Şimdi Ara

Bir pizzacı tacizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bir pizzacı tacizi

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2017)
Giriş
  • Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.

Köşe yazısından okuyabilirsiniz :http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/sb-mevlut_tezel/2014/09/08/bir-pizzaci-tacizi

• Pizzacının kibar bir dil kullanması, yaptığı hatayı azaltmaz bence. Ama kızında bunu paylaşarak amacı belli popüler olmak.
  • Pizzalara tükürdüğüm doğrudur. Müşterinin arkasından ana avrat sövüyoruz firma Domino's

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın bu olayı sosyal medyaya taşıması ne kadar yanlışsa, çocugunda ordan müşterinin numarasını alıp mesaj atması o kadar yanlış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence büyütmeye gerek yok. Adam şansını denemiş. Dedikleri gibi kıvanç gibi birisi olsa önce kız yazardı adama.

• doğru mu bu duyduklarım
  • Kız popi olma derdinde altında lüks araba olan bir zengin çocuğu aynı hareketi sergilese tepki çoook daha farklı olurdu yatakta sonuçlanırdı o derece yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız popi olmaya çalışıyor oğlanın yaptığı da yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: _Shazam

doğru mu bu duyduklarım

Domino's kuryelerin orada 1 saat oturman yeterlidir.

• Yok kıvanç olsa tepkisi öyle mi olurdu gibi yaklaşımı yanlış buluyorum.
    mesajı atanın kim olduğundan bağımsız olarak değerlendiremiyor musunuz ?
    mesajı atan sıradan bir emekçi ve kızın tatlı olduğunu ifade etmiş. bu taciz mi ? hakaret mi etmiş, fiziki taciz mi var ? kızın yapacağı şey en fazla mesajı kaale almamak olmalıydı.
    neden bu kadar olumsuz yaklaşıyorsunuz ? böyle bir şeyi filmde dizide izleyince eminim vay be ! diyorsunuz ama yapan olunca da hemen art niyet arıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

Yok kıvanç olsa tepkisi öyle mi olurdu gibi yaklaşımı yanlış buluyorum.
    mesajı atan sıradan bir emekçi ve kızın tatlı olduğunu ifade etmiş. bu taciz mi ? hakaret mi etmiş, fiziki taciz mi var ? kızın yapacağı şey en fazla mesajı kaale almamak olmalıydı.
    neden bu kadar olumsuz yaklaşıyorsunuz ? böyle bir şeyi filmde dizide izleyince eminim vay be ! diyorsunuz ama yapan olunca da hemen art niyet arıyorsunuz.

+1
  • quote:

Kızın yaptıgı dogru demiyoruz zaten ama cocugun sistemden sapık gibi kızın numarasını alması ne kadar dogru acaba? Düşün bakalım kız arkadasin yemek siparis veriyor ardından calisanlardan biri numarasini aliyor sistemden sevgiline asılıyor. Bunun bir ileri aşaması da adresi alıp eve gelmektir. Kızın yaptigi yanlis ama bu cocugun yaptigini hakli cikarmaz

• kızın egoist biri olduğu önceki tweetlerinden, paylaştıklarından apaçık belli olsa da pizzacının yaptığı tamamen müşteri hakları ve bilgilerini suistimal etmek ve rahatsız edici, insanların kimin ne olduğu belli değil, kimisi sapık kimisi başka şey, kötü niyetli bir pizzacı hazmedemeyyip numarasını başka kişilerle de paylaşabilirdi, adresinden de ulaşabilirdi tabii ki bunlar en kötü ihtimaller ama birini şikayet ediceksen doğru düzgün bir iletişim bile yok mail atsan kimse umursamaz, pizzacının kim olduğunu da belirtmeden tepkisini tweeter üzerinden göstermiş, ha ben olsaydım yapar mıydım? bu kadar büyütüp takmazdım ama herkesin de egoları ve olayları tepkisi verdiği reaksiyonları da farklı ama burada hatalı biri varsa, o da pizzacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl Franz -- 8 Eylül 2014; 10:53:10 >
  • Beyler adam sansini denemis bunda bir problem yok kiz gereksiz yere fazla abartmis ki muhtemelen ben tipini görsem yuzune tukurmem neyse turk kizi turkiye iste

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

quote:

Kızın yaptıgı dogru demiyoruz zaten ama cocugun sistemden sapık gibi kızın numarasını alması ne kadar dogru acaba? Düşün bakalım kız arkadasin yemek siparis veriyor ardından calisanlardan biri numarasini aliyor sistemden sevgiline asılıyor. Bunun bir ileri aşaması da adresi alıp eve gelmektir. Kızın yaptigi yanlis ama bu cocugun yaptigini hakli cikarmaz

bildiğim kadarıyla sipariş fişinin üzerinde zaten telefon numarası yazıyor yani kuryenin ekstra bir şey yapmasına gerek yok.
    bunu sevgiliye asılma olarak algılayacak kafanın zaten kızın telefon numarasını sanalda paylaşmaması gerekiyor.
    ve benim sevgilim bir pizza kuryesinin saf komplimanı ile taciz edilmiş hissediyorsa, ben bundan etkileneceksem zaten o ilişki sağlam değildir.

• pizzacıya bir kıza iki.mesajı dikkate almaması daha uygun kaçardı ama malum ülkemizde kızlar epey cüretkar ve art niyetli.katli vaciptir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Beyler adam sansini denemis bunda bir problem yok kiz gereksiz yere fazla abartmis ki muhtemelen ben tipini görsem yuzune tukurmem neyse turk kizi turkiye iste

türk kızı diye genelleme yapabiliyorsan türk erkekleri hakkında konuşmaya başlarsam inan konu bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taliaalghul

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Beyler adam sansini denemis bunda bir problem yok kiz gereksiz yere fazla abartmis ki muhtemelen ben tipini görsem yuzune tukurmem neyse turk kizi turkiye iste

türk kızı diye genelleme yapabiliyorsan türk erkekleri hakkında konuşmaya başlarsam inan konu bitmez.

Pff hadi git işine ya ya kiz gibi davranan bi erkek uyesin yada dikkat çekmeye calisan bir kiz 2sindede umrumda degilsin

• Bir kafe'de otururken yanına bir adam gelse içtiğiniz kahveye şeker atmayın, siz zaten tatlısınız hanfendi dese, kezbanımız oracıkta yürümeye başlar adama. Lan aşk bu, niyeti kötü olan adam öyle mesaj mı atar ? Hoşuna gitmiş bağyan, atmış işte. O tiviti yayarken bir taraftan da bu davranışla mutlu olmuştur eminim ben.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

quote:

bildiğim kadarıyla sipariş fişinin üzerinde zaten telefon numarası yazıyor yani kuryenin ekstra bir şey yapmasına gerek yok.
    bunu sevgiliye asılma olarak algılayacak kafanın zaten kızın telefon numarasını sanalda paylaşmaması gerekiyor.
    ve benim sevgilim bir pizza kuryesinin saf komplimanı ile taciz edilmiş hissediyorsa, ben bundan etkileneceksem zaten o ilişki sağlam değildir.

Sevgiliyi örnek olarak verdim konuyu farkli yere calisma kız kardesin de olabilir, annende olabilir. Sendeki kafada tam "dekolte giyiyorlarsa tacizde edilebilirler" kafası. Sanalda numarayı paylasma diyorsun sanki kız facebooktan numarasını paylasmis. Yemeksepetine üye olurken zaten numara gerekiyor. Gerci su iktidar parti zihniyetindeki birine bosuna laf anlatmaya calisiyorum bosver.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.