Şimdi Ara

Bir sistemde 2 power supply

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Şöyle başlıyayım.. bir kaç gün önce sistemimdeki ekran kartını değiştim. Sapphire 512mb HD4850 256b kartını satıp yerine Palit 512mb GTS250 256b kart aldım. Fakat gts250'yi sistemime taktıktan sonra psu yönünden sıkıntı çekiyorum. Sıkıntı ise, NFS Shift ve COD Modern Warfare 2 ( iki oyundada denedim) oyunlarını açıp kartın zorlandığı makinanın yük altına girdiği yerlerde makina kendini kapatıyor. Şu anda makinada Cooler master 390w psu war. Sorun açıkça ortada aslında.. Psu yeterli değil. Benim size sorum şu yönde.. Elimde Asus 350w psu war. Bu asus 350w psu'yu ekran kartından çıkan çift güç çıkışına bağlayıp diğer 390w Cooler master psu'yu sisteme bağlasam ve iki psu'yu aynı anda çalıştırmak şartıyla makinadaki parçalara bi zararı olurmu? Veya bir dengesizlik yaşanıp herhangi bir parçayı yakarmı? Sistemim ise ( GİGABYTE GA-MA785GT-UD3H // AMD Athlon II X4 62o 2.6 ghz // PALIT GTS 25o 512MB GDDR3 GREEN HDMI 16x 256B // 2GB DDR3 1333 mhz // 500 HDD )

Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

HD4850'de tek güç çıkışı Palit gts250'de ise çift güç çıkışı war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet19o7 -- 12 Kasım 2009; 20:25:39 >

• bunu yapabilmek için 2 psu yu biribirine de bağlaman lazım ki
    sistemi açtığın zaman heriki psu aynı anda güç versin..
    bağlamanın bir tekniği vardı ama tam bilmiyorum..
    forumda veya internette nasıl bağlanacağını bulabilirsin..
    tabii birde 2 psu yu kasaya yerleştirme sorunu var..ona da bir çözüm bulman lazım..

Orijinalden alıntı: ooppss

tabii birde 2 psu yu kasaya yerleştirme sorunu var..ona da bir çözüm bulman lazım..

Hocam diğer psu'yu kasanın dışına koydum. O yönden bir sıkıntı yok Şu şekilde düşünüyorum.. Ekran kartına bağlı olan psu'yu sistemi çalıştırmadan 1sn önce çalıştırsam bir zararı olurmu? Bu dediğim olayı arkadaşım yaptı. Sıknıtı gitti fakat sisteme ne gibi zararı war bunu bilmeden bir sistemde 2 psu çalıştırmak istemiyorum.

Google'a "donanimhaber.com bir sistem iki psu" felan yazsanız sanırım birçok sonuç elde edersiniz.

Şimdilik bir problem yaşamadım , lakin dikkat edilmesi bir durum var, PSU ların içindeki bağlantı şekilleri , aç kapa düğmeleri işe yaramıyor bazen , kapatıyorsunuz ikinci açık

Çok tavsiye etmiyorum açıkca söylemek gerekirse , herkesin harcı bi olay değil...

Benim elimde iki adet PSU olmasaydı kalkışmazdım böyle bi işe...

Not: iki PSU kasanın içinde , dışarıda değil....

Canon S2 ve Tamron 28-75mm f/2.8 (Canon) - Satılıktır - PM atabilirsiniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.