Şimdi Ara

Bir Wukong , Garen'a karşı ne yapabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar wukong oynuyorsunuz karşınıza dakikalarca laning yapan , koridorda adeta piknik yapan bir garen geldi. Nasıl bir yol izlersiniz. (Junglerın gank atmayacağı varsayılacak)

Edit: Bazı arkadaşların terminolojisi süper seviyede, o yüzden yanlış kullandığım bir terim kendilerine fena batmış. Fakat çok bilmelerine rağmen yanlışımı düzeltmek yerine, yanlış yaptığımı yinelemekten öteye geçemiyorlar. Onlara ithafen bir değişiklik yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discursive -- 12 Ekim 2013; 16:58:22 >

• e-q-w ile dürt pasifi devreye girmesin
  • Pasifini kullandırma. Kombo yap çık bol mana lazım matara ile başla. Tabi oyundan oyuna değişir
  • Silence yi gecirdigi gibi kafana combo riske girebilir.Zararli cikabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skillerini dodgeler cdye girdiği anda yüklenirim
    ondan sonra miniona her yaklaştığında q ile kafasına geçiririm
  • kombonu yap çık pasifi işlemezse pek bir şey yapamaz
  • Kombo yap çık işlemiyor , çok mana lazım , W cooldown uzun zaten o sürede pasif devreye giriyor, hele itemlerde health regen. varsa tamamdır o kombo boşa gitti :D Adam birde defans+hp yüklenince ben gg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir warmog yeterli bence seni oyundan düşürmesi için.Roam yapip alabilirsen kill alicaksin.

• hiçbişey yapamaz farmdan başka

• elixir+pot başlayıp level 1-2 de alman lazım gareni başka türlü zor.
  • Kendi kendine nasıl babysit yaptığını sorardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Kendi kendine nasıl babysit yaptığını sorardım

tam da bunu soylemek icin asagi iniyordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

skillerini dodgeler cdye girdiği anda yüklenirim
    ondan sonra miniona her yaklaştığında q ile kafasına geçiririm

Nasil dodgelayacaksin skilleri . Allah icin anlat hele bi .

Not: Kule alti farm yaparsin en fazla. Ki cok da problem olmaz Wukong icin. Bir ara dive yersin. O dive'in sonucuna gore lanein kaderi degisir. Atiyorum , adamlar girdi ulti attin ,.w attin bir e ile zipladin falan.Farzet adamlarda oldu lane icin bir sansin olur belki. Ya da olursun. Turreti alilar. Rahat rahat farm yaoarsin sonra.

• Kombo yaparım muhabbetleri biraz kağıt üzerinde kalır.Full garen kombo yu yiyip yarı canlı kalınca anlarsınız.Ben Red elixir ile başlıyorum bu tarz durumlarda,E +aa+Q yapıyorum.Garen üstüme gelirse zaten ölür,gelmeyip geride beklerse işler yaş.Farma devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Kendi kendine nasıl babysit yaptığını sorardım

saygılar hızlı cevap butonuna basmaya gidecektim, bu msjı gördüm
  • wukong 300 range'den basic attack yapabiliyor sürekli e q w yapmana gerek yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Combo yap pasifi devreye girmesin diyenlerin hepsi noob sen E ile uçtuğun anda slience'ı kafana yersin sonra dönmeye başlar w ilede kaçamazsın bodozlama girsen yine hasarın yetmez. Eğer Garen biraz biliyorsa o lane'i sana zindan eder tek çare junglerın iyi olacak. Oyunu late game'e götürmeye çalış. Sana çok rahat dive atabilirler bu yüzden ilk kuleyi çabuk vermeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

wukong 300 range'den basic attack yapabiliyor sürekli e q w yapmana gerek yok..

konu silinebilir üye ateşe verilsin karşımda wukong var adam orada ben burada farm yapıyorum birden bakıyorum kafama sopasını yemişim

Edit: abov mesajları okudum şuan kendi oyunculuğumla kendimi dyrus gibi hissettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 12 Ekim 2013; 8:22:51 >
  • garen menzil 125
    wukong menzil 175
    iyi bir oyuncu avantajini kullanir 1 lvlde wukong daha ustun durtmeye oncelik ver ve yemi ultisine sakla

• Bir garen , teemoya karşı ne yapabilir ? :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.