Şimdi Ara

Bir Turkün Bir Türke Yaptıgı Ayıp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

hayatta babana bile güvenmiceksin !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

bence sende yanlış düşünüyorsun...diyorsunki Türk diye huntersam thiefini kesmem thiefsem kervanına saldırmam...bu çok yanlış...sonuçta bir oyun bu ve bu oyunun gerektirdiği şeyleri milliyetçilkle karıştırmamak lazım...

durum şöyle olsa haklısın...bundan 1 sene önce serverda Türk görünce yakasına yapışıyordum...nedenmi?? muhabbet etmek tanışmak kaynaşmak için..Çünkü Türk yok denecek kadar azdı...İşte o zamanlar için asla bir Türke saldırmazdım hatta yardım ederdim....

Amaaaaaaaaaaaa..Koca bir amaaaa...Şimdi durum böylemi...Her server Türkten geçilmiyor....Her 3 kişiden 1 i Türk ve bu inanılmaz bir sayı demektir....Bu Türk oyuncularıda %30 -40 ı insanlıktan nasibini almamış kompleksli klavye delikanlısı adamlar...Ben bunlara ADAM demekle aslında adam olanlara hakaret etmiş sayılırım....

Peki hani o zaman biz kimi kesicez kime saldırıcaz...Sağım Türk solum Türk...Nerde kaldı oyunun amacı eğlencesi...
    O yüzden Türk falan hikaye...Arkadaşın ve guild yada union harici kimi görürseniz kesin...Hiç gözünün yaşına bakmayın....Hatta Türk görürseniz iki misli hınçla saldırın...Ki ben son zamanlar artık nerde Türk Theif görsem kesiyordum özellikle....Üstelik hiçbiride beni yanıltmıyordu Ana Avrat Allah Kitap sövüyordu hepsi....

Çok acayip bir milletiz....inanın ben her ilden adam tanıdım(askerde) gerçekten çok acayip çok değişik birmilletiz biz...Bi eşimiz daha yok dünyada....İnanılmaz hareketlere tepkilere sahibiz....Zaten bu olumsuzluklardan sıyrılsak dünyanın 1 numarası oluruz...Süper güç oluruz...

Neyse sıkıntı bastı içimi...Saygılar herkese...

Tamamen katılıyorum ve oyundan zevk almanız için yapmanız gerken en önemli şey yazı yazılan yeri tamamenn kapamak.O zaman istediğini yatır.Bu bi oyun ve zevk almak istiyorum değil mi?Öyleyse herkesi keserim.Türk'te yabancıda guild'tende union'danda (evet bizzat yapmışlığım var) adam keseceksin.

• quote:

Orjinalden alıntı: _last samurai_

BAK SEN ÇOK KAŞINIYOSUN ASIL BUNU YAZANLAR VELETTİR EZQTİR NOOBTUR NE KADR PSİLK VARSA O DUR YAA YETER SANKİ ANAMIZIN KARNINDAN DİREK 18 YAŞINDaa DOĞUYORUZ UNUTMA SENDE 14 YAŞINDAYDIN

quote:

Orjinalden alıntı: elfs_21

Beyni 17 yaş ve altı ile oynayan weletler bunlar başkları değil tabi oyun oldğunuda unutmayalım sadece küfür ve dlencilik edepsizlik falandan bağsediorum yoksa thief keser tabi adamın mesleği o ama dediğim gibi herkezin birbirine saygısı gerek (BEYNİ 17 DİORUM ŞİMDİ ARKADAŞLAR ÜSTLERİNE ALINMAK İSTEYENLER ALINSIN )

cok haklısın akıl YASTA degil BASTADIR adam akıllı adam 10 yasındada duzgundur 15dede duzgundur 20dede vs vs ama adam ztn serefsızse 10undada aynıdır 30undada yanı bu yasla alakası yok yeterınce aile egitiminin verilmemesi veya kotu cevre!!!!!hemde cok kotu!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahri92 -- 26 Kasım 2006; 3:11:24 >

• dün ne oldu anlatim bakın şimdi

biz guildcene gidiyoz chin tomb a işte orda mosnter summon yapıyoruz

yolda giderkene bir adam geldi dediki sizden birşey isticem bana guild atarmısın olmazsa party atın dedi

bende dedim ki guild master benim bi derdin warsa söle dedim işte aynı şeyleri söyledi

bende guilde 20k verirsen party e 10k verirsen alırım dedim

adam tüm parası olan 7.266 gold u bana verdi pm yi blockladım uzaklaştım

ama heretic üzülmüş sonra gitmiş adama para vermiş

dün bir olay daha oldu

birisi global attı oyunda yeni olduğu anlaşıldı tabi hemen işte diyor guild kurcaz 35+ isteyen gelsin

ben pm attım işte 487 lvl im beraber kuralım fln ortaklaşa yapalım

adamın 250k sını aldım pm blockladım kaçtım hemen

çoook zevkli bişe yaa

• COK AYIP
  • Bu oyunda türk mürk bahane uyanıklar sahane
  • quote:

