Şimdi Ara

Bir Şişe Eeose Sakal Serumu Kullanıım Sonuçları (Son güncelleme: 06.11.16) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
7
Favori
100.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim anlıyorum seni .
    Ben de 93'lüyüm. Ailevi bir şey benimki biraz köselik. Babamda sakal bıyık pek yok mesela adam akıllı. Bende de çıkmıyor.
    Ama gel gör ki mabadımda, göbeğimde, göğsüm de çıkıyor. Meraktan doktora gittim senin gibi. Her hangi bir sıkıntı yok dedi adam testesteron olsun.
    Minoxil forte %5 lik olanı kullanmaya başladım bende. Sakalım cidden çoğaldı ama bırakacak kadar bir sakalım yok hala.
    23 yaşında olup benden küçük bebelerin benden büyükmüş gibi davranmasına ayar oluyorum valla.
    Yaşıtım kızlar benle ilgilenmez oldu, 18-19 yaşındakiler asılıyor genelde. Tuhaf geliyor açıkçası




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

    Kardeşim anlıyorum seni .
    Ben de 93'lüyüm. Ailevi bir şey benimki biraz köselik. Babamda sakal bıyık pek yok mesela adam akıllı. Bende de çıkmıyor.
    Ama gel gör ki mabadımda, göbeğimde, göğsüm de çıkıyor. Meraktan doktora gittim senin gibi. Her hangi bir sıkıntı yok dedi adam testesteron olsun.
    Minoxil forte %5 lik olanı kullanmaya başladım bende. Sakalım cidden çoğaldı ama bırakacak kadar bir sakalım yok hala.
    23 yaşında olup benden küçük bebelerin benden büyükmüş gibi davranmasına ayar oluyorum valla.
    Yaşıtım kızlar benle ilgilenmez oldu, 18-19 yaşındakiler asılıyor genelde. Tuhaf geliyor açıkçası

    ya işte asıl mesele bu biz bir yere kadar istifimizi koruyoruz ama etrafında bizden yaşça küçük (2-3-4-5 yaş) arkadaşların veletlerin görünüşünden daha küçük gösteriyoruz ister istemez bu insanın sosyal hayatını etkiliyor . tamam sakallı arkadaşlar kesmekten bıkmış olabilir ama ben bunu göze almışım arkadaş :D bu arada eeose yi 9 ekimde aldım bittiginde before after yaparım buraya :D




  • valla arkadaşım ben sadece çene bıyık ve cücüge kullanıyorum hafif bi hareketlenme var yok değil ama daha şişe baya dolu tam bittiginde görecez bakalım :D ama öyle süper sonuçlar yok yani
  • Baronefe9 B kullanıcısına yanıt
    Sahte çıkacağına eminim. Almayınız hocam.
  • Merhaba arkadaslar siteyi kullanmayi cok iyi bilmiyorum fakat elimden geldigi kadar yorumlarimi yazicam.

    Eose sakal serumunu yaklasik 1 ay kullandim.cansiz tuyler vardi yuzumde ve rahatsiz ediciydi.yaklasik bir sene once kullandim ve uzatinca sakallarimi istedigim gibi oluyor cene ve yanak arasinda bir bosluk kalsada uzayinca beni tatmin ediyor istedigim gibi oldu belki 3 4 ay kullansam com daha iyi olur
    Bir Şişe Eeose Sakal Serumu Kullanıım Sonuçları (Son güncelleme: 06.11.16)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ürün açıldıktan sonra kaç gün içinde bitirmek lazım bi kullanım süresi var mı ? çünkü benim sakallarda bi problem yok gayet gür çıkıyor bıyığım seyrek ve ortası boş onu güçlendirmek için sadece bıyık bölgesine uygulamayı düşünüyorum.1 tüp bana ne kadar gider acaba
  • fa362 F kullanıcısına yanıt
    Günlük kullanırsan en fazla 1.5 ay gider zaten. Son kullanım süresi bundan çok daha uzun.
  • Ürünü en uygun fiyatla hangi siteden alabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jour J kullanıcısına yanıt
    Eeose'nin kendi sitesinden ve eczanelerden başka hiç bir yerden almayın. Sahte olma ihtimali yüksek. Eeose ambalajlarının taklit edilmesi çok kolay bi tasarımları var. Serumun kıvamı ve kokusu da birebir losyon zaten. Hemen sahtesi üretilebilir. Ben eczaneden aldığım halde, firmayı arayıp bandrol numarasıyla orijinal ürün doğrulaması yapmıştım.
  • Aslında sıkıntım var olan sakalımın tüy olması. bazı yerlerde var tüy siyah sert değil.sertleşşse sıkıntı yok.. çoğu yerde kök var..kullansam sertleştirir mi acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Ben olsam denerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

    Ben olsam denerim.

    Eczane ile internet sitesi fiyatı ile fark var mıdır?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    5 lira fark oluyor sanırım...
  • son gelişmeler nedir yazarmısınız merak ettim :D
  • mustafa444 M kullanıcısına yanıt
    Ben halen tekrar serum kullanmadım. Bahsettiğim gibi çene kısmında sakal oluşmuştu. Ara sıra jiletle, uzadıkça da sürekli makine ile ala ala, adam akıllı sakal oluştu. Ancak serumu kullanmaya devam etmediğim için yüzümün diğer kısımlarında ele gelen tüylenmeler var hâlâ.

