Şimdi Ara

Bir sorunum var..*

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda kız pek yok biliyorum. Ben bir kız olarak sizden bir konuda bana fikir vermenizi istiyorum.
    Belki şuan dert ettiğim sorunu da anlamayacaksınız ama tavsiyelerinize ihtiyacım var..
    Okul yeni başladı malum, bende lise sona geçtim. Ygs/Lys maratonu vs.

Biz 5 kişilik bi arkadaş grubuyduk. Aramız çok iyiydi kızlarla 5imiz. Ama bi sebepten dolayı kızlarla benim aram açıldı. Araya soğukluk girdi. Aslında pek de suçum yoktu yüzyüze konuştuk ama soğumuşlar işte sanırım. Şimdi okullar açıldığında bana kırgınlardır diye yeniden özür dilerim hatta hediye aldım hepsine. Sarıldık falan. Ama herşey aynı beni dışlıyolar. Ben oturuyorum mesela test çözüyorum onlar gülüp eğleniyolar takmıyolar hiç beni. 3 yıldır arkadaştık böyle yapmaları çok koyuyo bana ve moralimi alt üst etti.
    Bütün sene böyle nasıl geçer bilmiyorum ağlayasım geliyo hep okulda
    Ne yapmalıyım sizce.. ?

• Sende başka arkadaşlar bulursun kendine.. İstenmediğim yerde durmam misali.
  • aynı dertteyiz malum son sınıf olduk .. senin asıl sorununa gelirsek bence çalışmana devam etmelisin onları takmamalısın eğer takarsan senin zararına yani .. son senemiz ünide yeni arkadaşlıklar ortamlar bizi bekliyo burdan 3 yıldır tanıdığın arkadaşım dediğin insanın sana layik olmadığını görmüş olursun.. birde dost değilmiş meğerse bu arkadaşların ..

umarım aranız düzelir ama
  • Evet bu dediklerinize katılıyorum ama koskoca 8 ay nasıl geçer böyle..
  • Aynısı başıma gelmişti(erkeğim).
    Siz bilirsiniz dedim,oturdum sınava çalıştım.Onlar şimdi çalışma haytına atılıyor.Bende üniversite hayatına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 21 Eylül 2010; 19:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzTonY

Aynısı başıma gelmişti(erkeğim).
    Siz bilirsiniz dedim,oturdum sınava çalıştım.Onlar şimdi çalışma haytına atılıyor.Bende üniversite hayatına...

Evet bende moralimi düzeltmek için böyle diyorum kendime ama bu yıl bu şekilde hiç geçmeyecekmiş gibime geliyo çok zor. Eve gelince unutuyorum ama okulda çok moral bozukluğu oluyo
  • onlarsız bi hayata alışmanız biraz süre alır buna alışın .. kendinizi tamamen sınava odaklayın herşey düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benim sorunum ne?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle evet katılıyorum, böyle bi sebepten koskoca 1 yılı moral bozukluğuyla geçirmem değmez de zaten. Ama tek sorunum okulda aşırı sinir oluyorum moralim çok bozuluyo doğal olarak. Onlar birlikte soru çözüyolar şarkı dinliyolar vs beni yok sayıyolar resmen
  • Ama bi sebepten dolayı kızlarla benim aram açıldı.

bu sebep nedir ki bu kadar sogumuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

Ama bi sebepten dolayı kızlarla benim aram açıldı.

Aslında çok özel birşey değil ama yazmak istemedim yinede o olayı hatırlamak istemediğimden
    Geçen yıl bir erkek arkadaşım vardı, bu kız arkadaşlarımı hiç sevmemişti. Ben onun baskılarına rağmen bırakmadım tabiki arkadaşlarımı. Erkek arkadaşım, kız arkadaşlarımın telefon numaralarını falan biliyodu msn adreslerini. Ulaşmış kızlara birsürü küfür etmiş ağzına geleni söylemiş siz bizi ayırmaya çalışıyosunuz vs vs. Kızlardan defalarca kez özür diledim ama o olaydan sonra çok soğudular, ki bi suçum da yoktu. Araya yaz tatili girdi hiç konuşmadık sonuç bu. [ O şahısla aramdaki herşey bitti tabi. ]

• quote:

Orijinalden alıntı: pinkfloyd*

quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

Ama bi sebepten dolayı kızlarla benim aram açıldı.

