Şimdi Ara

Bir Şarkısın Sen adlı program neden var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atvde Bir Şarkısın Sen diye şarkı programı var.Çocuklar sadece çıkıp şarkı söylüyor konuklarda iyi yorumlar falan yapıyorlar.Çocukların sesleride berbat.Zaten daha o yaştaki çocuğun sesinin oturmasını bekleyemezsin.Birde Berna diye bi kız var eski yarışmadan sürekli onu çıkarıp kahve rengi gözlerin i söyletiyorlar bunların amacı ne ya ?

• Türkiyede böyle şeyler izlenir genelde.Toplumun yüzde 90lık bir kısmı cahil olduğu için.İzlenmiş demek ki onlar da devam ediyorlar.Neyin kafasında bu millet anlamıyorum.
  • Okul çağındaki çocukların aklına fitne fesat sokuyorlar.
  • çünkü millet olarak bunlara muhtaç bir ülkedeyiz nenelerimiz bakıp aha ne şirin çocuk ne güzel söylüyor diyerek izliyor

akasya durağı
    selena
    doktorlar

önce bunlar neden var diye soralım televizyon hiç izlemem adam gibi birşey hiç olmaz 40 yılda bir tvde ilk kez film bide maçları izlerim o kadar
  • Saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü eşşeğin bir tarafından dolayı.
  • Türklerin çoğunu mal gibi gördükleri için koyuyorlar.Hatırlarsanız bir ara tnt memoli tarzı zamanının favorisi dizileri tekrar yayına koymuştu.Fakat orada şöyle bir problem vardı.O zamana göre en iyi dizi o olabilir artık insanlar daha farklı diziler istiyorlar fakat bunu karşılıyacak bütçesi olmayan herkes televizyon kanalı alıyor veya kuruyor.Bu bağlamda star tv ye tebrik etmek lazım kanala yapılan o kadar yatırıma rağmen iyi programlar koymaya çalışıyorlar...

Ben merak ediyorum flash tv felan izleniyormu? Hala yayıncılık anlamında liderin öncülerinden 200 yıl gerideki bir kanal nasıl hala ayakta duruyor anlamak güç.Doktorlar ise show un artık bayrak çektiğini gösteriyor bir anlamda.1-2 Sene içersinde satılacağını düşünüyorum.Atv de satılacaktı yabancılar almaktan vazgeçti onlarda müzakere sırasında kanalın reytingleri düşmesin mantığıyla maliyeti düşük programlar koymaya başladılar.

Şunuda fark ettim ki bu tarz program ve dizileri izleyen kişilerin seviyeleri genel anlamda aynı düzeyde.Bu kişisel bir analiz.Tahminimce en az türkiyenin % 40 ına hitap ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• O programdan çıkan tek yetenek.
  • Türkiye'de yayın yapan bir kanaldaki programda mantık araman hata.
  • Reytingi Pınar Altuğ sayesinde alıyor
  • Çocukların ailelerinde suç.Para için böyle birşey yapılır mı ya ? 8 yaşındaki çocuk türküleri falan nasıl ezberiyorsa ...
  • 1 tane şarkı var o şarkıda sensin o kadar
  • televizyon izlememe nedenidir kısaca. ülkemizde bunları izleyen insanlar olduğunu farkedince cidden bu ülkeden adam olmaz dememek için hiçbir neden yok
  • ya arka sokaklara ne demeli ? 7. sezonu çeviriyorlar ve hala izliyen bir kesim var
  • Subyancilar izlesin diye var.

• Birde ne güzel şarkı söylüyor diyorlar Millette bunu izliyor
  • Bence sizin birşeyden anladığınız yok, oradaki amaç çocuk yaşta olan yetenekleri ortaya çıkarmak ve sanatçıyım diye geçinen çoğu büyük şarkıcıdan daha güzel söylüyorlar. İleride bu çocuklar eğitim görürlerse geleceğin büyük sanatçıları olabilirler.
  • Bir kiz var her yil cikiyir cirtlak sesli bi kiz el kol yapiyor evde ben deliriyirum televizyona kafa atiyorum.

• ATV kadar itici gıcık kanal yok yaptigi diziler haberleri abartarak anlatmalari bir digeride show para icin ulkeyi bile satar bunlar şu tr de tek kaliteli kanal doguş grubu ve star zaten doguşun bide trt nin bazi dizileri ve kanallari fena degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Çünkü eşşeğin bir tarafından dolayı.

Bir Şarkısın Sen adlı program  neden var ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.