Orjinalden alıntı: NonSensical

dün ne oldu anlatim bakın şimdi

biz guildcene gidiyoz chin tomb a işte orda mosnter summon yapıyoruz

yolda giderkene bir adam geldi dediki sizden birşey isticem bana guild atarmısın olmazsa party atın dedi

bende dedim ki guild master benim bi derdin warsa söle dedim işte aynı şeyleri söyledi

bende guilde 20k verirsen party e 10k verirsen alırım dedim

adam tüm parası olan 7.266 gold u bana verdi pm yi blockladım uzaklaştım

ama heretic üzülmüş sonra gitmiş adama para vermiş

dün bir olay daha oldu

birisi global attı oyunda yeni olduğu anlaşıldı tabi hemen işte diyor guild kurcaz 35+ isteyen gelsin

ben pm attım işte 487 lvl im beraber kuralım fln ortaklaşa yapalım

adamın 250k sını aldım pm blockladım kaçtım hemen

çoook zevkli bişe yaa

imzanda zaten sen kendini anlatmışsın...o laflarının üstüne seni daha fazla aşağılamaya gerek yok...böyle devam et....bi gün sert kayaya çarptınmı onuda yazarsın buraya anılarından kesit olarak...

• bu ülkede bir türk her gün bir başka türkü garp ediyor yaralıyor hatta öldürüyor buda bişey mi !!!!
  • Nedense her oyun bu şekilde bozuluyo 3-5 kendini bilmez adam geliyo bunun gibiler ortaya çıkıyo sonra ürüyolarmı napıyolarsa (ben bi şirket oldukları kanaatine vardım şahsen ) birden herşey allak bullak oluyo. Geneldede bunu yapanlar hep türk oluyo. Asıl soru bizim milletimiz niye böle ?
    Nihayetinde oyun tmm ama bunu şerefsizlik sıfatıyla yapan kişiler var. Bununda önüne geçilemez bence...
  • normal dir malesefe bizim insanımızdan hersey beklenır tıbette turkten cok yabancı arkadasım var (cogu guıld zaten) cünkü adam gibi adam parmakla sayılıyo bide Türk serverı acılsın diolar acılsında bak noluyo daha bu gün global küfürleşme vardı cogu gün oluyo zaten adamın biri diğerini ölmüş babasına küfür etmiş bu nasıl bı serefsızlıktır bu kalıtede adamlar sro yu bırakmadıkca oyunda bu tarz olaylar cok olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brunhild -- 29 Kasım 2006; 2:10:31 >
  • bunlar oyunun dadı tuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 2 Aralık 2006; 15:59:03 >
  • YA INSANA NE GELIRSE KENDI WATANDASINDAN GELIO BU DURUMDA
  • öle diyenlere inanma ban da diolardı ben devretmedim masterlığı
  • Neden türkler daha çok kandırma ve hırsızlık adilik yapıyor söyliyim size bunların çoğu bebe yani 10-14 yaş aralığında çocuklar (dilencilik yapanlar tabi) soyguncularda buralarda para satanlar var ya çoğu bunlar gibi gerçek parayla oyun itemleri satıyorlar ama bizim gibi salakta çok resmen oyunu ticarethane yaptılar tam 3 aydır bu oyunu oynuyorum 12 tane charım var 40-38-32-25 lvl gibi bu 4 charın 3 tanesi aynı serverda bu üç oyuncuyla 3 ayda 15m para yapabildim nasılmı sadece ticaretle ucuza denk gelirse alıyorum ve satıyorum benden iyi bir pazarlıkçı olduğunuda düşünmüyorum hertürlü elimdeki malı sattım şimdiye dek ona rağmen bütün varlığım 15m adamlar 1m i 3 ytl ye satıyor 1m biriktirmek hiç ama hiç kolay değil 1m i de nasıl biriktiriyorlar exchalange (takas) yöntemiyle o kadar şerefsizlar yani 1 bladeye ciritical bile1 düşünün sos diye aldım o zaman tüm param 5,5m di tamamı gitti yabancılar neden kolay kolay kazık atmıyor biliyormusunuz? Yabancılar eğlence için ve zevkineoynuyorlar bu oyunu Ama türkler her zamanki gibi hırsla oynuyor bu oyunu derler ya türklerin tek sorunu uçkuru diye millet bu oyuna kız bulmak için oynuyor be ya daha ne diyim türklerin nerdeyse tamamı şerefsizleşmiş eğlence oyununu ticarethane yaptılar bu oyun artıkoynanmaz yani sinir olmaktansa oynamamak iyidir kankam bıraktı bende bırakıyorum yeter artık işe gidiyorum oyun uyumadan oyun hatta rüyamda bile oyun yeter artık bence sizde bırakın

• bunun aynısı knight onlinede oluyor acıyorum o şahsiyetlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: emboree

Ayyy ne kadar s*lk sın ya Ne zamanın topicine smiley yolluyosun......... oh bea ahtladım artık gönül rahatlığıyla banlana bilirim Hoşçakalın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.