Aslında çok özel birşey değil ama yazmak istemedim yinede o olayı hatırlamak istemediğimden
    Geçen yıl bir erkek arkadaşım vardı, bu kız arkadaşlarımı hiç sevmemişti. Ben onun baskılarına rağmen bırakmadım tabiki arkadaşlarımı. Erkek arkadaşım, kız arkadaşlarımın telefon numaralarını falan biliyodu msn adreslerini. Ulaşmış kızlara birsürü küfür etmiş ağzına geleni söylemiş siz bizi ayırmaya çalışıyosunuz vs vs. Kızlardan defalarca kez özür diledim ama o olaydan sonra çok soğudular, ki bi suçum da yoktu. Araya yaz tatili girdi hiç konuşmadık sonuç bu. [ O şahısla aramdaki herşey bitti tabi. ]

yapacagın şey kızları toplayıp onlarla konusmak böyle böyle oldu diye onlardan özur dile eskisi gibi aranızda olmak istiyorum de onlarda bu olaylardan huzursuzdur emin ol sucum yok demişsin ama bence var nerdemi? erkek arkadaşın onların telefonlarını msnlerini alırken kufur ederken nerdeydin hadi etti oldu tmm kızlara hemen gidip olayın aslını anlattın mı? ertesi gun erkek arkadaşına neden böyle yaptıgını söyleyip özur dilemesi için kızlara göturdun mu? erkek arkadaşın kız arkadaşlarınla değil senle cıkıyor ayrılıgı onlar deil sen belirlersin olayların nasıl geliştigini pek bilmiyorum ama bu tartışma olduktan sonramı ayrıldın yoksa biraz daha takılıp ondan sonramı ayrıldın burasıda önemli kızların o esnada ne dusundukleri

• aslında siz kızlarla bir olup erkek arkadaşını laf yerindeyse çekiştirmeniz lazımdı ay şöyleydi böyleydi falan hah
  • Lise sona geçtiysen sana iyilik yapıyolar! otur test çöz paso hatta cağırdıkalrında da gitme yanlarına bi süre ders bahanesiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Lise sona geçtiysen sana iyilik yapıyolar! otur test çöz paso hatta cağırdıkalrında da gitme yanlarına bi süre ders bahanesiyle.

bak çok doğru demiş arkadaş.Boşver sen otur derslerine çalış testini çöz..Onlar nasıl muhattap olmuyolarsa sen de olma.1 yıl sonra sen kazanan olcan.Hem onlarsız olmaz deme olur bal gibi.Şunu da unutma en iyi arkadaşlıklar, uzun süreli dostluklar ve belkide hayatının insanını üniversiteden başka bir yerde bulamazsınn:) ( Meslek hayatındada bulabilirsin ama ben okul ortamları babında dedim yanlış anlaşılmasın)... Bu sene de otur sıkı pıkı çalışş aksatma benim gibi 1 senen boşa gider sonraa :/
  • pinkfloyd* Merhaba,beni 11 yıllık arkadaşlarım SATTI.Olaya direk girdim ama öyle başlamam gerekiyordu.Bir hiç uğruna beni sattılar.Sana yapılan şeylere şaşırmadım çünkü kat kat tıpatıp aynılarını yaptım zamanında.Sen sen ol onlardan ARTIK bir şey bekleme.Hayata 4 kolla sarıl.Başka arkadaşların olması içinde çabalama.İsteyen gelir arkadaşın olur,uygun görürsen anlaşırsan arkadaş kalırsın.Kimseyle fazla samimi olma.Herkese tebessüm et,kimseyi kırma,önyargılı olma gerektiğinde HAYIR demesini muhakkak öğren.Bu nokta çok önemli.Arkadaşlarım beni satınca,salak ben,gene bir araya gelme moduna girmiştim çünkü hiç arkadaşım YOKTU !!! Ama sonra düşündüm,mantığımı dinledim,bana yapılanların hafif olmadığını,en iyi intikam yolunun artık görüşmemek ve günün birinde pişman olmalarını dilemek olduğuna karar verdim.

Biraz sanal olacak ama,her Ezel'i izlediğimde,her Cengiz karakterini gördüğümde o şerefsizler aklıma gelir.Defalarca sattılar.Onlardan sana artık hayır YOK !