    Sakal çıkana kadar kullanıldığı takdirde bu serumun işe yarayacağına eminim.
  • bu tarz sakal serumu gibi ürünlerde kullanım sıklığı ve düzenli kullanım önemlidir. Üründen mucize beklemek zaten saçma olur. Bu tarz ürünler var olmayan birşeyi üretmezler. Eğer yüzünüzde genetik olarak hiç bir şekilde kıl/tüy kökü yoksa, orada olmayan bir kıl kökünü oluşturmaz. Bu tarz sakal serumu ürünleri mevcut, güçsüz tüyleri ve kıl köklerini besleyerek güçlendirir, daha belirgin, siyah ve sert çıkmasını sağlar. Kullanacak olanlar bunu göz önünde bulundursunlar yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAN-TURK

    bu tarz sakal serumu gibi ürünlerde kullanım sıklığı ve düzenli kullanım önemlidir. Üründen mucize beklemek zaten saçma olur. Bu tarz ürünler var olmayan birşeyi üretmezler. Eğer yüzünüzde genetik olarak hiç bir şekilde kıl/tüy kökü yoksa, orada olmayan bir kıl kökünü oluşturmaz. Bu tarz sakal serumu ürünleri mevcut, güçsüz tüyleri ve kıl köklerini besleyerek güçlendirir, daha belirgin, siyah ve sert çıkmasını sağlar. Kullanacak olanlar bunu göz önünde bulundursunlar yani.

    Aynen onaylıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Merhabalar. Google'da Éeose sakal serumu ile ilgili araştırma yaparken 20 Ekim 2014 tarihinde açmış olduğunuz konuya denk geldim. Size bu konu hakkında birkaç bir şey sormak istiyorum. 3 Kasım 2016 itibariyle 23 yaşımı doldurdum. Ailede ve akrabalarda köselik durumu yok. Büyüme hormonu (testesteron) testi yaptırdım ve hiçbir sıkıntı yok. Sakal durumum ise şu şekilde: Faul kısımları iyi, çene ve çene altı iyi fakat yanak kısımlarında seyrek denilebilecek bir sakala sahibim. Haliyle uzatınca da hiç hoş bir görüntü oluşmuyor. Yanak kısmındaki seyreklik rahatsız edici bir durumda. Ben de bunun üzerine internette Éeose sakal serumu ile ilgili araştırma yaptıktan sonra 4 Ekim 2016 tarihinden itibaren düzenli olarak kullanmaya başladım. Serumu kullanmadan hemen öncesinde tıraş olup serumu o şekilde kullandım. 4 Kasım 2016 tarihinde tam 1 aylık süreci doldurmuş oldum. Kalan serum tahminimce beni bir 15-20 gün kadar daha götürür diye düşünüyorum. Bu 1 aylık süreçteki gelişmeleri yazacak olursam:
    * Sakallarım serumu kullanmadan önce bu kadar hızlı uzamıyordu. Şuan fark edilir derecede hızlı uzuyor.
    * Renk olarak daha bir siyahlaştığını söyleyebilirim.
    Bunların dışında her gün düzenli tıraş olduğum için sakal olmayan yerlerde gelişme olup olmadığını tam olarak takip edemiyorum/anlayamıyorum.
    Size sormak istediğim sorular ise şu şekilde:
    * Konuyu 20 Ekim 2014 tarihinde açıp 24 Haziran 2015 tarihinde güncellemişsiniz. Son güncellemenizden bu yana sakallarınızda herhangi bir gelişme oldu mu veya şuan ne durumda?
    * Serumun kutusunun üstünde sonuç alabilmek için 3-4 ay kadar kullanılması öneriliyor. Açıkçası ben kullanmayı düşünüyorum. Sizce devam etmeli miyim?
    Sormak istediklerim bunlar. Bunun dışında şunu da belirtmek istiyorum ailede dayılarım olsun babam ve amcam olsun sakalları geç yaşta çıkmış. Yani 24-25 civarı dediler bana. Bende bir doktorla görüşmüştüm sakalının olmadığı yerler sende de o yaşlarda tamamlanabilir demişti. Çok bir şey beklemesem de bir umut kaynağımda o açıkçası, bakalım neler olacak. Sakal ektirme işlemi de oldukça pahalı geliyor. Şuan o kadar bütçe ayıramayacağım için bu serumu deniyorum. Uzun yazıp kafanızı şişirdiğim için kusura bakmayın, vakit ayırıp okursanız ve cevaplarsanız çok sevinirim. Kolay gelsin.




  • Shadouspan kullanıcısına yanıt
    Yeni ekleme yaptım, orayı okuyun. Ve kesinlikle serumu kullanmaya devam edin. Tek şişe bitmeden bu kadar gelişme gözlemlediyseniz, sizde işe yarayacaktır serum.
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim. Yazdığınız kısımı da okudum tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.