Şimdi Ara

'Bir Sonraki Call of Duty, Ghosts 2 Olacak' (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi finali iyidi dinamik ler flan berbatti ama adw ve ops 3 e gore iyidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanat eseri oyunu ne hale getirdiler.allah belalarını versin

Mw2 de rahat 2k saat multi oynamış bir insanım.ghost da toplasan 10 saat bile multi oynamamışımdır.

• boris234 B kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına sen git cs go felan oyna

Sanat eseri oyun mw2 ile çöp oğlu çöp ghost dan daha kötü dedinya başka birşey demiyorum

Forumlarda oyunlarla ilgili yorum yapma çünkü hiçbir şekilde oyun bilgin yok yani

• 2. Dunya savasli oyun ozledik be world at war2 gelseydi olmazmiydi

• Her yıl oyun çıkaracağına 2 yılda bir çıkartıp bölüm sayısını 2 katına veya 3 katına çıkartsalar daha güzel olurdu diye düşünüyorum. 1 günde bitiriliyor oyun neredeyse. Ayrıca 1 veya 2. dünya savaşı serileri çok daha heyecanlıydı benim için.
  • Mw2'ye kötü demedim. Multiplayeri dengesiz ve çorba dedim... Bunu da Mw2'yi az çok oynamış herkes bilir.

Ghosts multide denge anlamında her türlü Mw2'nin eline verir.

Oyun bilgim pek yok, doğrudur. Ama oynadığım oyunlar hakkında görüştemi belirtmeyeyim!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: boris234

Mw2'ye kötü demedim. Multiplayeri dengesiz ve çorba dedim... Bunu da Mw2'yi az çok oynamış herkes bilir.

Ghosts multide denge anlamında her türlü Mw2'nin eline verir.

Oyun bilgim pek yok, doğrudur. Ama oynadığım oyunlar hakkında görüştemi belirtmeyeyim!!!

hocam bu görüş belirtmek felan değilki yazdığınızdan mw2 kötü ghost iyi çıkıyor

mw2 nin multisi çorba demişsiniz ben multide bir tek kötü olarak gördüğüm önüne gelen herkes gl kullanıyordu bir tek o var kötü olarak, onun dışında bence gelmiş geçmiş en iyi multi fps oyunudur açıkcası öylede kalır diyorum ben
  • Cod black ops 2 den sonra seri kendi sonunu getirdi. Artik oyun dunyasini pek takip etmiyorum ama gecen gun black ops 3 oynadim. Sadece 10 dakika dayanabildim. Eskiden 2. Dunya savasi sıktı derdik ama teknolojik savaslarin mokunu cikardilar. World at War in gozunu seveyim. Onun gibisi gelmedi gelmeyecek de.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

BF5 1. dünya savaşıyla gelirse ghost most hikaye kalır . Alacaksın osmanlı askerini tak tak indireceksin gavuru

Osmanlı olup gavur kendilerini vurdutturacaklarini mi saniyorsun yapımcıların. Osmanlı ve alman.askerlerini vuracaksin

• en iyi cod multiplayer bo2 deydi. ghost multi olarak çöptü
  • Ghost'u multi oynamadım ama hikaye olarak COD serisinin son iyi senaryosuna sahip oyundu, ondan sonraki oyunları yarıya gelmeden bıraktım.
    Ghost'un finalini ucu açık bıraktılar zaten 2. oyunu gelmesi gerekiyordu.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Osmanlıyı vururuz o zaman bizde .
  • 2010 da çıkan Black ops 1 son gelen en iyi multiplayer cod oyunudur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorduk zaten Ghosts 2'nin geleceğini!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 1 Mart 2016; 23:53:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Laz

Mw4 gelseydi keşke.

Katılıyorum
  • Medal of honar cod eski bu sacma ucan kacan degil cok oynardim eski her zaman iyidir dunya savaslari yasanmis olaylardir bu bile insana bir gerceklik hissi verir cod bu kez esilir gibi cunku oyuncular bikmis durumda cod uzay cagina gidince olmadi gunumuz cag iyidir
  • Aynen katılıyorum. Serinin en iyi, en dengeli, en zevkli multisi Black Ops 1 deydi.

Cod 4, Cod 5'te zevkliydi... Dediklerimden Ghosts en iyisi çıkmasın. Ghosts son çıkanlar arasında açık ara en iyisi ve zevklisi. Hatta gecmişte çıkan herkesin övdüğü Bo2 (dengeli ama zevksiz), Mw2 (aşırı dengesiz.)' den daha iyidi...

Ghosts 2'nin multiplayeride bu sekilde gelirse bence çok iyi olur.

• Hocam Mw2 benim için misalen 9/10'luk oyunsa, Ghosts 8/10'luk oyundur.

Ama Mw2'de perklerden tut, killstreaklara kadar her şey bir dengesizlik yaratıyordu. Neredeyse 10 maçtan birinde adamlar Nuke atıyordu.

Bide bir kurşun yiyince ekranin salçaya dönmesi adamı kanser ediyordu.

Uzun süre oynadıktan sonra baş dönmesinden kendime gelemiyordum. Girdiğim yüzlerce maçın neredeyse hepsi kim kime, dum dumaydı.

Yani Mw2 multiplayer bence çekilecek dert değil...

• Mw2 yi begenmiyenide gorduk ya 😂😂

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.