Geleceğine odaklan,ailene ver kendini.Herkes geçici ama ailen 1 TANE ! Gerisi BOŞ !
    Zaten arkadaşların olsalardı bile üniversiteye gidince ayrılmayacak mıydın ???!!! Boşver,unut gitsin.

• quote:

Bu forumda kız pek yok biliyorum. Ben bir kız olarak sizden bir konuda bana fikir vermenizi istiyorum.
    Belki şuan dert ettiğim sorunu da anlamayacaksınız ama tavsiyelerinize ihtiyacım var..
    Okul yeni başladı malum, bende lise sona geçtim. Ygs/Lys maratonu vs.

Biz 5 kişilik bi arkadaş grubuyduk. Aramız çok iyiydi kızlarla 5imiz. Ama bi sebepten dolayı kızlarla benim aram açıldı. Araya soğukluk girdi. Aslında pek de suçum yoktu yüzyüze konuştuk ama soğumuşlar işte sanırım. Şimdi okullar açıldığında bana kırgınlardır diye yeniden özür dilerim hatta hediye aldım hepsine. Sarıldık falan. Ama herşey aynı beni dışlıyolar. Ben oturuyorum mesela test çözüyorum onlar gülüp eğleniyolar takmıyolar hiç beni. 3 yıldır arkadaştık böyle yapmaları çok koyuyo bana ve moralimi alt üst etti.
    Bütün sene böyle nasıl geçer bilmiyorum ağlayasım geliyo hep okulda
    Ne yapmalıyım sizce.. ?

Yanlış anlama ama siz kızlardan da en nefret ettiğim özelliğiniz bu. Neden takıyorsun ki onları ?? Sende onları sil.Yokmuş gibi davran.Az canın sıkılır ama sonra alışırsın.Hem başka arkadaşların varsa onlarla takılırsın.

Bence senin şu an asıl sorunun ''sınav''.

Bak dünyada 7 milyar insan var.Ve bunlarn 3.5 milyarı kız.Yani elbette zamanla bu kadar kız arasından arkadaş edineceksin.Bence kafanı böyle şeylerle meşgul etme

At gitsin at gitsin , eskimişse at gitsin

• Ya o kadar çok iyisiniz ki inanın çok moral oldu yazdıklarınız bana
    Biraz duygusal olucak ama iyiki varsınız!

Bugün gittim yanlarına dedimki bana eğer artık böyle davranıcaksanız açık açık söyleyin en azından yerimi değiştiriyim moralim çok bozuluyo bu şekilde dedim. Çünkü dışlıyolar
    İşte şuan 3 kişiyle aram iyi eskisi gibi, ama 2 kişi hala surat yapmaya devam ediyo falan. Takmıyorum haklısınız çünkü son senem bidaha yüzlerini görmeyeceğim kişiler için moralimi bozamam üniversite hayatında ne arkadaşlığım olucak kimbilir

Bir arkadaş yazmış senin asıl sorunun 'sınav' diye.
    Aslında sınavdan değil, lise bitince görüşebileceğim yakın arkadaşım olsun isterdim ama onlar bunu istemiyolar anladığım kadarıyla. Kabullendim bende

• aynen benim başımada geldi. bizde kızlarla 3 kişiydik. bu ikisi yakınlaşmaya başlayıp beni takmamaya başladılar. bir kız var onunla takılıyorum diğeri gelip o kim işte. gel buraya falan diyor. gidiyorum yapıcak bir şey olmuyor. kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. en iyisi takmamak. başka biriyle yakınlaşmaya başla bak bir de lys falan diyorsun. uğraşma. onlar yanına gelsin gitsin soru sorsun sende çok dert etme. kızlar hep böyle neden bilmiyorum ama hepsi birini görünce diğerinden vazgeçen cinsten.
  • Sanırım kızlarda çekememezlik, kıskanma huyları var. Bu erkeklerde hiç yok, erkeklerin arkadaşlığını daha çok beğeniyorum bi kız olarak
  • quote:

Sanırım kızlarda çekememezlik, kıskanma huyları var. Bu erkeklerde hiç yok, erkeklerin arkadaşlığını daha çok beğeniyorum bi kız olarak

öyledir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.