Şimdi Ara

Bira önerisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
115
Cevap
3
Favori
41.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Git tekele ve de ki elinde köpeköldürenlerden ne var?
    Tavsiye ettiğini al çık, henelde biradan çok pahalı olmaz zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öh 80 yanıt var nabıcam ben :/ neyse bende tadını merak etmiyor değilim, kafa yapıcak bir şeye de gerek yok ramazan bitsin bi denicem miller diyorlar ama bilemedim Arkadaşım la kırmızı Tuborg düşünüyorduk yani o kırmızı Tuborg iyi diyordu ama burda tadına b.... Gibi diyenler de var kısaca özet geçebilirmisiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tr_rookie_ kullanıcısına yanıt
    Kırmızı Tuborg a ilk içeceklere göre yazılanlara bakılırsa ağır. Miller e kız birası dediklerine göre hafif bir bira sanırım onunla başlayacağım.

• fixriterzi F kullanıcısına yanıt

Saygı duymak o dine göre yaşamak değildir. Adamın içtiği bira neden atalarına saygısızlık olsun? Atalarımızın İslam'dan önce de dinleri vardı, hangi birimiz o dinlerin kurallarıyla çakışmayacak şekilde yaşıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynque

Yavaş içersem çok sarhoş eder mi hocam ? Bir de ben alıp başka bir şiseye koyacağım kapalı şişede ne kadar sürede bozulur?

Eğer gizli gizli içme planın varsa bira kokar, haberin olsun. Ayrıca ilk defa içeceksen bira kafa yapmaz diyenlere de bakma. Yeni içen adama her şey kafa yapabilir, 10 taneye falan gerek yok. Tabii bünyene ve içiş hızına da bağlı. İlk içişinse güvenli bir ortamda kontrollü bir şekilde içmeni öneririm. Nasıl etkileyeceği belli olmaz.

• lionessciri kullanıcısına yanıt

Veya sizin damak zevkinize uymuyor diyelim.

• Merzifonlu Joe M kullanıcısına yanıt
    Dışarda da nereye gideyim hocam gece pencereyi açıp içerim sonra 2 sakız atarım sprey sıkarım üzerime de deodorant sıkarım sonra bir duşa girerim olur biter

• quote:

Orijinalden alıntı: fixriterzi

madem ilk olacak kalite başla sıralama kişisel lezzet üzerinedir.

1 blanc tadı en güzel aromalı hafif

2 guinnes siyah bira kramelize lezzet bardakta içersen gören kola sanar

3 setella artois -miller hafif

4 calsberg bud vs.

5 corona  yeşil limonla yada pamuk ve dua ile

6 tuborg gold bomonti

7 efes

8 amseterdam çarpar

9 tuborg kırmızı efes extra bunlar da çarpar

10 marmara- skol köprü altı malzemesi

her ne kadar bira içki saymasakta ramazanda içme inanmasan da atalarının dinine saygılı ol, şur da bayrama ne kaldı.

Namaz kılıp hacca felan da gidelim mi inanmasak da, saygı olsun?

@hynque Bira feci kokutur yalnız. Birileri varken evde içmeni önermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Nisan 2021; 9:47:4 >

• Nail Brewing’s Antarctic Nail Ale Bira önerisi 

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Gece onlar uyurken içeceğim

• Millete bak 10 birada ancak çakırkeyf oluyorlar maşallah :)
    Amacın denemekse al bir 33'lük bira iç dostum, yüksek alkollü biralara hiç girme yüksek alkol biranın tadını bozduğu için alayı çöp.

• hynque kullanıcısına yanıt
    Dikkat edin hocam evde pek sağlıklı olmayabilir ben çamlığa gideceğim miller deneyeceğim

• Birayı çok severek içerim. Genelde bu yaşıma kadar hep Bomonti içerdim. Sonra bir ara Amsterdam denemek istedim ve ilk ve son içişim oldu o birayı. Daha sonra ise Carslberg içmeye başladım. Bira budur dedim. Bomonti falan kalmadı artık hep Carslberg içiyorum.

Bira önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow VI -- 25 Nisan 2021; 17:21:18 >
  • hynque kullanıcısına yanıt

Sen ucuz dedin, daha lezzetlisi de var şahsen corona çok hoş.

• quote:

Gece onlar uyurken içeceğim

Haber et hocam bende deneyebilirim ilk olacak

• quote:

Kırmızı Tuborg a ilk içeceklere göre yazılanlara bakılırsa ağır. Miller e kız birası dediklerine göre hafif bir bira sanırım onunla başlayacağım.

Dostum miller içeceğine gazoz iç. İlla hafif olsun diyorsan Miller değil Heineken al. Heineken çok güzel biradır. Ama hafif ve görece pahalı olduğu için sık sık tercih edemiyorum. Ağır olmaması için Carlsberg, Tuborg Gold fena değildir. Tuborg'un Frederik serisi biraları çok güzeldir. 4 çeşidi var. Her birinin alkol oranı ve aroması farklı. Gittiğin tekelde varsa bakıp kendin seç.

• efes bilsen iç

• Tuborg kutu gold

• Şu ana dek onlarca çeşit bira içmişimdir açık ara en iyisi Duvel benim için, sadece migroslarda var sanırım. 33 lük olmasına rağmen 50 lik biralardan pahalı baya tuzlu bir fiyatı var ama ilk defa içeceksen bundan başla

• Yas kac dostum?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.