Şimdi Ara

Bir sorunum var..* (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pinkfloyd*

Sanırım kızlarda çekememezlik, kıskanma huyları var. Bu erkeklerde hiç yok, erkeklerin arkadaşlığını daha çok beğeniyorum bi kız olarak

katılıyorum :D
  • Lise arkadaşlıkları mı kalıcıdır acaba üniversite mi hep merak etmişimdir
  • Forumdaki sayılı kızlardan biri olunca cevapta çok gelmiş
    Diyecegim tek şey zaten bu seneden sonra bidaha o eski arkadaşlıkları falan unutucaksın üniversite döneminde herkes kendi yolunu çizicek kimi il dışına gidicek kimi unutucak arkadaşlıkları yaşadım biliyorum.can ciğer 3 kız arkadaş şimdi selamlaşmıyolar bile üstelik ilkokuldada lisedede aynı sınıftalardı.
    sen bunlara kafanı takma derslerine odaklan ; erkeklerin çogu sevdiği kızın kız arkadaşlarını sevmez nedeni ise senin arkadaşlarının kendisine farklı gözle bakmalarıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derhce -- 22 Eylül 2010; 21:53:45 >
  • Moral depoladım baya burada sayenizdee
  • Arkadaşım,
    Olaya biraz felsefik gireceğim ama; Hz. Ali'nin bir sözünü çok severim. "Biri sana sırtını çevirirse üzülme, böylece dostunu ve düşmanını ayırt etmiş olursun." Sende bu sözü hatırla ve hiç kendine dert etme. Sağlam arkadaş, dost bulmak artık kolay değil. Lisedeki arkadaşlıklar yalan olmuş. İnanıyorum ki şuan ilk okul arkadaşların facebook veya msn listende mevcutlar ama hiç biriyle yüzyüze görüşmüyorsun. İşte hayat böyle hep. Herşey menfaat üzerine kurulu.

Yerinde olsam hiç kafaya takmazdım. Hedefine odaklan ve hedefine erişmeye çalış :)

Pink Flood Feat Sun - Insecurity (Shane 54 Monster Mix) Dinliyorum. Harika parçaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Arkadaşım,
    Olaya biraz felsefik gireceğim ama; Hz. Ali'nin bir sözünü çok severim. "Biri sana sırtını çevirirse üzülme, böylece dostunu ve düşmanını ayırt etmiş olursun." Sende bu sözü hatırla ve hiç kendine dert etme. Sağlam arkadaş, dost bulmak artık kolay değil. Lisedeki arkadaşlıklar yalan olmuş. İnanıyorum ki şuan ilk okul arkadaşların facebook veya msn listende mevcutlar ama hiç biriyle yüzyüze görüşmüyorsun. İşte hayat böyle hep. Herşey menfaat üzerine kurulu.

Yerinde olsam hiç kafaya takmazdım. Hedefine odaklan ve hedefine erişmeye çalış :)

Pink Flood Feat Sun - Insecurity (Shane 54 Monster Mix) Dinliyorum. Harika parçaymış

Şuanda bu konuyu açtığıma pişman oldum neye kafayı takmışım ben yaa kızlar böyle duygusal oluyo azcık
    Pink Floyd güzeldiiir

• Keşke hediye falan alıp da kendini küçük düşürmeseydin. Ama en azından denemişsin :) Eğer onlar seni takmıyorsa kendine takılcak başka bi arkadaş grubu bul ve sen de onları takma. Zaten sınavlara hazırlanıyormuşsun. Bu konudan da şaşma yani. Arkadaş ortamına girdim diye dersleri ihmal etme. Bundan sonra da o arkadaş grubundan hiç biriyle muhabbet etme bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrsLautner

Keşke hediye falan alıp da kendini küçük düşürmeseydin. Ama en azından denemişsin :) Eğer onlar seni takmıyorsa kendine takılcak başka bi arkadaş grubu bul ve sen de onları takma. Zaten sınavlara hazırlanıyormuşsun. Bu konudan da şaşma yani. Arkadaş ortamına girdim diye dersleri ihmal etme. Bundan sonra da o arkadaş grubundan hiç biriyle muhabbet etme bence.

Lise bitsin şeytan görsün yüzlerini
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrsLautner

Keşke hediye falan alıp da kendini küçük düşürmeseydin. Ama en azından denemişsin :) Eğer onlar seni takmıyorsa kendine takılcak başka bi arkadaş grubu bul ve sen de onları takma. Zaten sınavlara hazırlanıyormuşsun. Bu konudan da şaşma yani. Arkadaş ortamına girdim diye dersleri ihmal etme. Bundan sonra da o arkadaş grubundan hiç biriyle muhabbet etme bence.

