Şimdi Ara

Bir sorum var? Yasal yaptırımı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığı nereye açacağımı ve nasıl bir başlık atacağımı bilemedim arkadaşlar kusura bakmayın.

Yeni bir ev aldım. Çevremdeki evlerle benim evimin bahçesi aynı yere bakıyor, arada bir duvar var. Fakat müteahhit arkadaş bahçeme ihtiyacım olmayacağını söyleyerek su gideri yapmadı.

Bende bahçeme tente koyarak hem güneşten korunmayı hem de yağmurdan korunmayı planlıyorum. Tente suyu tutmayacak tabi ama yan bahçeye akmasını sağlayacak.
    Aslında yaptığım doğru değil farkındayım benim gibi yan tarafta suyu istemiyor olabilir ama en azından gideri var su gidecek.
    Bu komşumla ilerde ters düşersek beni şikayet edebilir mi? Bu konunun yasal bir yaptırımı var mıdır?
    Tenteyi kendi bahçeme yapıyorum ama aradaki duvarı geçmesem bile duvardan süzülen sular yan tarafa gidecek yani.

• Sıkıntı çıkar ilerde. Yasal olarak olmasa da eğer o da istemiyorsa oradan birinizin taşınmasıyla sonuçlanır o olay. Söyleyeyim.
  • milleti neden rahatsız ediyorsunuz ki? yaptırımı şikayet veya dava halinde tabi ki olur. ama insanları bu duruma sokmaya hakkınız yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar haklısınız yaptığım doğru demiyorum zaten ama benim bahçeme gider yapılmamış ve şuan yapılacak bir konumda değil. yan tarafta gider olduğu için böyle bişey düşündüm.

ben suyu yan tarafa vermek yerine kendi bahçemi de koruduğum düşünülebilir. bahçemi tenteyle koruyorum sadece su nereye gitti umursamaya bilirim de.

Ya da su metre kareye 2 litre değil de 3 litre yağdığını düşünün. yan taraf için öyle olacak sadece ve giderden gidecek su.
  • Bunu komşunla konuşup niye halletmiyorsun?
  • Konuşmanız gerekir , yasal yaptırımla alakası yok yaptıgınız dogru degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.