Şimdi Ara

Bir Operatörden Alınan Telefonu Başka Bir Operatörle Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla faturasız hatlılar sözleşmeli olarak alamıyor telefon. Ben faturasız Avea'yım ve kardeşim faturalı Turkcell. Ben onun hattıyla alıp kendi hattımı takıp kullansam bir sorun oluyor mu? Ödemeler her ay onun hattına gelecek zaten orada problem yok. Hiçbir sorun olmadan kullanabilir miyim telefonu? Bu konuda bilgisi olan varsa çok makbule geçer. Teşekkürler.

• Bildiğim kadarıyla Türkiye'de satılan cihazlar kontratlı ya da kontratsız olması farketmez, kilitsiz olarak satılıyor. Kilitsiz cihaz olduğu için her hangi bir hatla sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Ancak alırken bu durumu operatöre sorunuz belki 4s'ler için farklı bir uygulamaya gidilmiş olabilir. Ben Turkcell'den kontratlı 3gs aldım onda kilit söz konusu değildi.
  • Turkiyedekiler simfree sorun olmaz yani kullanabilirsin
  • kafanızda şüphe kalırsa eğer aldğınız yere sorabilirsiniz böyle şeyleri :) adamlara ayıp olur diye düşünmeyin.
  • Bazı cihazlarda var ama iphone için yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

kafanızda şüphe kalırsa eğer aldğınız yere sorabilirsiniz böyle şeyleri :) adamlara ayıp olur diye düşünmeyin.

Yok ondan değil. Ben baya girişkenimdir pek düşünmem böyle durumlarda. Sadece %100 bilinen şekilde bir kullanamama durumu varsa hiç Turkcell'e gitmeye gerek yok, direk başka yollar bulayım diye düşündüm. Sonuçta konu açmak daha kolay

Bu arada hepinize teşekkürler.
  • Ben Avea fdan aldım vodafone kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede vodofne 945 vardı aveayla kullanıyordum bişey olucağını sanmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.