< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Onerebileceginiz android için bir uygulama vs varsa olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paramla güzelmiş ama ücretli sanırım 😊 teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProduceR. -- 1 Eylül 2023; 22:45:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam. |
Halka arzlar çok garip bir boyuta ulaştı. İnanılmaz kazançlar sağlıyor şuan tüm halka arzlar her gün tavan gidiyor tüm portföy böyle olsa keşke |
Ön talep miktarımı arttırdım salı günü ödeme ekranı açılacak KFS yatırımlarında en büyük talep bu şirkete geldi. Bakalım beklentimiz gerçekleşecek mi :) |
Bu hafta kademeli olarak altın satmıştım oradan gelen miktar ile aldıklarım : |
yatırım yapmak istiyorum ama hiçbirşey bilmiyorum güzel bir forum saatlerce okuyabilirim. |
Fintables ve malitablolar korkun benden Özgürlüğe Yatırım on Xtwitter Dün akşam excel üzerinde bir çalışma yapmaya başladım tamamen eğitim ve kendimi geliştirme amaçlıdır.
Çalışma hakkında özet bilgi :
- Veri kaynağı iş analiz
- Son 4 çeyrek bilançoda otomatik grafik oluşturma ve çeyrekler arası yüzdesel +- karşılaştırılması
Devamı için+++ https://twitter.com/ozgurlugeyatirm/status/1700559703795740846 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 14 Eylül 2023; 14:59:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |