliler üzülsün bu son dakika gollerine...

• Lugano nasil bu maçi tamamladi pessss pessss yaziklar olsun böyle lige pess abi vallahi pesss.
  • Emre Güngör bu maçı nasıl tamamladı? Veya her kornerde topa bile bakmayıp direk Lugano'ya sarılmaları nasıl es geçildi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakin33

Lugano nasil bu maçi tamamladi pessss pessss yaziklar olsun böyle lige pess abi vallahi pesss.

doğru diyonda birde de be penaltılar verilmiyor.alex tekme atan adam neden kırmızı görmüyor.bunları bir kere olsun diyin ya şu futbolcuların emeğini bir kere olsun görün bir şey kaybetmezsiniz.
  • ozaman niangın penaltısı niye verilmedi yada semihin golü..adam hiç bir şarj yapmıyor. direk topa hamle yapıyor...??
  • Arkadaşlar idda ediyorum yabanci hakemler olsa ligimizde, hiçbir takimimiz bu ligi kaldiramaz her maç kirmizi çikar :) Bu sertlikle yazik yazik yildizlarimiza yazik. Bu akşam Messiyi izleyin bakin dokunuyolarmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Emre Güngör bu maçı nasıl tamamladı? Veya her kornerde topa bile bakmayıp direk Lugano'ya sarılmaları nasıl es geçildi?

Görmeleri mümkün mü hocam sence???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık TS yandaşları mı desem ? Yoksa FB düşmanları mı desem.

Birazdan gelirler FB aleyhine olanları görmezden gelip Lugano diye söylenemeye başlayıp. Maçı FB'nin bu yüzden aldığını zırvalarlar diyecektim.

Forum yavaş konuya anca girebildim.

Şampiyon olursak. Şampiyonluktan çok şu bıd bıdçıların sinirlerinden kahrolmalarından keyif alacağım sanırım..
  • quote:

Lugano nasil bu maçi tamamladi pessss pessss yaziklar olsun böyle lige pess abi vallahi pesss.

fifa alir
  • Bu maçta bizim alehimize olan onca karar içinden cımbızla pozisyon çekebilme yeteneğinizin farkındayız ve taktir ediyoruz.

Maçın 40.saniyesinde penaltımız verilseydi bunların hiçbiri olmazdı zaten.Ama anlıyorum sizi ben bu kadar sıkıntılı durumunuzda çemkirecek başka birşeyiniz yok.
  • Edit yok , takdir etmek olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

ozaman niangın penaltısı niye verilmedi yada semihin golü..adam hiç bir şarj yapmıyor. direk topa hamle yapıyor...??

Orda kaleci topu eline alıyor sonra semih kaleciye dogru hamle yapıyor top elinden uçup kaleye giriyor.poziyonda ne kadar iyi niyet olsada faul çünkü topa kalecinin teması var...
  • Maçın 30.saniyesinde bu maç bitmişti.Hakem hakem diye ağlamayın.
  • Emrede son dakikayla ilgili tam dediğimi dedi "onlar 6 haftadır gülüyor 1 maçtada biz gülelim diye"
  • quote:

Arkadaşlar idda ediyorum yabanci hakemler olsa ligimizde, hiçbir takimimiz bu ligi kaldiramaz her maç kirmizi çikar :) Bu sertlikle yazik yazik yildizlarimiza yazik. Bu akşam Messiyi izleyin bakin dokunuyolarmi.

Nasıl ya:D ben izliyorum gayet tekme atılıyor ama hakem kartı bırak faul bile vermiyor yabancı hakemlerde :)) ezbere konuşuyorsunuz.
  • Son dakikada fener guldu sonunda, allahima sukur, hakem maci katletti.
  • Edit yok buraya yazıyım. Yabancı hakem diye tutturanlara bir örnek. Bunun gifide vardı forumda biyerlerde :D

quote:

Uzun uğraşlardan sonra topu kaptırmayan Benayoun'a ceza rakip Bosingwa'dan geldi. Topu saklamayan ve arkası rakibe dönük olan Benayoun'un kuyruk sokumuna hafif şiddette de olsa tekme sallayan Bosingwa, hızla olay yerinden uzaklaştı.
    Ancak Portekizli oyuncunun korktuğu başına gelmedi. Çünkü hakem Mike Riley, pozisyonda faul tespit etmediği gibi, Bosingwa'ya sarı kart bile çıkarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

ozaman niangın penaltısı niye verilmedi yada semihin golü..adam hiç bir şarj yapmıyor. direk topa hamle yapıyor...??

Orda kaleci topu eline alıyor sonra semih kaleciye dogru hamle yapıyor top elinden uçup kaleye giriyor.poziyonda ne kadar iyi niyet olsada faul çünkü topa kalecinin teması var...

tanjunun bi kaç tane top kalecideyken topa kafa vurup yere düşürüp gol atmışlığı vardı sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.