Lise bitsin şeytan görsün yüzlerini

Ahaha Aslında lisenin sonunda da görüşebilecek bi arkadaş olmasını herkes ister. Biz kızlar birbirimizi çok çabuk kıskanabilir, birbirimizden çok çabuk nefret edebiliriz. Sanırım sizin arkadaşlığınız da bu tip birşeye dönüşmüş. Ama herşeyde bir hayır vardır derler ya aynen öyle :)

Onları hiç bir şekilde takmadığını gösterirsen emin ol evlat acısı gibi oturur yüreklerine yani

• Üniversitede arkadaşlıklar daha beter.Tamamen çıkara dayalı.İlkokul belki lise zamanındaki arkadaşlıkları üniversitede zor bulursun.Birinin senden çıkarı varsa sana yanaşıyor yoksa tanımamazlıktan geliyor.Bir kişide değil herkeste bu durumu gördüm.En yakın arkadaşım dediğin senden ders notlarını saklıyor sınavda ondan düşük not alasın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Üniversitede arkadaşlıklar daha beter.Tamamen çıkara dayalı.İlkokul belki lise zamanındaki arkadaşlıkları üniversitede zor bulursun.Birinin senden çıkarı varsa sana yanaşıyor yoksa tanımamazlıktan geliyor.Bir kişide değil herkeste bu durumu gördüm.En yakın arkadaşım dediğin senden ders notlarını saklıyor sınavda ondan düşük not alasın diye.

Hepsinin böyle olduğunu sanmıyorum ama ben, lisede de var öyle tipler ama istisnalar vardır heralde ?
  • efexor kullan birşeyin kalmaz
  • Bu konularda olabildiğine karamsarım. En iyisi yorum yazmamak.
  • çok takarsan takılmazsın.Yeni arkadaşlar edinmeye bak ve ortak arkadaşlar edinirsen yeni arkadaşlarınlada muhabbetin eğlenceli ve iyi olursa seninle yeniden arkadaşlığa devam etmek isteyeceklerdir.
  • üniversite 4. sınıfım ve bu yollardan biz de geçtik.
    bu hayat bana öğretti ki senin verdiğin önemi, önem verdiğin kişi sana vermiyorsa o zaman o insandan beklentini keseceksin.

sen kafana göre yaşa,onları düşünme, çünkü onlar seni düşünmüyor.
    onların çağırdığı her aktiviteye dünden razıymış gibi gitme. onlar nasıl senin istediğin şeyleri yapmıyorsa sen de onlara aynı şeyleri yaşat.
    senin onlara mahkum ve muhtaç olduğunu düşünürseler aynı şekilde devam ederler.
    yalnız istediğini yap, ya sonunda seninle arkadaşlığa eskisi gibi davranmaya başlayacaktırlar ya da hiç umursamayıp arayı soğutacaktırlar.
    ama iki şartta da ne fazla üzül ne de fazla sevin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Üniversitede arkadaşlıklar daha beter.Tamamen çıkara dayalı.İlkokul belki lise zamanındaki arkadaşlıkları üniversitede zor bulursun.Birinin senden çıkarı varsa sana yanaşıyor yoksa tanımamazlıktan geliyor.Bir kişide değil herkeste bu durumu gördüm.En yakın arkadaşım dediğin senden ders notlarını saklıyor sınavda ondan düşük not alasın diye.

Hepsinin böyle olduğunu sanmıyorum ama ben, lisede de var öyle tipler ama istisnalar vardır heralde ?

Çok zor.10 kişiden 1 veya 2 kişi düzgün çıkar.Ben 1 sene eve çıkacak arkadaş bulamadım.Ev işlerinde ev arkadaşına kazık atan çok oluyor.Kime yakınlaştıysam bir üçkağıdını yakaladım.Böyle insana güvenip nasıl eve çıkayım?
    Üniversitede herkes bencil ve çıkarcı oluyor.Herkes kendini uyanık diğerlerini saf sanıyor.İyi niyetli davranırsan seni kullanmaya çalışırlar.Resmen çakalların içinde yaşıyoruz.Birinci öğretimlerden soruları gözümüzün önünde alıp paylaşmayan sınavda yapamadım diyen insanlar var.

• Üniversite lise yada ilkokul farketmiyo sanırım artık arkadaşlık, dostluk o kadar zor ki. Ben geçen senelerde kızlarla hiç ayrılmayacağımızı düşünürdüm. Hatta evlenirken, çocuğumuz olduğunda falan birlikte olmayı hayal ederdik. Yada üniversitede aynı evi paylaşmak vs.
    Ama hayatta hiçbir zaman hiçbir şey için kesin ve net bişey söylemek mümkün olmuyo. Bugünle yarın arasında o kdr çok şey değişebiliyo ki.

Aşk ve nefret hep yanyanadır mesela. Bakıyorum çevreme, 1 hafta önce uğruna öldüğü kıza şimdi arkasından kaşar bilmem ne diyo. Ama arkadaşlıkta bunun böyle olduğunu bilmezdim. Sağlam arkadaşlıklarda böyle bir kalemde silme olayı olamaz. Bizimki sağlam değilmiş ve koptu..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.