Başlığı buraya açmam doğru mu bilemedim ama yolda gördüm bugün çok merak ettim. Siyah zemin üzerine 400000 veya 40000000 gibi bir rakam yazılı bir araç gördük 3 yıldız da vardı etrafında. Olayın hikayesine geçeyim bir de
Sakin sakin sol şeritten ilerliyorduk. Bilen bilir sahil yolu güzelyalı tarafı. Motorlu bir polis habire beni geçip geç geç diyor tabi önümdekilere de. Kırmızı yanıyor gene de geç diyor. Biz duruyoruz o bizi geçip yolu açıyor. Dedik ne oluyor acaba falan derken bir ışık sonra baktım bu beni geçmedi. Selektöre başladı. Bende sağa geçemedim doluydu 3. selektörden sonra sağa geçtim. Beni geçerken "Selektör yapıyorum görmüyor musun!" diye bağırdı. Şaştım kaldım dedim ne acelesi var bu kadar. Bir baktım yukarıda belirttiğim özel plakalı araç, arkasında iki tane jip. Bende 70 hız sınırını aşmayarak takip ettim tabi uçtu gittiler. Ama aklımda böyle bir plaka kaldı ve biz çok merak ettik neydi bu kişi diye. Bileniniz varsa merakımızı gidermiş olursunuz
Godamanin teki iste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
Godamanin teki iste
O kesin hocam da merak ettik kime yol vermedik diye Kazara da olsa kısa bir süre eskort olduk
Siyah zemin üzerine altın renginde 400000 veya 4000000 yazıyordu tam net göremedim. 3 de yıldız vardı plakanın sağına doğru plakayla ilgisi olmayan bir yerde. Çözemedim ama öyle yol falan kapatmamışlardı 1 tane motorlu polis bir ekip 2 tane özel jip vardı. Meraktan çatladık internette araştırdık o kadar yok bulamadık