Şimdi Ara

bir siteye üye olurken t.c kimlik vermek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pek tanınmamış bi hostinge üye oldum. üye olurken tc kimlik verdim.

sonradan aklıma takıldı oraya t.c kimlik vermemden bi sakatlık çıkar mı?

• niye veriyosun kardesim elaleme tc kimlik numarani...biz emailimizi bile verirken acaba diyoruz senin yaptigina bak...
  • Hosting firmasından parayla alışveriş yaptığında mı tc verdin yoksa üye olurken mi Tc verdin, Yasalara göre alışverişde satın alma işleminde Tc kimlik no vermede zorunluluk getirilmiştir.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • arkadaslar tc kimlik nedeniyle üyeliğimin silinmesi için mail attım böyle cevap geldi

Sayın Müşterimiz,

* 29/08/2006 Tarihli, 26274 Sayılı Resmi Gazete'de tebliğ edildiği üzere 1/1/2007 Tarihinden itibaren T.C. Kimlik numarası belirtmeniz yasal zorunluluktur.

Yasal olarak logların ve bağlantılı kayıtların 5 yıl süre ile sağlanma zorunluluğu kanunu gereği belirttiğiniz işlem yapılamamaktadır.

5 yıl süresinde hesabınıza herhangi bir giriş olmaz ise 5.yıl sonunda bilgi vermeniz halinde üyeliğiniz tüm logları ile birlikte silinebilir.

Üyelik silme işlemi mahkeme tarafından iletilen yazılı bir karar neticesinde de yapılabilmektedir. Üyelik silimi ile ilgili yasal bir zorunluluk duyuyor iseniz mahkemeden alacağınız ilgili yazıyı bize iletebilirsiniz.

Bilgileriniz sistemimizde güvenle sağlanmakta, 3. şahıslar ile kesinlikle paylaşılmamaktadır.

Yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu var ise lütfen bize bildiriniz.

• Sorun olmaz eskiden çok işlem yapılıyordu T.C. kimlik numarası ile ama şuanda herşey e-devlette T.C. numaran ile anca gider nerede oy kullandığını öğrenir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.