Şimdi Ara

Bir parfümün kadın veya erkek parfümü olduğunu nerden anlarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
46.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya biyerden DP Perfumum parfümü buldumda, şekersi hoş bir koku. Ama kadın parfümü mü erkek parfümümü bilmiyorum, nasıl anlarım? Şişesinde de birşey yazmıyor, koku hoş güzel ama sıksam mı sıkmasam mı karar veremedim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Parfümün Kadın veya Erkek Parfümü Olduğunu Nasıl Anlarsın?

Bir parfümün kadın veya erkek parfümü olduğunu anlamak için bazı ipuçları mevcuttur:

• Parfüm Forman Anlamı: "For Men" ifadesi, parfümün erkekler için üretildiğini gösterir.
    • Ambalaj: Erkek parfümleri genellikle daha koyu renklerde ve daha maskülen tasarımda ambalajlara sahiptir. Kadın parfümleri ise daha açık renklerde ve daha kadınsı tasarımda ambalajlara sahiptir.
    • Notlar: Erkek parfümleri genellikle odunsu, baharatlı ve deri gibi notalara sahiptir. Kadın parfümleri ise çiçeksi, meyveli ve tatlı notalara sahiptir.
    • Koku: Erkek parfümleri genellikle daha yoğun ve keskin kokulara sahiptir. Kadın parfümleri ise daha hafif ve daha çiçeksi kokulara sahiptir.
    • Fiyat: Erkek parfümleri genellikle kadın parfümlerinden daha pahalıdır.

Bu ipuçlarına ek olarak bazı kadın parfümleri erkekler tarafından da kullanılabilir ve bunun tersi de geçerlidir. Sonuçta en iyi parfüm, kişisel tercihlerine uygun olan parfümdür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dp parfum çok tehlikeli bi ara kullandım yara bere etti beni para bul orjinal al yoksada alma şekersi koku mevzusu ise erkekler artık kullanıyo bende vardı çok hoş yaz aylarında ii gidiyo
  • üstünde forman yaziyo eğer şekersi bir koku yani senin ambargoda hareketlenme yapiyorsa ztn anlarsin biraz daha baygın kokar. böyle leyla mode on yapio insanı.
  • aromalı gibiyse bayan parfümü oluo hatta hafif ve keskinse de bayan parfümü olabilio. ama ağır keskinse erkek (traş kolonyası)
  • şekerli gibiyse erkek olabilir büyük iht.... ama bunu senin anlaman lazım biz burdan anlayamayız anlatamayız...
  • üstünde man yazıyosa erkek için olandır
  • kodu yokmu kapağında?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadın parfümü galiba, anneme veriyim en iyisi
  • kaptırmamak için önce foruma soruyon he
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

kaptırmamak için önce foruma soruyon he

Karizmayı mı çizdirelim
  • Hoca, 3-5 bayan arkadaş al yanına, hepsine koklat. Eğer %50 den fazlası kadın parfümü bu be tepkisi verirse anlarsın :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: layfor

dp parfum çok tehlikeli bi ara kullandım yara bere etti beni para bul orjinal al yoksada alma şekersi koku mevzusu ise erkekler artık kullanıyo bende vardı çok hoş yaz aylarında ii gidiyo

Haklısın. DP parfümlerinde var bişeyler. Sıktığın yerde böyle sanki bir katmak oluşturuyor. Yapış yapış...
  • parfümlerin sahte olup olmadığı nasıl anlaşılıyor? birisi açıklarsa güzel olur
  • parfümün erkeği kadını olmaz bence. tabi bayan parfümü kokmak da hoş olmaz. o yüzden önerim ve kendi uygulamam şu, önce kendi erkek parfümünden 2 fıs, sonra bayan parfümünden 1 fıs. Gayet de hoş kokar. ayrıca delikanlıyı bozar diyenlere aldırış etme delikanlı adam bozulmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

parfümün erkeği kadını olmaz bence. tabi bayan parfümü kokmak da hoş olmaz. o yüzden önerim ve kendi uygulamam şu, önce kendi erkek parfümünden 2 fıs, sonra bayan parfümünden 1 fıs. Gayet de hoş kokar. ayrıca delikanlıyı bozar diyenlere aldırış etme delikanlı adam bozulmaz.

Pahalı bir yöntem ama :D Sürekli 2 parfüm israhı olacak.
    Bir şey duymuştum daha önce, insanlar ter kokularına en yakın parfümün kokusunu severlermiş. Bunu duyanınız var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :.Batsu.:

üstünde forman yaziyo eğer şekersi bir koku yani senin ambargoda hareketlenme yapiyorsa ztn anlarsin biraz daha baygın kokar. böyle leyla mode on yapio insanı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.