Şimdi Ara

bir pkklıyı banlatmak için günlerce uğraştık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şehit haberi sonrası teröristlere ettiğim "şerefsiz" lafı nedeniyle saatler içinde banlandım.

sanırım yönetimin ne olduğu belli. kürt faşizmi her yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 26 Ağustos 2014; 21:50:23 >

• yönetim kürt milliyetçisi değil, yanlışın var. ama terör örgütü mensubu soysuzlarla kendi halinde kürt insanları çok sık karıştırıyorlar. teröristlere hakaret etmek hiçbir zaman nefret suçu olmamıştır, mantıken de olmamalıdır.

"kürtlerden nefret ediyorum" demekle "dövletin bohmadıklarından nöfret öderim" demek aynı şey değildir. ikinci örnekte kürtlerle değil terör sempatizanı cahil cühela vatan haini şeref yoksunu tiplerle dalga geçilmektedir. o kişi kürtleri sever sevmez bilemem, ama hedef aldığı kesim terör örgütü sempatizanlarıdır bunu demeye çalışıyorum.

mesela ak parti yandaşlarıyla "hülööğ" şeklinde alay edilir forumda. bu türk milletine bir hakaret içermemektedir, içindeki bir kesimi kötülemektedir. aynı şekilde düşünülebilir.

özet: yönetim sempatizan değil, saçmalamayalım. ama teröristlere hakaret etmek nefret suçu kapsamında değil küfür/hakaret kapsamında ele alınmalı ve o kapsamda ele alındığında gerçekten ceza gerektiriyorsa ancak o zaman ceza verilmeli. bu vatan dahilinde milleti bölen, askerlerimizi şehit eden, kardeşlerimizin kanını döken soysuz insanlara edilen ufak laflar yüzünden büyük cezalar almak insana çok dokunuyor cidden. bu konuda hassasiyet gösterilmeli, zira teröristler ve sempatizanlar yönetimin eşit muamele etmek zorunda olduğu kesimlere dahil değil.

düz mantıkla değil, biraz daha felsefik yaklaşılmalı olaylara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 26 Ağustos 2014; 22:04:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

yönetim kürt milliyetçisi değil, yanlışın var. ama terör örgütü mensubu soysuzlarla kendi halinde kürt insanları çok sık karıştırıyorlar. teröristlere hakaret etmek hiçbir zaman nefret suçu olmamıştır, mantıken de olmamalıdır.

"kürtlerden nefret ediyorum" demekle "dövletin bohmadıklarından nöfret öderim" demek aynı şey değildir. ikinci örnekte kürtlerle değil terör sempatizanı cahil cühela vatan haini şeref yoksunu tiplerle dalga geçilmektedir. o kişi kürtleri sever sevmez bilemem, ama hedef aldığı kesim terör örgütü sempatizanlarıdır bunu demeye çalışıyorum.

mesela ak parti yandaşlarıyla "hülööğ" şeklinde alay edilir forumda. bu türk milletine bir hakaret içermemektedir, içindeki bir kesimi kötülemektedir. aynı şekilde düşünülebilir.

İyi güzel yazdın da anladı mı acaba?

• Kulaklık alayım mı... diye konu paylaştım 15 gün ban yedim,adamın biri küfür etti alıntıladım cevap vermek için bana ceza verdiler.İmzam da '' Stay in the car '' yazıyordu kurallara aykırı hiç bir şey yoktu imzamı değiştirdiler.5 tane yöneticiye mesaj attım görüldü yapıp bıraktılar. bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

yönetim kürt milliyetçisi değil, yanlışın var. ama terör örgütü mensubu soysuzlarla kendi halinde kürt insanları çok sık karıştırıyorlar. teröristlere hakaret etmek hiçbir zaman nefret suçu olmamıştır, mantıken de olmamalıdır.

Çok güzel yazmışsın forumda bunu anlamaya beyni yetmeyen çok kişi var maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kürtler haindir aksini iddia edecek bir veri yok elimizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Me

Kulaklık alayım mı... diye konu paylaştım 15 gün ban yedim,adamın biri küfür etti alıntıladım cevap vermek için bana ceza verdiler.İmzam da '' Stay in the car '' yazıyordu kurallara aykırı hiç bir şey yoktu imzamı değiştirdiler.5 tane yöneticiye mesaj attım görüldü yapıp bıraktılar. bu kadar.

Güzel kardeşim git savcılığa suç duyurusunda bulun olsun bitsin. Yönetimle ne diye uğraşıyorsun ki.
    Bana da "soytarı" diye hakaret etti bir üye, mahkemede anasından emdiğini burnundan getireceğim, siz de öyle yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşten çıkmak için bahane?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumlarda genelde küfürün kime edildiği önemli değildir, küfürün cezası neyse o uygulanır. diğer konuda haklısın pkk yandaşlarını daha kısa sürede banlamaları gerekirdi.
  • Şehitlerle dalga geçen ve Allahın izniyle Abdullah öcalanın bu ülkenin başına geçeceği günleri göreceğiz diyen bir teröriste anca ananınkini görürsün yazdım.Çok geçmeden hemen banlandım.Ve bu üye 2 gün öncede kuzenlerimin külotlarını kokluyorum diye iğrenç bir konu açmıştı.Ve yine ceza almamıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Şehitlerle dalga geçen ve Allahın izniyle Abdullah öcalanın bu ülkenin başına geçeceği günleri göreceğiz diyen bir teröriste anca ananınkini görürsün yazdım.Çok geçmeden hemen banlandım.Ve bu üye 2 gün öncede kuzenlerimin külotlarını kokluyorum diye iğrenç bir konu açmıştı.Ve yine ceza almamıştı.

yengeden kuzene kaymışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.