Bildirim
Bir tavsiye de ben rica edeyim.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fiyat olarak yetişebiliyorsa latitude alsın güzel araba
ya da Mondeo
ikiside benim favorim_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kayhan1923
ya da Mondeo
ikiside benim favorim
latitude sorunsuz mu?
_____________________________ -
passat yada 508 olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 13 Kasım 2012; 14:16:32 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
60 bin?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Old Honda's newer die, they just get faster. -
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
quote:
60 bin?
pardon dizel ve otomatiği unutmuşum._____________________________ -
60bin tl'ye fluence, octavia,jetta gibi arabalar var malesef... Dizel+ otomatik birde sedan olunca seçenekler az....Ya bunları seçeceksiniz ya da benzin+otomatik ya da dizel+manuel ya da ikinci el seçenelerine bakacaksınız... _____________________________ OMEGA Optik - Mersin
Optisyen -
Fluence ya da Jetta _____________________________ -
Bence bütçesinin tamamını kullanmasın octavia jetta alana kadar kardeşleri gelince toledo ve rapid, ikisi arasından tercih yapması da güzel bir seçenek olur. _____________________________ "To be a rock and not to roll." -
Jetta tavsiye edemiyorum, tırsıyorum açıkçası. Uzun süreli kullanılacak, DSG arızası yaşarsa ben utanırım. Manuel istese mondeo al diyeceğim ama...???
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Old Honda's newer die, they just get faster. -
quote:
Jetta tavsiye edemiyorum, tırsıyorum açıkçası. Uzun süreli kullanılacak, DSG arızası yaşarsa ben utanırım. Manuel istese mondeo al diyeceğim ama...???
dsg almayacaksa manuel alsın bence. 60 bine ne alacak ki başka sıfır km otomatik?_____________________________ "To be a rock and not to roll." -
D sınıfı zor, C'ye talim edeceksiniz gibi duruyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kimiferhat
quote:
dsg almayacaksa manuel alsın bence. 60 bine ne alacak ki başka sıfır km otomatik?
Bende sıfır araç piyasasını takip etmediğim için tavsiye istedim zaten. Manuelde Mondeo daha mantıklı gibi sanki._____________________________ Old Honda's newer die, they just get faster. -
quote:
Orijinalden alıntı: Namus Bekçisi
D sınıfı zor, C'ye talim edeceksiniz gibi duruyor.
C segmenti yeterli zaten. Ama 60 bine otomatik 1.6 dizel seçeneği neler olabilir bunu detaylandırmak amacım._____________________________ Old Honda's newer die, they just get faster. -
Fluence en mantıklısı olur gibi hocam. otomatik şart değilse düz+dizel olarak skoda super-b 1.6 tdi active gayet hoş bir araç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondaPower -- 13 Kasım 2012; 21:56:03 >_____________________________ Honda City 1.4 Elite (2008)
Bmw e36 3.18is coupe (1993) -
Fluence'de 60.000 verilmez ki :/ _____________________________
Honda is a Passion. -
tekrar ediyorum en iyi alternatifler
1_Latitude
2_Mondeo_____________________________ -
quote:
quote:
ya da Mondeo
ikiside benim favorim
latitude sorunsuz mu?
ne gibi sorunu varmış merak ettim_____________________________ -
C4 exclusive ya da 2. El az km li c5. Temiz ve net ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
ya da Mondeo
ikiside benim favorim
latitude sorunsuz mu?
ne gibi sorunu varmış merak ettim
Deri soyulmaları, genel kalite sorunları vb..
http://forum.donanimhaber.com/m_66006893/mpage_1/key_LATITUDE/tm.htm_____________________________
O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
Benzer içerikler
- audi a4 1.8 tfsi
- vti motor nedir
- 1.5 milyona araba tavsiyesi 2025
- ford fiesta 1.25 flair yorumlar
- hyundai accent era 1.5 crdi otomatik vites yorumları
- en az yakan arabalar
- bmw mi mercedes mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler