Şimdi Ara

Bira önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
115
Cevap
3
Favori
41.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3X kırmızı ve buna tadımlık diyorsun? 😂 Komaya girer, hiç içmemiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liluwu

Önerim: Miller.

Biradan anlamayanlarin secimi : Miller :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mario

Yas kac hocam?
    Ramazan ramazan yapmayin bence.

Niye? Yasak mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Yok dostum yasaktan degil de pek uygun olmaz diye dusunuyorum bu zamanda.Çarpılır falan o yuzden

• Siz istemiyorsanız içmeyebilirsiniz. Ağzınıza huni sokup zorla alkol döken yok.

Kaldı ki konuyu açan dinle ilgili tek laf etmemiş, öneri istiyor. Adam belki Hindu ne biliyorsunuz? Öneriniz yoksa konuya yazmama özgürlüğünüz var, romozondo oçolmoz diye şak diye damlayıp milletin yediği içtiği şeylere karışmak yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 24 Nisan 2021; 10:16:38 >
  • Yaş kaç?

Tamam siz bilirsiniz onereyim ozaman.

Ulkemizde uretilen yerli milli en iyi ickimiz ayranı sizlere tavsiye ederim.Her bakkalda direk bulabilirsiniz.icerisine nane koyarsaniz kafa da yapar

Ben karismadim arkadasa sadece fikrimi belirttim ve fikrimin arkasindayim.Ha arkadas ne yapar orasini bilmem ama ben sadece nacizane bir tavsiyede bulunma gerekliligi hissettim.

• Bira önerisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mario

Tamam siz bilirsiniz onereyim ozaman.

Ulkemizde uretilen yerli milli en iyi ickimiz ayranı sizlere tavsiye ederim.Her bakkalda direk bulabilirsiniz.icerisine nane koyarsaniz kafa da yapar

Ben karismadim arkadasa sadece fikrimi belirttim ve fikrimin arkasindayim.Ha arkadas ne yapar orasini bilmem ama ben sadece nacizane bir tavsiyede bulunma gerekliligi hissettim.

Kafa mı yapar, aman çarpılma sonra  

• simpsontr S kullanıcısına yanıt
    Ya şüphelendiğim gibi supertaster'ım ya da o biranın tadı iğrenç ama insanlarda damak tadı yok hocam. Hayatımda daha iğrenç bir şey içmemiş olabilirim. Bir bardak sek vodka viski ne varsa içerim ama onu para verseniz bir daha içmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferengur

Vallahi komaya girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferengur

Bir şey olmaz. Donanım haber konu dışından öneri alıp içecek birini olduğunu düşünmüyorum.

• Mr.Mario kullanıcısına yanıt

Herkes sizinle aynı hayat görüşüne sahip değil ve olmak zorunda da değil bu bir. İkincisi ise ayran içki değil içecektir. İnsanları uyarma gerekliliği de size düşmez ki karşınızdakini tanımıyorsunuz bile, bu da üç.

• kingofpotatoes kullanıcısına yanıt
    Pattis Krali Bey neden arkadasa sadece bir fikirde bulunmusum gibi degil de sanki kufur etmisim gibi karsilaniyorum cozemedim.Ben cok duzgun bir uslup ve dil kullanarak arkadasa yardim etmek istedim.Dikkate alir veyahut almaz.

Benimle ayni hayat gorusune sahip olmak zorunda diye bir cumle kurdugumu hatirlamiyorum.Herkesin fikirlerine saygim var.Ben kendi dusunceme gore fikrimi belirttim.Bana gore bu zamanda icki icmek dogru degil.Az once de dedigim gibi arkadas dikkate alir veya almaz.

• Turkiye hirvatistan euro 2016 maci vardi. Butten ya da finalden tam hatirlamiyorum yeni cikmisim, marketten bira alip maci izliyim dedim. O zamanlar ucuz ve guzel diye hep efes malt icerdim. Baktim tuborg amber diye bira var yeni cikmis olmali ne lan bu falan derken denedim ve bir daha birakamadim. Marketlerin saatine uyamadigim icin tekelden almak zorunda kaliyorum, yani market fiyatini bilemem. Dun 14.5 tan sisesini aldim. Fazla uzatmadan biradan igrenmek isterim dersen varim, efes malt falan al. Siseyi dibine kadar emip yenisini acmak istersen tuborg amber al

• kardeş senin yazdığına bakılırsa tavsiye edebileceğimiz Nesquik süt.Yavaş iç.

• efes tombul

• Bana kırmızı bira ver de 2 taneden fazla alma.

• madem ilk olacak kalite başla sıralama kişisel lezzet üzerinedir.

1 blanc tadı en güzel aromalı hafif

2 guinnes siyah bira kramelize lezzet bardakta içersen gören kola sanar

3 setella artois -miller hafif

4 calsberg bud vs.

5 corona Bira önerisi yeşil limonla yada pamuk ve dua ile

6 tuborg gold bomonti

7 efes

8 amseterdam çarpar

9 tuborg kırmızı efes extra bunlar da çarpar

10 marmara- skol köprü altı malzemesi

her ne kadar bira içki saymasakta ramazanda içme inanmasan da atalarının dinine saygılı ol, şur da bayrama ne kaldı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.