|
Bir Türk gencinin yatırım serüveni (3. sayfa)
-
-
kağıt üstünde öğrenciyim de okula sadece bir dönem gittim kasımda askere gitcem, gelince kuzen fabrikaya sokcak, o zaman aylık maaşımı full kenara atcam nasipse -
Askerliği aradan çıkarıp işe başlaman güzel olur hayırlısı olsun -
valla bilsem daha önce giderdim askere, boşuna bu yaşa kadar evde oturmuş olcam -
Zararın neresinden dönersek kârdır :) -
Portföyün son hali nasıl hocam?
Bir de altına yatırmanız finansal bilginizi baz alınca garip geldi. Sözgelimi yüksek enflasyonda mala yatırmak daha makul olurdu. Mesela ben son uc-dort yıldır hep emlak tacirligi yaptım.
Altında fiyatı belirleyen iki etmenden biri onstur ki çok fazla değişmez, değişse de 2000 dolardan aşağı salar sürekli. Onun yerine dolara yatırmak bile daha karlıdır aslında.
Ben de yaşıt oldugumuzdan öyle tavsiye vereyim dedim naçizane
-
-
Tebrikler kardeşim. Altın oranı çok yüksek olsada harika bir portföy oluşturmuşsun.
Yatırım yapmak isteyip nereye yatırım yapacağına bilmeyenlere örnek olsun..
-
Teşekkür ederim. Altın oranımı kademeli olarak düşürmeye devam ediyorum yapacağım yeni alımlar portföydeki bu dengeyi sağlayacak tabiki bu biraz vakit alacak :) -
Benim merak ettigim nakit kaç para biriktirip sonra bunu yatırım yaparak bu seviyeye geldigin.
-
2.5 TL ile başladım birikim yapmaya
220 TL olunca koşarak 1 gram altın aldım 2018 in 8. Ayında öğrenciydim o dönem
Sonra yavaş yavaş devamı gelmiş oldu. -
-
Portföye 2 lot SPDR ekledim.
-
Portföye 4 lot SCHD ekledim
-
-
-
Kripto sektörü daima..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 26 Temmuz 2023; 4:57:15 > -
Hiç bir sektör daima yükselmez:) -
Bu konu pek tutmadı ama olsun yinede paylaşayım belki birilerine ilham oluruz
Portföyümün son durumunu anlattığım blog yazım :
ozgurlugeyatirim.blogspot.comhttps://ozgurlugeyatirim.blogspot.com/2023/08/2023-eylul-ayna-baslarken.html -
Portföyü takip ettiğin exceli veya program vs varsa paylaşabilir misin rica etsem?
Portföy takibi konusunda sorun yaşıyorum, takibi kolay bir yapı bulmam lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProduceR. -- 1 Eylül 2023; 22:23:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X