RX 580 8 GB EKRAN KARTI
B2 Direksiyon Sınavı Arifesi
|
6500 TL ile al-sat yapma işi
|
Bisiklet mi IPhone mi?
Merhaba, yaklaşık 10 yıl önce konusu açılmış bir konunun güncel haliyle berabersiniz. 😁 Ek olarak bu forumda ilk konum, şimdiden herkese selamlar.
Lise 3 e geçeceğim ve okullar 11 Eylül'de açılıyor. Yaz sonuna çalıştıklarımla 5k falan param oluyor.(2-3 haftadır gidiyorum işe malesef) Telefonum dandik bı android, sıfır olarak aldım. Kutu, fatura, garantisi mevcut. Satsam 2-3 e de o gider. Alabilirsem xs alabilirim, o da 2. El olur.
Bisiklet alırsam bayilerden bakıp alacağım, bulamazsam 2. El alacağım. Bisikleti kullanma amacım, okula sabah gidip gelmek. Arkadaşlarla gezmek vesaire. Günde 15 bassam ayda 300, 9 ayda 2700 TL yapar. Bu parayı bana vermezler ama bisiklet alırsam zamandan da çok tasaruf edeceğim. Ben 8 de aşağıya inip 15-20 dk otobüs bekleyip 15-20 dk da okula gidiyorum. Gelirken de 4 te ders bitiyor, okuldan çıkıyoruz. Durakta en az bi 30dk bekliyorum, 15-20dk ya evde oluyorum. Bisikletle geliş gidiş 30dk sürer max.
Telefon alırsam ne işime yarayacak? Bi üniversiteye kadar telefon lafını açmam, daha iyi kamera, pusula, işlemci vesaire.
Ha bir de işin seneye olan yaz kısmı var. Bu sene alamadığım iPhone xs in seneye tekrar çalışarak sıfır iPhone 12-13 ünü alabilirim. Kendimi derslere verirsem onu da unuturum...
Sizin tavsiyeleriniz neler, benim yerime kendinizi koysanız ne yapardınız?
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
Yanıt Yok
0