Şimdi Ara

Bira önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (7 Mobil) - 2 Masaüstü7 Mobil
5 sn
115
Cevap
3
Favori
30.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler daha önce hiç içmedim tekelde çoğunlukla bulunan ve çok ta pahalı olmayan bir şey önerin. Piyasayı bilmiyorum ama adama biranın adını söylediğimde direkt versin. Keklenmeyelim beyler size güveniyorum ilk 🍺. (Güncel fiyatını da yazarsanız sevinirim.)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Siz istemiyorsanız içmeyebilirsiniz. Ağzınıza huni sokup zorla alkol döken yok.

Kaldı ki konuyu açan dinle ilgili tek laf etmemiş, öneri istiyor. Adam belki Hindu ne biliyorsunuz? Öneriniz yoksa konuya yazmama özgürlüğünüz var, romozondo oçolmoz diye şak diye damlayıp milletin yediği içtiği şeylere karışmak yerine.

madem ilk olacak kalite başla sıralama kişisel lezzet üzerinedir.

1 blanc tadı en güzel aromalı hafif

2 guinnes siyah bira kramelize lezzet bardakta içersen gören kola sanar

3 setella artois -miller hafif

4 calsberg bud vs.

5 corona  yeşil limonla yada pamuk ve dua ile

6 tuborg gold bomonti

7 efes

8 amseterdam çarpar

9 tuborg kırmızı efes extra bunlar da çarpar

10 marmara- skol köprü altı malzemesi

her ne kadar bira içki saymasakta ramazanda içme inanmasan da atalarının dinine saygılı ol, şur da bayrama ne kaldı.

Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Bira Önerileri

Tadı en güzel biraları mı arıyorsunuz? İşte size yumuşak içimli, içimi en güzel biralardan oluşan bir liste:

• En Hafif Bira: Miller Lite veya Coors Light, hafif ve ferahlatıcı seçenekleriyle öne çıkıyor.
    • En İyi Bira: IPA'lar (India Pale Ale) veya Stoutlar, güçlü aroma ve lezzet profilleriyle bilinir.
    • Yumuşak İçimli Bira: Pilsner veya Lager, hafif ve içimi kolay biralardır.
    • İçimi En Güzel Bira: Belçika buğday biraları veya Hefeweizen, meyveli ve baharatlı notalarıyla bilinir.

Bira seçiminiz, kişisel damak tadınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Yumuşak içim biralar rahatlatıcı bir deneyim ararken, daha güçlü biralar daha karmaşık lezzetler sunabilir.

İster hafif bir ferahlık ister yoğun bir tat deneyimi arıyor olun, bu öneriler arasında sizin için mükemmel bir bira bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Genel olarak tadı berbat hiç içme bence ama merak ediyosan efes extra shot alabilirsin %9 alkol oranı ya da amsterdam bunda da 8 gibi bir alkol oranı vardı.Normal efesin alkol oranı 5.Alkol oranı düştükçe tadı kötüleşiyor.

• Yas kac hocam?
    Ramazan ramazan yapmayin bence.

• carlsberg

• Hocam tekele girip adama " Abi bana 50'lik şişe tuborg gold verir misin " diyorsun. Ve adama 15 TL veriyorsun.

• 50 lik efes maltta olur. O da güzel

• simpsontr S kullanıcısına yanıt
    Yavaş içersem çok sarhoş eder mi hocam ? Bir de ben alıp başka bir şiseye koyacağım kapalı şişede ne kadar sürede bozulur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kola yerine içecek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Çay tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hynque kullanıcısına yanıt
    1-Bu bira altı üstü ne sarhoş olması anca 10 tane falan içersen belki sarhoş olursun.
    2-Bira dolap çıktığı gibi soğuk içilir, ısınınca bozuluyor. Zaten kola niyetine dik kafaya gitsin ne diye saklıyorsun ki ?

• Önerim: Miller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liluwu -- 24 Nisan 2021; 7:25:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı karı birası o

• simpsontr S kullanıcısına yanıt
    :(

• Daha önce hic icmedigin biseyi neden ramazan ayinda denemek istiyorsun
    Diger bir husus ise ilk defa iceceksen zaten tadini sevmeyeceksin o yuzden hepsini bitirecegini sanmiyorum ama neden baska bir yere koyacaksib
    Son olarak illa denerim dersen miller al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heineken dışında bira içilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqnbaba -- 24 Nisan 2021; 7:53:39 >
  • Hiç içme sonra benim gibi alkollük olursun. alkole sigaraya para yetiştireceğim diye tatil bile yapamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hynque

Yavaş içersem çok sarhoş eder mi hocam ? Bir de ben alıp başka bir şiseye koyacağım kapalı şişede ne kadar sürede bozulur?

Kardeş haramdan sakın Allah o kadar fazla helal içecek yaratmış bunlar sana yeter boşuna günaha girme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Budweiser

• Kırmızı tuborg.

3 tane iç yeter tadımlık için.

• Sütaş ayran, çamlıca gazoz için. Ramazanda ramazan şerbetide güzeldir.

• Efes tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carlsberg (şişe) 🍻

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.