Şimdi Ara

Bir momento daha benden fifa 15(videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun bildiğin adamımı durduruyor elim kolum bağlı golü izliyeceğim bende resmen oyun tacizi bu.Bu olacaksa biz neden 220 tl veriyoruz ?
    https://m.youtube.com/watch?v=1V6FA1uehqY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynısı bende oldu ben gamepad kırdım işte div2 deydım 1 ı zorluyodum momentummudur nedir devreye bi girdi o ana kadar 32 galıbıyet 9 yyenilgim vardı ama suan 41 galıbıyet 34 malubıyet var bıldıgın ustuste okadar salakca macları kaybettımki nefret ettim sogudum oyundan
  • Momentum değil o sizin internetinizde sıkıntı olmuş buyük ihtimal yoksa fifa'da momentum yok beğenmiyorsanız pes alabilirsiniz fifa en iyi oyundur

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    fifa da momentum yok derken ciddi olamassın artı o sorunun internet iile ne alakası olabilir bunu bi açıklarmısın bütün oyun oynanırken kalecinin birşey yapmaması..artı 2 futbol oyunu var en iyi ?? bunun dışında senin kimseye bu şekilde karışma hakkın yok fanatikliği heryere taşımayın..
  • mrhylmz kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ironi yapmış.

Momentum yüzünden oyunu bıraktım ben, Div 1'deydim Div1de saçma sapan maçlar hatalar goller.Dakika 90 1-0 yeniyorum mesela,maçı 2-1 kaybediyorum 20 saniyede 2 gol yiyorum falan.Oynamayın,oynuycaksanız da offlineda 2 maç atın zevkinizi alın çıkın oyundan.Bosuna sinir stres sahibi olmayın
  • internet ile alakalı bir durum değil ,oyun buga kalmış reis.
    Momentum olayına gelirsek epey zamandan beri fifa oynuyorum momentuma hiç inanmadım,bir anlık dikkat bozukluğu 90 da 3 gol birden yemenize bile sebep olabilir. Gerçek hayatta böyle şeyler oluosa , oyunda sık sık olmasıda normal bence:) fifayı orjinal alıyorsanız ut ya da sezon oynayarak kalmayın ,turnuvalara katılın ,zevkini o zaman alırsınız
  • Nefret ediyorum şu Real Madridden ya... Rea rea nasil zevk aliyorsunuz....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malesef bu momentum olayı hiç çözülücekmiş gibi durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyrtk -- 27 Temmuz 2015; 0:39:06 >
  • Alex morgan la momentumlu dakikalar bizi bekliyor... hadi bakalım

• bu kadar da kör kör parmağım gözüne şeklinde olur mu ya yani kolu kırmamak mümkün değil hakkaten. bol sabır.
  • Momentum yüzünden Online FIFA'dan soğuyanlar derneği kurulur yakında
  • forward 1905 kullanıcısına yanıt
    220 lira mi verdin ahahahah yahu şu salak araldan almayın diyoruz kaç defa. Ben 60 liraya almıştım hong kong psnden eğer dijital indiremiyorsan spotculardan al 150 liraya. Momentum efso olmuş ama hala en iyi futbol oyunu fifa.

• forward 1905 kullanıcısına yanıt
    almayın fifa çok saçma bir gol kaleci neden donuyor sorun oyunda bende pesde böyle bir gol yesem anında bırakırım oyunu
  • Kesinlikle kötü bir gol :) Bence momentum dahi olsa - ki var - burada başka bir şey olmuş :)
  • Fifayı offline oynarım diyorsanız.spottan veya psn den alın.Araldan alırsanız paranız boşa akar.Spottanda oyunun bir sonrakisi çıkınca alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.